Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina 2

QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 10 24, 18:41)
Ar tikrai sveciu buvo 5, is kuriu 2 vaikai?

pakeičiaus, buvau suklydus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 10 24, 18:11)
??kodel??  smile.gif

Nes manau, kad vienoj mokykloj mokemes biggrin.gif Tu ne Agne? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kelkitės į AŽ su tokiom žinutėm? doh.gif
Atsakyti
Sveiko merginos, jungiuosi pre jūsų smile.gif tikiuosi rasim protingų patarim, o gal ir aš kažką turėsiu patarti smile.gif
Vestuves planuojam kitais metais rugpjūtį Vilnius - Klaipėda, turim išsirinkę sodybą, muzikantus, bažnyčią, dabar renkamės fotografą smile.gif Taigi iš karto klausimas smile.gif

Norevegiska slyva
, tai ar pasakysi kas tas fotografas kuris taip patiko? Ačiū smile.gif
Atsakyti
1111 Photography fotografas Martynas Masiulionis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvegiska_slywa: 26 spalio 2012 - 18:53
2011 metu liepos pradzioje mums vestuves Trakuose kainavo 22 tukst. Svente buvo iskilminga ir elegantiska, labai mums patiko ir truko 1,5 dienos (2 diena pusryciai).
Sventem restorane, turejom gyvos muzikos grupe, profesionalu fotografa, Hamer limuzina, investavom i aprangas ir rinkomes kokybiska kostiuma, puosnia nematyta suknele, kaip ir visi sukavausi, daziausi, nuomojau transporta parvezti zmones nakvoti. Stengemes rinktis pagrindinius svarbiausius dalykus vestuvese kokybiskus, uztat jokiu nusivylimu ir pykciu smile.gif nereikia ten 50 tukst sukisti, kad butu svente puosni ir isimintina smile.gif
Atsakyti
Gal aš čia ir ne į temą, gal yra atskira tėmelė, bet tikrai ensusivaldžiau neparašius komentaro smile.gif Nepykit bet niekaip nesuprantu kaip galima savo vestuves patikėti pažystamui su fotiku beveik kaip pas profus blink.gif smile.gif nu tikrai, net juokas ima doh.gif smile.gif Ne tik fotoaparate esmė juk smile.gif o pačiose nuotraukose smile.gif ir dar kai sakote pridarė 6000 kadrų smile.gif o iš tų kadrų duok dieve 60 normalių... kuriuos dar reikai apdoroti ir pan smile.gif Papasakosiu iš patirties, vianas draugas taip pat padarė per vestuves, sako ai va, busimos žmonos brolsi turi tooooki fotika tai pafotkins smile.gif tai paskui tiap gailėjosi, iš bažnyčios nei vienos nromalios nuotraukos, nei kaip žiedus mauna nieko, kadravimas baisus, galvos nukarpytos, apie gamta išviso nutylėjo nei vienos nutoraukos, kad įsirėminti, o kai tik prasidėjo balius baigėsi nuotraukos (neskaitant girtų kramtančių veidų). ir tai tie patys, kaip kaikurios iš jūsų mini, 6000 kadru smile.gif

Arba, kai nusprendžia pataupyti ir nusisamdo jaunieji fotografą pigiau smile.gif ne kartą teko palyginti kur forografui sumoėkta 2000 lt o kur koks 1000 (abu profesionalai ) nu tirkai... kaip dangus ir žemė nuotraukos, ir oficiali dalis, ri siužetas ir puuta...

Nežinau, galbūt čia mano nuomonė, žmogaus kuris dažnai su tuo susiduria, bet brangiosios, tikrai nuoširdžiai patariu, netaupykit ant forografo, jis įmanžins jūsų gražiausia dieną ir nutraukos liks visam gyvenimui. Jau geriau pataupykite ant gerimų ar dar kažko net nžn smile.gif

P.S. dar neblgoas variantas, jei tikrai negalite sau leisti ir norite patuapyti, pradedantysis fotografas (aišku vėl rizika ar viska spės sugaudyti) bet jauni žmonės stengiasi įsitvirtinti rinkoje todėl ir nuotraukose atsispindi tas stengimasis smile.gif

