Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Reklamiste @ 2014 12 03, 16:49)
ARAS balzamas po skutimosi gerai vertinamas visų jautriaodžių, kas pabando, tas prilimpa mirksiukas.gif O žiemai, kai oda sausesnė, rekomenduoju naują kremą tūbelėje - ARAS Turbo. Sudėtyje yra propolio, kuris naikina smulkias žaizdeles ir spuogelius, jeigu nuo skutimosi tokių atsiranda.

panos turiu toki klausimą, o kaip Jus žiurite į vyriškos kosmetikos naudojima pačioms, aš pvz labai megstu tokia alia kaukė 5min biggrin.gif užsitepu skutimosi gelį, t.y. suputoju ant veido ir palaikau, mano oda labai toleruoja wub.gif skaistesne, gaivesne ir t.t. vis pasižiuriu balzamus po skutimos, gi ten sudėta viskas kas turėtu odai padėti " atsistatyti" po streso, gal turit kokiu paslaptingu receptu?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 12 03, 16:41)
panos turiu toki klausimą, o kaip Jus žiurite į vyriškos kosmetikos naudojima pačioms

Aš žiūriu labai teigiamai biggrin.gif Ypač naujas jautriai odai skirtas balzamas po skutimosi man labai patinka, švelnaus kvapo, odą greitai nuramina po depiliacijos ar skutimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 12 03, 15:57)
Tūbelėje mačiau pigesnis produktas.

O sausos jautrios odos drėkinimui ne po skutimosi kas geriausiai tiktų?

Galima naudoti priemones po skutimosi net ir nesiskutant biggrin.gif Ten daugiau įdėta raminančių ir dezinfekuojančių ingredientų. Aišku, tam reikalui tinkamiausias būtų veido kremas, dabar ARAS yra su nauja formule: ir maitina, ir drėkina.

ariukas
Atsakyti
Jei veikia tai kodėl ne? 4u.gif

Šiaip vyram kosmetika dažnai geresnė būna, nes gamintojai supranta, kad vyrukas dviejų prausiklių ir 4 serumų nenaudos, o ir šiaip viskas pažeistai, sudirgintai odai būna biggrin.gif

Iš BIOK įsigijau Margaritos eko rankų kremą su spanguolėmis ir avižomis - labai labai neblogas, maloniai nustebino thumbup.gif o ir kaina juokinga ar 6-7 lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2014 12 05, 14:55)
Iš BIOK įsigijau Margaritos eko rankų kremą su spanguolėmis ir avižomis - labai labai neblogas, maloniai nustebino thumbup.gif  o ir kaina juokinga ar 6-7 lt drinks_cheers.gif

Praeitais metais naudojau spanguolinį kremą. Galėjau atsisėdus uostyti ir uostyti rolleyes.gif blush2.gif Bet rankų odai nelabai padėjo.

Apskritai, man iš Margaritos linijos mažai kas efektyvu atrodo - gal tik švelnus vaikiškas šampūnas patiko - tiko alergiškai mėlynakei. Iš kitų BIOK`o linijų riebų pliusą dėčiau anti-age veido drėkikliui su matriksiliu (RASA) ir Ecodentos dantų pastoms.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2014 12 05, 08:19)
Galima naudoti priemones po skutimosi net ir nesiskutant biggrin.gif Ten daugiau įdėta raminančių ir dezinfekuojančių ingredientų. Aišku, tam reikalui tinkamiausias būtų veido kremas, dabar ARAS yra su nauja formule: ir maitina, ir drėkina.

ariukas

Pirkau Aras "Turbo" ir Aras "Veido kremas vyrams". Bet kirba mintis, kad moteriška "Anti Age" serija geriau tiktų išsausėjusiai vyriškai odai.

QUOTE(kuti kuti @ 2014 12 05, 15:54)
Praeitais metais naudojau spanguolinį kremą. Galėjau atsisėdus uostyti ir uostyti  rolleyes.gif  blush2.gif Bet rankų odai nelabai padėjo.

Apskritai, man iš Margaritos linijos mažai kas efektyvu atrodo - gal tik švelnus vaikiškas šampūnas patiko - tiko alergiškai mėlynakei. Iš kitų BIOK`o linijų riebų pliusą dėčiau anti-age veido drėkikliui su matriksiliu (RASA) ir Ecodentos dantų pastoms.

drinks_cheers.gif sutink dėl nevykusio spanguolinio kremo ir pagyrų Anti Age kremams. Man patiko naktinis ir paakių kremai.
Dar patinka "Margarita ekologiška kasdieninės veido ir kūno priežiūros kremas vaikams". Juo patepu rankas prieš einant į šaltuką.

