na stai. neturejau laiko prisesti ir atrasyti bent kazka.. pasijuciau siek tiek uzsipulta.. mum taip gaunasi ir mes nenorim pasipuikuoti

norim pasvesti..
na tokia suma susidaro nes dvi dienos ir zmoniu ~70, nezinau bet man atrodo kai kurios vestuviu neplanuoja? (tik nesupykit)
o gal mano kalte, nes gyvenu uzsieni ir planuoju per atstuma tad negaliu issieskoti pigiausiu variantu.
tokiuosi su uzsienieciu, tai reiskia, kad atvaziuoja apie 30 italu, jiems reikes autobuso, kuris veziuos po visur (2000lt)
sodyba 4000, ir dar ja suradau labai toli nuo kauno, nes aplink kauna nera sodybu kurios talpintu nakvynei 70zm (arba kai kukrios parode ciuzinius ant zemes ir sako cia telpa!!! man taip netinka)
fotografas 2000lt, nesamone kazkam moketi 5000 ir dar visa diena dirbti moeliu o nesilinksminti. manau normali ir reali suma
maistas irgi siaip kiek visur maciau ir cia parasyta uz dienos vestuves ima 100lt zmone, cia 130, antra diena saslykai, kurie iskele kaina.
apsisprendem ties DJ nes gyvi muzikantai nepadainuos italiskai ir sveciai puses dainu nesupras, ir supratom, kad DJ tobuliausias varinatas *gyva muzika bus baznycioj ir priemime pries sodyba
Pirsli iamam, nes mano seima, gimine net 5 zmones

neturiu is ko rinktis, o MB patinka lietuviskos tradicijos ir jis nori vestuviu pagal jas (man irgi patinka) vadinasi mano logika tokia, as sumoku pirlsiui ir del nieko nesirupinu ir padaro kaip reikiant, nereikia man pergyventi... ir apkrauti kazko (pirsliene, drauge is italijos, kuri puikiai kalba italiskai, atliks daugiau vertejos darba)
ir tikrai noreciau, kad tilptume i kuo maziau, nes pirminis biudzetas buvo 35000, bet jau netelpam.
p.s. suknele pas siuveja siuvu