As tai visa ziurejau Corazon valiente, lyg ir gera intis, greit vyksta viskas, bet baisiai ilgas ir istemptas, veliau kartojasi tos pacios situacijos, tas pats per ta pati, ir labai nepatiko, kad isvyko Pablo su Emma i Europa, o vietoj ju rode nauja pora, beprotiskai buka Miguelio ir Fabiolos porele. Ir turejau kantrybes neprasukinet
QUOTE(Monikute21 @ 2013 03 17, 12:26)
As tai ziurejau visa Corazon valiente, man patiko pradzioje labai labai, o po to eme tempti ir istempe labai, laukiau pabaigos, bet patiko aktoriu komanda siuzetas, veiksmas ir visa kita.Antra karta nesiryzciau ziureti vien del to kad ilgas, serialo vidury dauguma seriju tiesiog prasukdavau, nes neturejau kantrybes ziuret ypac scenos su Fabiola ir Migel(atrodo).
Siaip paskutiniu metu pamegau Aztecos serialus siuo metu ziuriu Vivir a destiempo ir labai isitraukiau laukiu seriju kiekviena diena.
o dar gal kas esat ziurejusios Telemundo darbeli Dona Barbara?, si pradejau ziuret, kaip man ten Edith patinka uj uj
ir toks serialas neeilinis turbut vienas geriausiu kokius ziurejau na dar tik 35 serijas tepaziurejau bet patinka kaip 
Siaip paskutiniu metu pamegau Aztecos serialus siuo metu ziuriu Vivir a destiempo ir labai isitraukiau laukiu seriju kiekviena diena.
o dar gal kas esat ziurejusios Telemundo darbeli Dona Barbara?, si pradejau ziuret, kaip man ten Edith patinka uj uj
Jau teko kitam forume paskaityt, kad CV iki 120 serijos idomus buvo, o paskui taip istempe..
Dona Barbara ma asmeniskai laaabai patiko
QUOTE(Monikute21 @ 2013 03 17, 15:44)
Man Dona Barbara irgi patinka, bet serijas nevisas eina rasti viena yra o kitos ir nera, bet nereik noret juk ne siu metu telenovele tai nesistebiu kad ne visos serijos islikusios 
jei su rusisku vertimu ziurit, tai yra visos serijos
QUOTE(isdykusS @ 2013 03 17, 15:56)
O kur visos yra?
QUOTE(DG* @ 2013 03 17, 16:06)
iki 80 serijos cia online galima ziuret:
http://www.intv.ru/s...?q=dona barbara
o siaip visos serijos yra rutracker.org
Gal kas zinote kur rasti rusiskas parodytas Corazon Valiente serijas, nes mundolatino forume tik 9serijos yra, jau visa savaite laukiu nauju seriju bet kaip neideta taip neideda
QUOTE(DG* @ 2013 04 02, 12:48)
Gal kas zinote kur rasti rusiskas parodytas Corazon Valiente serijas, nes mundolatino forume tik 9serijos yra, jau visa savaite laukiu nauju seriju bet kaip neideta taip neideda

kad tik tiek ir tera..
jei neklystu, nuo balandzio 2d per kita rusu kanala ji irgi prades rodyt, tai gal bus reguliariai serijos idedamos i rutrackeri
QUOTE(isdykusS @ 2013 04 02, 12:58)
kad tik tiek ir tera..
jei neklystu, nuo balandzio 2d per kita rusu kanala ji irgi prades rodyt, tai gal bus reguliariai serijos idedamos i rutrackeri
Aaa, aisku, aciu, tada lauksim.