Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Cobre @ 2012 01 27, 09:57)
Kiekvienas daiktas toks tikras, nera dirbtines prabangos, netikru blizguciu.
Vel as uzsivedziau, na bet, kad grazu man nerealiai  blush2.gif

Aciu! friends.gif bet vienas dar netikras yra - Jysko veidrodis biggrin.gif bet laukiu, kol i jo vieta atsirasiu kazka tikro, nes keist tik tam, kad butu kazkoks kitas, maziau visiem matytas, nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 01 27, 09:07)
4u.gif
gražu wub.gif  iš kur jie,noriu panašių,valgomajam, neturiu patirties su ebay,vakar ieškojau Laura Ashley,bet radau nedaug.Tiesa, rinkausi nustačius kainą iki 20 sv. g.gif

Nezinau kaip jums, bet as supratau viena, kad negaleciau pirkt tapetu nemacius gyvai. Jie visi ant tiek skiriasi kompe ir gyvai..Be to man labai svarbu ne tik paveiksliukas ir spalva, bet pacio tapeto kokybe..O va cia ir pasimato skirtumas..
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 01 27, 12:54)
Pirmieji kainuoja 180...
mane tas nervina, nes biski apart to kad jie tinka  spalviskai, daugiau nematau uz ka moket. Mano miegamo gerokai pigesni buvo, o ten ir pagrindas svelnus, ir neriniukai kaip prisiuti.
Zinai, man su visais tapetais gavosi taip: ieskojau anglu gamintoju, kad galeciau UK nusipirkt ir pigiau parsisisut. tai vaiko ir savo kambariui sugebejau rasti skandinaviskus, o sitie amerikanski doh.gif

Musu zidinys be kapsules, cia normalus viduj degintu plytu, ar kaip ten  ax.gif zidinys. O kaina medziagu ~10000..

sakyk kaip nori, bet is kur tos kainos tokios uz popieriu doh.gif
o zidinio kaina jau su darbu ar be jo? nes jauciu dar darbas ~3t kainuos?
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2012 01 27, 12:13)
Židiniai labai dailūs  wub.gif Tik jūsų namams atrodo per puošnūs ir per blizgūs. Kažkokio kuklesnio ir parastesnio norėtųsi arba net ne židinio, o kresnelę jūsų vietoj rinkčiausi  4u.gif

Na cia jau kaip rase Skaidra, visgi blizgus kokliai yra autentiskas reikalas, ir is tikro ta balta spalva daro juos puosnius, bet siaip gyvai, jei nera labai jau imantriu isaukstintu karunu, nera kazkas jau ypatingai prabangaus. Be to mes nedarysime visiskai baltu, bus tokie balksvos-kremines spalvos misinys. Zesim kokia gausis ta spalva, cia ne dazus sumaisyt pagal palete visgi. Todel ir nutraukem sutarti su pirmaisis, nes neisgavo spalvos.
O vat Vida mane sumutino del lygiu kokliu palyginimo su plytelemis. Suprantu, kad cia tik nuomone, bet dabar mane priverte suabejot g.gif susnervinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 27, 13:10)
sakyk kaip nori, bet is kur tos kainos tokios uz popieriu  doh.gif
o zidinio kaina jau su darbu ar be jo? nes jauciu dar darbas ~3t kainuos?

Zinok mielai mokeciau maziau. bet va kad nerandu... dar visa laime kad man nedaug reikia.
Na is kitos puses "tik uz popieriu" , tai zinai, galima sakyt "tik uz medziagos gabala"ar " tik drabuzi". bet dazniausiai paprasti kokybiski daiktai ir buna brangiausiai.
ir kodel tada tie tapetai iki 50 litu atrodo taip baisiai.....

p.s. o tu man parodyk savo, gal taviskiai ir man tiks:)
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2012 01 26, 23:39)
zinai, as parinkau klientei gelytes i dukrytes mieg. labai panasios user posted image
Papildyta:

as tai siulyciau tu geliu nedeti, tie centriniai ornamentai istikruju zidini siek tiek nupigina, nes jie ne autentiski, cia dabartiniai dvarcioniu prigalvojimai. Kiek esu darius tokiu kokliniu zidiniu, tai jie ir be centrinio ornamento labai graziai atrodo naturoje tikrai graziau negu nuotraukoje.

Gelytes as megstu, is pradziu pati masciau visur geletus tapetus det, po to persigalvojau.
De zidiniu: jei jau esi darius, gal turi foto kaip naturoj jie interjere pas tikrus zmones atrodo 4u.gif
p.s. beje tavo namu zidinys man pasaka. kazkada net meila tau rasiau del tavo zidinio, bet kai atrasei, kad patys su vyru sulipdet, supratau kad man tokio nepadarys niekas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 27 sausio 2012 - 12:16
QUOTE(skaidra111 @ 2012 01 27, 01:05)
ar galima ir man nueiti i ta bloga ir paskaityti, baisiai jau smalsu pasidare smile.gif

Prasom smile.gif : http://gincherry.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 01 27, 13:19)
O vat Vida mane sumutino del lygiu kokliu palyginimo su plytelemis. Suprantu, kad cia tik nuomone, bet dabar mane priverte suabejot g.gif  susnervinau unsure.gif

Kvepuok...kvepuok...ir nesnervink smile.gif
Geliu motyvas ir lygus kokliai ziurisi graziai, tai subtilesnis, elegantiskesnis, lengvesnis variantas, tuo paciu tarsi siuolaikiskesnis.
Grubesni kvadratiniai ir ornamentiniai kokliai (be geliu motyvo) duoda zidiniui savotisko "sunkumo/svorio", bet prastesniu ar maziau graziu jis del to netampa. Tiesiog stilistiskai kitoks ir tiek.
I autentiskuma (kaip buvo daroma/ar nedaroma) as nelabai kreipciau demesi, nes sis faktorius labiau aktualus atkuriant/statant autentiska senovini statini, kur autentiskumo laikomasi nuo grindu dangos iki palubes.
Jusu atveju naudojamos siuolaikines medziagos ir sprendimai (nuo grindu/sienu plyteliu iki tapetu), todel papildomai galvos kvarsinti del autentiskumo manau nebereiktu - ir taip ji "kvadratine" smile.gif

Taigi, zidini (is tu dvieju variantu) rinkites kaip jums grazia dekoro detale, kuri labiau tiks prie busimo/numatomo interjero: jei jis i senuma/sunkuma (senoviniai masyvesni baldai, sviestuvai, detales) -tada II varaintas, jei i lengvuma/siuolaikiskuma - I.

Pora pavyzdeliu, siaip:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 27 sausio 2012 - 13:32
QUOTE(daffni @ 2012 01 27, 13:19)
Na cia jau kaip rase Skaidra, visgi blizgus kokliai yra autentiskas reikalas, ir is tikro ta balta spalva daro juos puosnius, bet siaip gyvai, jei nera labai jau imantriu isaukstintu karunu, nera kazkas jau ypatingai prabangaus. Be to mes nedarysime visiskai baltu, bus tokie balksvos-kremines spalvos misinys. Zesim kokia gausis ta spalva, cia ne dazus sumaisyt pagal palete visgi. