(Aisku, as jau dabar irgi tik atostogauju
Taip, skoniai skiriasi
Nors ta pirmoji, sakyciau, nera tokia jau paparasta.
)
QUOTE(daffni @ 2012 01 28, 13:46)
Skaidra, mano paskutiniai ir yra is casabela york:)
o tu dubingiuose uzsakineji juos? ar zinai kur parsisiust paciai?
o tu dubingiuose uzsakineji juos? ar zinai kur parsisiust paciai?
mes dazniausiai uzsakinejam is dubingiu, bet kelios klientes siuntesi is anglijos, viena is vokietijos - tai sake zymiai pigiau gaunasi.
jeigu nori klijuot visa kamb. tai galima bent jau ta siena kur uzzuolaidos ir langas dazyti, tada net ir nesimato, kad dazyta. As cia, matai pripratus klientu pinigus taupyti, tai ir tau sutaupyt noriu
Papildyta:
zinok nuostabiai graziu virtuves kriaukliu, balto porceliano yra lenkijoj ikejoj kaina apie 200 lt - dejom kelias - atrodo super rekomenduoju
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 29, 12:40)
idomu kaip tas porcialenas reaguoja i spalvas ? nenusidazo nuo juodos arbaros , sulciu ?
man arteja virtuves remontas reik pradet galvot 
Papildyta:
radau baldus dukrai kokiu noreciau baldai
tik MB jau lieps stabdyt arklius
o tai remontas tik ipusejo o as jau baldus pradesiu tysti namo
Papildyta:
labai grazu
Papildyta:
idomu kaip tas porcialenas reaguoja i spalvas ? nenusidazo nuo juodos arbaros , sulciu ?
Papildyta:
Papildyta:
i spalvas niekaip nereguoja ir plauti lengva, toks jausmas lyg lekste plautum. Pas mane irgi namie porcelianine kriaukle. tik prancuziska, jau 10 metu naudoju.
QUOTE(skaidra111 @ 2012 01 29, 13:04)
labai grazu
as irgi i mergaiciu kamb megstu deti sita stiliuka. Ir dar labai megstu baltus ir tokius lengvai zalsvus baldelius - atrodo super ir dar tapetus su tom rozytem 
Papildyta:
i spalvas niekaip nereguoja ir plauti lengva, toks jausmas lyg lekste plautum. Pas mane irgi namie porcelianine kriaukle. tik prancuziska, jau 10 metu naudoju.
Papildyta:
o kur tokiu dar pamatyti baldeliu LT ?
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 29, 13:05)
o kur tokiu dar pamatyti baldeliu LT ?
yra gamykla uz traku, adreso nezinau, kazkokiam kaime. beveik viska ka viska ka padaro siuncia i anglija. mes is ju perkam. angliskas ju puslapis ligtai tch furniture
QUOTE(aistukas @ 2012 01 29, 10:59)
Rasyte,
man tai grazus modelis yra Grace [url=http://leja.lt/lt/katalogas/wade-baldai-
Mama sandra, man tie skaiciai super grazu ir labai faini duru belstukai - is karto iskilo Londono vaizdeliai matyti praejusi pavasari.
Taip romantiska ir tikra 
man tai grazus modelis yra Grace [url=http://leja.lt/lt/katalogas/wade-baldai-
Mama sandra, man tie skaiciai super grazu ir labai faini duru belstukai - is karto iskilo Londono vaizdeliai matyti praejusi pavasari.
Modeliukas Grace man irgi patiko, vien todel, kad atkalte aukstesne - jis turety but patogesnis nei Rasytes issirinkta Corina.
Rasyte, pasakok ka nusprendei del baldu? maga suzinot ar radai ka pigiau nei LT? as pati planuoju kitais metais is UK arba is Italu veztis, siemet dar noriu savo peckeliuka pagranduka praaugint dar.
Vida, kur tokias lentutes pirkai? bent jau USA pilna internetiniu puslapiu, kur issirenki lentutes pavyzdi, teksto srifrta, nusiunti teksta ir jie pagamina.
