Mūsų vestuvės dar negreit, bet atsakingai ruošiamės jau dabar, planuojam, svarstom. Kolkas planuose kviesti 40-50 žmonių, skaičius netikslus, nes tikimės, kad draugai dar susiras poras iki mūsų vestuvių

Tada bus 50

Labai norim tilpti į 25 000Lt. Švęsim vasarą, Panevėžio rajone. Aš norėčiau kuklesnių, maniškis noriu storų, didelių su 2 dienom...
Kolkas planuose tokios išlaidos:
APRANGA ir AKSESUARAI
JI:
Suknelė: (nuomosiu, jau nusižiūrėjau, tikiuosi salonas ją dar turės tada, skirsiu iki 2000Lt, tikiuosi, kad bus mažiau)
Antros dienos suknelė iki 200Lt
Aukštakulniai iki 200Lt
Apatinis trikotažas iki 100Lt
Auskarai abiems dienoms iki 50Lt
Keliaraištis iki 50Lt
2600 Lt
JIS:
Kostiumas iki 1500Lt
Marškiniai abiems dienoms 2vnt. iki 100Lt
Kaklaraištis iki 20Lt
Batai iki 200Lt
1820 Lt
Iš viso: 4420 Lt
Gyvenam užsienyje, šalyje, kurioje gana lengva rasti geros kokybės rūbų už mažą kainą, tai tikimės, kad šitam reikalui dar sutaupysim ir įtilpsim į 4000Lt laisvai

GROŽIO PROCEDŪROS
JI:
Soliariumas: 50min abonementas 70Lt
Pedikiūras 70Lt
Manikiūras 40Lt
Šukuosena iki 100Lt, nors nežinau, kas apsiims, ką nors gražaus padaryti su mano nepaklusniais plaukais

Makiažas 100Lt
Blakstienų korekcija 55Lt
435Lt
JIS:
Kirpykla iki 15Lt
15Lt
Iš viso: 450Lt
Žiedai (iki 2000Lt, bet tikimės, kad rasim už mažiau)
Mano puokštė ir gėlės į jaunikio kostiumą + salės papuošimai (iki 250Lt, anyta floristė, tai tikimės, kad rasim geriausią variantą už mažiausią kainą)
Mašinų nuoma: no idea
Salės ir miegamųjų vietų nuoma iki 5000Lt
Maistas ir gėrimai su saldžiu stalu iki 5000Lt
Salės papuošimas, kvietimai, stalo kortelės iki 200Lt
Renginio vedėjas ir muzikantai iki 2000Lt, bet manom, kad visgi galim netilpti, nors ieškom tik 5-6val.
Fotografas iki 3000Lt
Bažnyčios kursai ir auka 300Lt, tik įdomu, kaip bus su kursais, kai gyvename užsieny...
Brangusis labai nori fejerverkų, bet dėl to dar spręsim...
Taigi kolkas 17 500 Lt, bet augs

CMB nesituoksime, operatorius, balti balandžiai ir bažnyčios puošimas, kur ir iš savęs labai graži, mums nereikalingi visiškai, dovanėlių svečiams tikriausiai irgi nebus. Ryškiai būsiu kažką praleidusi, tad barkit, pykit ir siūlykit, labai labai padėtumėt, matau, kad čia daug patyrusių ir išmanančių šitą džiaugsmą
Medaus savaitės norim Romoje, skirsim tam malonumui padovanotus pinigus