Dar kartelį pasikartosiu, bet tikrai nepatikėčiau savo šventės "draugui ar draugams su geru fotiku". Nors tokių turi uduag kurie tikrai gerai atliktų savo darbą, bet labia didelis skirtumas kai žmogus tiap pat švenčia ir tik karts nuo akrto "pašaudo" ir kai tu sumok ižmogui ir jis dirba savo darbą. rolleyes.gif

Atsakyti
As taip pat pritariu, kad tikrai neverta taupyti fotografui. Jau geriau puota mazesne iskelti (vistiek visiems neitiks doh.gif ), ziedus be inkrustuotu deimantu uzsisakyti, bet fotografui... schmoll.gif juk tai bus patys graziausi prisiminimai ir jie turi buti atitinkamai iamzinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alicanteja @ 2013 04 23, 17:36)
As taip pat pritariu, kad tikrai neverta taupyti fotografui. Jau geriau puota mazesne iskelti (vistiek visiems neitiks  doh.gif  ), ziedus be inkrustuotu deimantu uzsisakyti, bet fotografui... schmoll.gif juk tai bus patys graziausi prisiminimai ir jie turi buti atitinkamai iamzinti  wub.gif

as irgi pritariu,kaip ir musu fotografas sake,geriau prastesne degtine nupirkit,bet ne ant fotografo pagailekit,as turiu irgi pvz,kai draugai per vestuves paprase pafotkinti su super geru fotiku,tipo megejas,tai uz mazesne suma fotcino,nu zinokit,geda ir ziureti,kai pacia brangiausia akimirka nera graziu nuotrauku...pvz jaunosios puse galvos nera nu kur tokias deti nuotraukas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi pritariu Miskauoge. Ir apskritai, juk ta diena bus jaunuju dziaugsmas, tad mano nuomone geriau ta dien kuo daugiau investuoti i jaunuosius. Bukit pasipuose, grazus, turekit daug ideju ir gera fotografa. Tuomet ziuredami nuotraukas dar ilgai atsiminsit savo diena. mirksiukas.gif O teko matyti ir taip: nuotaka pergyvena del isvaizdos, nes pagailejo pinigu grozio salonui ir sukuosena pasidare pati, veliau del stalo, kad visiems maistas butu skanus, kad alkoholio uztektu... nuotraukose buvo susikauscius del aibes problemu ir rupesciu. Apie jauniki isvis patyliu, nes nuotaka visalaik burbejo jam del jo kostiumo...... doh.gif
Todel manau, kad jaunuju investicija i save ta diena svarbiausias dalykas. Fotografas/e manau vienas is tu dalyku smile.gif
O dabar arciau temos biggrin.gif Musu vestuviu kaina planuoja siekti ~15000 Lt . Bet zinant visas smulkmenas kurios dar liko suma gali keistis daugiau maziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 03 13, 02:11)
26 000 lt maistui – man čia kažkas iš fantastikos srities... ax.gif

Na 130 zmoniu manau labai normali kaina:) as planuoju 55 zm isleisti 12000.
Atsakyti
Netyčia užklydau pasiskaityti. tai dėl fotografo nesutikčiau.
žinoma, turi būti fotografas profesionalus, bet nepasakyčiau, kad reikia sprest pagal kainą. smile.gif pirmiausia reikia pažiūrėti pačio fotografo darbus, juolab kiekvieno fotografo kitoks darbo stilius, įgūdžiai, gal man pvz jo darbai visai nepatinka, nors nuotraukos tikrai orginalios, bet va ne mano skoniui. o prie esmės priėjus, kad iš to, kai pusbrolis mano samdėsi profesionalų fotografą, sumokėjo 3000LTo už papildomą valando nepamenu kažkiek dra paėme, o nuotraukos tai trūksta žodžių... jaunūjų buvo keletas ten gražių, o šiaip be ryšio dauguma, arba kur turėjo matytis kokis gražus vaizdas, jo nesimato. Salėj išvis, nieko normalaus nenufotografuota, fotografė kelis žmones įsižiūrėjus ir pripyškinus. nuotraukų laukt išvis reikėjo ilgai , nes mat po to atostogavo, ir tai dar ne fotografe tvarkė aceit foto, nors nieko ten tvarkyto nebuvo, buvo uždėta tik sepia, arba pilka arba ruda..
o va draugės vestuvėse fotografas buvo už 800LT, nuotraukos tikrai gražios ir nepalyginsi su pusbrolio.
Tad ne visada viskas atitinka, kainą. reikia atidžiai rinktis:)
Atsakyti