LT niekur neradau, kad tokius gamintu
Gal nurodytum internetini puslapi kur gaminais? galeciau ir is vokieciu parsivezt
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 28, 19:01)
arba dar is ideju - maniau tarp antikvariniu daiktu paieskosiu
toki
http://www.google.lt...LN4bPhAe6zN3vBA
toki
http://www.google.lt...LN4bPhAe6zN3vBA
man belstukai labai
tos lentutės su skaičiais labai gražu, jei jau imsies tokio versliuko, tai, manau, vien iš šios temos užsakovių netruks
QUOTE(daffni @ 2012 01 28, 21:41)
labai faina, man tokios patinka
kažkada mamaSandra buvo labai gražių sofų foto įdėjusi, iš kažkokios parduotuvės Klaipėdoj.
QUOTE(daffni @ 2012 01 28, 21:48)
O sakykit kaip jus orkaites ir kriaukles spalva derinat?
Pvz jei pas mane virtuves korpusas baltas, stalvirsis tamsus? Tai orkaite imt sviesia, o kriaukle panasia i stalvirsi?
Siaip ziuriu paveiksliukus tai ivairiu variantu, kiti kaip tik baltoj virtuvej iskiria prkaite ir padaro tamsia
.
Sakykit, merginos, kaip pas jumis yra ar planuojat?
Pvz jei pas mane virtuves korpusas baltas, stalvirsis tamsus? Tai orkaite imt sviesia, o kriaukle panasia i stalvirsi?
Siaip ziuriu paveiksliukus tai ivairiu variantu, kiti kaip tik baltoj virtuvej iskiria prkaite ir padaro tamsia
Sakykit, merginos, kaip pas jumis yra ar planuojat?
aš orkaitę baltą dėsiu, nes spintelės bus baltos. stalviršio tmasaus noriu, bet kriauklės tamsios nenoriu. kažin balta kriauklė prie tamsaus stalviršio gražiai žiūrėtųsi?
QUOTE(skaidra111 @ 2012 01 29, 11:21)
zinok nuostabiai graziu virtuves kriaukliu, balto porceliano yra lenkijoj ikejoj kaina apie 200 lt - dejom kelias - atrodo super rekomenduoju
aš jau senokai tas ikea keramikines plautuves žiūrinėju, gražu mano keramika
http://www_ikeafans_...7/DSC_5376b.jpg
Papildyta:
Papildyta:
labai dailus baldai
o porcelianas nepatamseja, nesidazo - dauguma gamintoju vonios praustuves gamina ir porceliano, tik nuoo porceliano rusies priklauso praustuves kokybe, todel dauguma cekisku ir lenkisku turi melsva spalva, o brangesniu gamintoju pvz. swedbergs, gustavberg, iffo, v&b........... spalva pieno, pati praustuve persvieciama (ka rodo geras porceliano mases ir degimo santykis).
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 29, 13:50)
man belstukai labai
kadangi mūsų namukas vieno aukšto ir nedidukas, tai su MB jau buvom kalbėję, kad tikriausiai ne skambutį, o belstuką dėsim
man belstukai labai patinka, taciau kiek manai sveciu pas tave uzsuke zinos kaip tau prisibelst
musu krastams kol kas tai neiprastas daiktas..
sofutes amerikieciu buvau idejus - keli modeliukai tikrai labai dailus, o ir gobelenai tokie patrinti - prigesinti, panasiai kaip savo pagalveles buvau idejus.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 29, 14:22)
sofutes amerikieciu buvau idejus - keli modeliukai tikrai labai dailus, o ir gobelenai tokie patrinti - prigesinti, panasiai kaip savo pagalveles buvau idejus.
as is ten ir pasiemiau darbo kambariui sofkute dviviete miegama
http://www.englandfu...nformation.aspx
ir gal kuri zinot kokio gamintojo sie lenkti "pufikai"? Aciu
http://www.interjera...gyvenamasis-706
mamaSandra kokias tu cia sofutes rodei nepamenu
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 28, 17:31)
manau butent tai daugiau vagiui apie Jus pasakys nei Jusu pavarde