Už savo kainą visi minėti produktai geri, bet jei kainos kiltų, manau, nepirkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 06 gruodžio 2014 - 10:43
Kaip keista dėl kremo:) Aš ir savo sužadėtiniui nupirkau - džiaugiasi, nors tik eucerinus, uriage ir kita dermokosmetika naudojam:D Na, bet gal čia taip dėl to, kad dar šiaip anti-age kosmetikos nereikia blush2.gif

Dabar susigundžiau vaikišką kremą pabandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2014 12 06, 11:21)
Na, bet gal čia taip dėl to, kad dar šiaip anti-age kosmetikos nereikia blush2.gif

Kad tas anti-age nėra susijęs su amžiumi.smile.gif Tiesiog tokie kremai dažniausiai būna stipresni, riebesni, geriau drėkinantys ir panašiai.

Turėjau Rasa Anti-age dieninio kremo mėginėlių, nepatiko. Naktinio nebandžiau.
O su dieniniu tas pats, kaip ir su visais mano bandytais biok kremais - trūksta drėkinimo, nors tu ką.

Margaritos rankų kremą su spanguolėmis taip pat turėjau - sunaudojau ir antro nepirkau. Pliusas, kad neriebus, nelipnus, plėvelės nepalieka, bet šaltuoju sezonu man pasirodė per silpnas, o šiltuoju tokio daikto beveik nereikia.

Vis dar apraudu mutavusį Margaritos lūpų balzamą su šaltalankiais.
Ir ištikimai perku Rasos prausiklį probleminei odai bei Margaritos dušo žele (su šaltalankiais arba miško uogomis).
Atsakyti
Tarp kitko, 5tariu Anti Age naktinis irgi tyliai mutavo, pernai geresnis buvo.

Margaritos dušo gelį turiu su žolelėm, jokių priekaištų, kvapas wub.gif
Atsakyti
mano nepakeičiami tai prausiklis ir tonikas probleminiai odai wub.gif
ecodenta juoda pasta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai laukiu cinamoninės bet mano rajone niekur dar ner g.gif
visada vonioje yra šampunas ir kaukė plaukams su alaus melemis, bet įtariu kad bus pakeista į MARGARITA 2in1 šampūnas-kondicionierius su spamguolemis ir avižių pienelių, man rekordas, plaukai nesirebaluoja 3-4 dienas thumbup.gif
mama labai gyria nauja kremą pedoms su 10proc šlapalo
o šiandien studijavau eurokose šį grožį "ARAS" BALM PREMIUM g.gif na sudietis man labai patiko, tik aliejus privengiu, bet kaina dabar apie 14lt manau sau pabandysiu, jei netiks broliui atiduosiu, jis pas mane daugiau kremu už broliene turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 gruodžio 2014 - 16:10
QUOTE(julkanos @ 2014 12 06, 18:09)
mano nepakeičiami tai prausiklis ir tonikas probleminiai odai  wub.gif
ecodenta juoda pasta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai laukiu cinamoninės bet mano rajone niekur dar ner  g.gif
visada vonioje yra šampunas ir kaukė plaukams su alaus melemis, bet įtariu kad bus pakeista į  MARGARITA 2in1 šampūnas-kondicionierius su spamguolemis ir avižių pienelių, man rekordas, plaukai nesirebaluoja 3-4 dienas  thumbup.gif
mama labai gyria nauja kremą pedoms su 10proc šlapalo
o šiandien studijavau eurokose šį grožį  "ARAS" BALM PREMIUM g.gif  na sudietis man labai patiko, tik aliejus privengiu, bet kaina dabar apie 14lt manau sau pabandysiu, jei netiks broliui atiduosiu, jis pas mane daugiau kremu už broliene turi  lotuliukas.gif

O kas kiek laiko plaudavot plaukus naudojant kitus šampūnus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 12 07, 11:33)
O kas kiek laiko plaudavot plaukus naudojant kitus šampūnus?  smile.gif

kas antra diena, kitaip jau geda laukan eiti
Atsakyti