QUOTE(Kristaline @ 2012 01 27, 12:13)
Židiniai labai dailūs

Tik jūsų namams atrodo per puošnūs ir per blizgūs. Kažkokio kuklesnio ir parastesnio norėtųsi arba net ne židinio, o kresnelę jūsų vietoj rinkčiausi
Na cia jau kaip rase Skaidra, visgi blizgus kokliai yra autentiskas reikalas, ir is tikro ta balta spalva daro juos puosnius, bet siaip gyvai, jei nera labai jau imantriu isaukstintu karunu, nera kazkas jau ypatingai prabangaus. Be to mes nedarysime visiskai baltu, bus tokie balksvos-kremines spalvos misinys. Zesim kokia gausis ta spalva, cia ne dazus sumaisyt pagal palete visgi. Todel ir nutraukem sutarti su pirmaisis, nes neisgavo spalvos.
O vat Vida mane sumutino del lygiu kokliu palyginimo su plytelemis. Suprantu, kad cia tik nuomone, bet dabar mane priverte suabejot

susnervinau
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 27, 13:10)
sakyk kaip nori, bet is kur tos kainos tokios uz popieriu
o zidinio kaina jau su darbu ar be jo? nes jauciu dar darbas ~3t kainuos?
Zinok mielai mokeciau maziau. bet va kad nerandu... dar visa laime kad man nedaug reikia.
Na is kitos puses "tik uz popieriu" , tai zinai, galima sakyt "tik uz medziagos gabala"ar " tik drabuzi". bet dazniausiai paprasti kokybiski daiktai ir buna brangiausiai.
ir kodel tada tie tapetai iki 50 litu atrodo taip baisiai.....
p.s. o tu man parodyk savo, gal taviskiai ir man tiks:)
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2012 01 26, 23:39)
zinai, as parinkau klientei gelytes i dukrytes mieg. labai panasios
Papildyta:
as tai siulyciau tu geliu nedeti, tie centriniai ornamentai istikruju zidini siek tiek nupigina, nes jie ne autentiski, cia dabartiniai dvarcioniu prigalvojimai. Kiek esu darius tokiu kokliniu zidiniu, tai jie ir be centrinio ornamento labai graziai atrodo naturoje tikrai graziau negu nuotraukoje.
Gelytes as megstu, is pradziu pati masciau visur geletus tapetus det, po to persigalvojau.
De zidiniu: jei jau esi darius, gal turi foto kaip naturoj jie interjere pas tikrus zmones atrodo
p.s. beje tavo namu zidinys man pasaka. kazkada net meila tau rasiau del tavo zidinio, bet kai atrasei, kad patys su vyru sulipdet, supratau kad man tokio nepadarys niekas