Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Idem @ 2014 09 13, 12:11)
Ir kiek bandžiau Rasos kosmetikos, o bandžiau tikrai nemažai, vis tas pats. Tik kažkaip vėl susigundau ir nusiperku – tikra reklamos auka.

Man su dauguma bandytų biok produktų tas pats. Daugiausiai tai galioja Rasos veido kremams - ant jų vis „užkimbu“. Arba nepatinka, arba būna labai vidutiniški. Gal tiesiog netinka veido odai - nei vienas kremas nebuvo pakankamai gerai drėkinantis.

Kad nebūtų vien peikimas.
Rasos veido prausiklių probleminei odai sunaudojau jau N buteliukų iš eilės, ir artimiausiu metu keisti jo nežadu. Oda mano sausa ir visai neprobleminė, bet pats produktas labai tinka. Gerai atlieka savo funkciją - švariai nuplauna odą ir makiažą, nedirgina (nors kitiems gali netikti dėl sieros sudėtyje), neagresyvus ir papildomai nesausina, kaip kartais būna su kitais veido prausikliais. Naudojant patį vieną oda komfortiškai nesijaustų, bet ant viršaus tepant visus kitus produktus viskas labai gerai.

Ir Margaritos dušo žele dažnai perkama, ypač kai tenka rinktis iš prekybos centro asortimento. Jokių minusų, odos nesausina, kvapas jei ir jaučiasi, tai tik tol, kol prausiesi.

Dar visai patikdavo plaukų aliejus su oranžiniu kamšteliu, nors reguliariai nepirkdavau. Tinkamas perbraukti visus plaukus be rizikos, kad susiriebaluos, ypač kai tepama ne ant drėgnų plaukų. Todėl būtų visai įdomūs atsiliepimai apie naująjį aliejų.
Atsakyti
Isbandziau:
Rasos drekinamaji krema jautriai odai (rozine pakuote)-bekvapis, malonus kremas, greit susigeria, oda tampa svelni, padrekinta;
Rasos Beauty Drops paakiu krema-taip pat labai malonus kremas, uztepus jauciasi nezymus saldymo jausmas, greit praeina, bet paakiu pasviesejimo kolkas nepastebejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 14 rugsėjo 2014 - 09:38
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 09 14, 10:37)
Isbandziau:
Rasos Beauty Drops paakiu krema-taip pat labai malonus kremas, uztepus jauciasi nezymus saldymo jausmas, greit praeina, bet paakiu pasviesejimo kolkas nepastebejau

Tas kremas nepašviesins paakių, jis tiesiog padrėkina odą.
Atsakyti
Gal jau išbandėte ir galite pakomentuoti naują Rasos kremą su BHA?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 26, 09:08)

Kažin, BHA vis dar 1% ?
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 26, 09:14)
Kažin, BHA vis dar 1% ?

Nežinau, įdomu ir man g.gif Bandyčiau pirkti, bet laukiu parkeliaujant kito gamintojo kremo, nenoriu prisikaupti buteliukų.. Bet įdomu būti išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 26, 08:08)
user posted image

Aš išbandžiau, bet geriau būčiau nebandžius biggrin.gif
Rasos kremo-gelio probleminei odai su siera esu sunaudojusi n buteliukų- patiko, palygindavo odą, berdavo tikrai mažiau, riebaluodavosi mažiau (mano oda mišri/riebi). Bet aš jo neberadau pirkti, tai, savo nelaimei, paėmiau šitą su avietėm. Tepiausi juo tik vieną kartą, nes sukėlė tokią siaubingą alerginę reakciją, kokios gyvenime nesu turėjusi ir mano odai tas apskritai nebūdinga. Veidą vos užtepus pradėjo siaubingai deginti, paraudo- apie akis tik balti rutuliai liko, kur netepta doh.gif biggrin.gif Ir kvapas labai erzinantis pasirodė.
---

Dar tuo pačiu, kad jau atėjau čia, paliksiu atsiliepimą ir apie naująjį Rasos šampūną jautriai galvos odai.
user posted image

Plaunant juo išberia galvos odą, niežulys baisus, nors turėtų būti atvirkščiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 26, 08:08)
user posted image

kosmetikosdnr.lt puslapyje kaip tik yra atsiliepimas: http://www.kosmetiko...elis-anti-acne/
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 09 30, 14:19)
kosmetikosdnr.lt puslapyje kaip tik yra atsiliepimas: http://www.kosmetiko...elis-anti-acne/

Kaip tik atėjau juo pasidalinti biggrin.gif
Na pagal sudėtį nėra stebuklingas, Finna alergiją sukėlė g.gif Jau kelinta neverta dėmesio nauja BIOK priemonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2014 09 30, 14:48)
Dar tuo pačiu, kad jau atėjau čia, paliksiu atsiliepimą ir apie naująjį Rasos šampūną jautriai galvos odai.
user posted image

Plaunant juo išberia galvos odą, niežulys baisus, nors turėtų būti atvirkščiai unsure.gif

O aš turiu priešingą atsiliepimą - mano galvos oda probleminė, nuolat atsiranda pleiskanų, mažai kokios priemonės tinka, o šis šampūnas tiko, nedirgino odos. Ir man atrodo, kad man nuo jo, naudojant kelis mėnesius, nustojo slinkti plaukai, nors jo paskirtis ir ne tokia... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo victory25: 01 spalio 2014 - 23:30
Aš pleiskanų neturiu ir jau senokai viskas, ko noriu iš šampūno, yra tai, kad jis nebertų galvos odos ir, kad išsiplovus juo neniežėtų smile.gif O su šituo šampūnu išsiplovus ir beria, ir nuolat galvą norisi kasytis, nors kaip tik tokiai galvos odai padėti ir yra sukurtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 06 spalio 2014 - 14:16
Man geresnio intymios higienos gelio už Margaritą su pieno baltymai nėra - super produktas be konkurencijos.

Dušo gelis su šaltalankiais - puikus, o ir kitus perkam - jokių kitos firmos dušo gelių jau n metų neturėjau.
Vaikams šampūnas-dušo gelis kriaušių kvapo - labai geras thumbup.gif
Plaukų šampūno aš nei Rasos, nei Margaritos neperku, žinau, kad netinka, bet puikiai tinka dabar iš naujos serijos mėlynoje tūbelėje kondicionierius Rasa.
Prieš kelias dienas nusipirkau Anti-age kremą violetinėje dėžutėje - irgi esu patenkinta.

Taip kad gera man ta produkcija, išbandom, atsirenkam ir naudojamės, viskas ir negali tikti, bet sakyčiau - tikrai vykę gaminiai 4u.gif
Atsakyti