labai faini baldukai, net seiles varva

QUOTE(ziema1 @ 2012 01 27, 20:38)
mes siuntem is airijos3+2+1sumokejom300e.manau ir is uk bus panasi kaina atveze per savaite
o kur ieskojete pervezeju? kaip viskas vyko? atskirai mokejote uz baldus ar tie pervezejai viska nupirko

QUOTE(vida777 @ 2012 01 27, 20:45)
man irgi visada buvo ir yra graziausias variantas su 2-iem ilgomis sofomis viena priesais kita (nes as megstu simetrija), o toliau jau gali buti bele kas - foteliai, kreslai, kedes...
Tik du staleliai (ar juos dar vadina zurnaliniais
?) salia vienas kito nepatinka, geriau jau vienas ilgas, kad ir su sesiomis kojomis
.
Rasytee, o kokios grindys pas tave, ar tie ratukai neisispaus i medi?

pas mus uosis lyg ir neblogos grindys , net nepagalvojau apie kazkoki issispaudima
as tai kol kas ieskau, kas cia pas mus kokiuose sendaikciuose, devetuose balduose ar per skelbimus. Dar kartais ziuriu pard nuolaidas Pvz riviera home arba dubingiai. o karta knygu spinta netiketai tome philips radau
QUOTE(Iriska @ 2012 01 27, 21:24)
Ka monete jeigu bus 3+3 ir 2 kreslai. trivietes kampu stovetu
tarp ju stliukas su sviestvu.

As pas save taip norejau, bet nerealu mano mazuciame kambariuke sutalpinti taip buvo

QUOTE(vida777 @ 2012 01 27, 21:45)
?) salia vienas kito nepatinka, geriau jau vienas ilgas, kad ir su sesiomis kojomis
.

o man butu graziau taip, kai mano kambariukas nedidelis. Tik va visu pirma, tai nerandu tinkamo varianto tokio. O antra, tai itariu, kad vis jie bus stumdomi maniskiu. Tai tada pastoviai netvarkingai atrodytu.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 27, 21:49)
viskas nuo vietos priklauso, tokiam sustatymui jau reikia didelio ploto, man irgi taip grazu ale pas save galiu tik kampu statyt 3+2
Pas mus plotas nera didelis. Ne tiek kambario dydis, kiek isplanavimas gali lemti toki pasirinkima. As irgi masciau apie 3+2 kampu. Norejosi daugiau erdves, kad liktu, bet rezultate butu uzstotos durys i terasa, butu atrode negraziai, na ir naudojimasis nebutu toks patogus. Tai paaukojau erdve vardan mums svarbesniu ir patogesniu dalyku.
seip jeigu nori maziuko zurnalinio staliuko, kad tiktu prie kito kavos stalelio, visada graziai atrodo tokie indiski ispjausstyti kaip kiaurarasciu arba marokietiski. Turint galvoje , kad marokas istoriskai ilga laika buvo prancuzijos kolonija stilistiskai tinka, o ir kaina ju gera apie 200 lt
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 27, 20:20)
o kur ieskojete pervezeju? kaip viskas vyko? atskirai mokejote uz baldus ar tie pervezejai viska nupirko
dar kolkas nelabai suprantu kaip tai vyksta , viska pirkdavau per ebay , ten visa sistema zinau neblogai

mes gyvenam airijoj tai laikrasti radom skelbima tai dabar pastoviai per juos siuntimus darom legali firma krovinio draudimas ieina i ta pacia krovinio kaina.tai jie ima1.5e uz kg bet kadangi tokie baldai uzima daug vietos tai tokia kaina.draugai siuntesi is lt per kita firma mokejo tiek pat.tai tai skambini i ofisa ir tariesi ar gali paimti kiek kainuos dar kaina suderini pinigus moki arba pries arba po atvezimo.bet jusu atveju jus galite nupirkti baldus ir kai baldai bus parduotuveja kurjeris atvyksta pagal adresa ir pakrauna.
Papildyta:
[quote=Rasytee,2012 01 27, 20
pas mus uosis lyg ir neblogos grindys , net nepagalvojau apie kazkoki issi
yra specealus dekliukai i juos isistato ratukai ir nesibraizo.tik jie truputi gadina vaizda bet apsaugo grindis
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 26, 17:33)
zinai, as tau tikrai del tos sanderson medziageles pavydziu ir baltai ir kitom vaivorykstes spalvom

Oi, merginos, kiek pavaret, vos speju skaityti
Man tie foteliukai su "sparneliais" irgi faini, bet matyt, jie dabar labai ant bangos, nes kai pries savaites 2 uzejau i "Stilingus namus" , cia prie Ermitazo Vilniuje, tai jie ten tokiu turi ivairiausiu rastu ir spalvu. Tik kaina visai nepatiko
- 2000 lt. Kojeles ju riestos, kaip to kur Iriska buvo imetus. O as grauziuos alkunes, kad nepirkau uz 400 lt, kai buvau radus sendaiktyne. Pabijojau, kad baltas ir medziaga tokia kaip drobes pynimo- labai tepsis. Jo kojeles buvo tiesios - kas prie mano namu labiau dera ir dar su tais vinukais dekoratyviais porankiai apkalti - man labai grazu. Kai nusprendziau jamti , deja, nebebuvo... Moralas - radai gera- nesnausk.

Man tie foteliukai su "sparneliais" irgi faini, bet matyt, jie dabar labai ant bangos, nes kai pries savaites 2 uzejau i "Stilingus namus" , cia prie Ermitazo Vilniuje, tai jie ten tokiu turi ivairiausiu rastu ir spalvu. Tik kaina visai nepatiko

QUOTE(aistukas @ 2012 01 28, 11:07)
Oi, merginos, kiek pavaret, vos speju skaityti
- 2000 lt. Kojeles ju riestos, kaip to kur Iriska buvo imetus. O as grauziuos alkunes, kad nepirkau uz 400 lt, kai buvau radus sendaiktyne. Pabijojau, kad baltas ir medziaga tokia kaip drobes pynimo- labai tepsis. Jo kojeles buvo tiesios - kas prie mano namu labiau dera ir dar su tais vinukais dekoratyviais porankiai apkalti - man labai grazu. Kai nusprendziau jamti , deja, nebebuvo... Moralas - radai gera- nesnausk. 

o kuriuose sendaikciuose buvai radus? gal reikia ten dazniau uzeiti. jiegi irgi tiria rinka, veza tuos ka geriausiai perka. man anksciau patiko tokis sendaikciu pard. kur prie sigmos, kalvariju gatveje, ten i antra auksta uzkilt reikejo., bet dabar buvau nuejus paziuret jau nebera ten jos

As prie Sigmos netoli dabar zinau toki angara, cia labiau prie Baldu Rojaus is kiemo puses. Gal jie dabar ten persikele? Buvau ten viena karta, ten visko ivairiai prinesta, nemazai dabartiniu dailininku paveikslu. Manau, kad jie dirba ir kaip komisas. O ta foteliuka buvau radus Karoliniskese, "Amsterdamo balduose" . Ten lyg Merkurijaus buvus parduotuve antram aukste.
Gal dar kas ka gero zinot, pasidalinkim.
Gal dar kas ka gero zinot, pasidalinkim.

QUOTE(Rasytee @ 2012 01 28, 11:00)
as tai paskendus Skaidros nurodytuose tapetuose
apsipatenkinus ziurineju nes radau labai graziu sendintu
man patiko sitie ....
tapetai

man patiko sitie ....
tapetai
Rasytee, o kodel jus visus namus tapetuojat? Yra tam kokia svarbi priezastis, ar tik todel, kad tapetai patinka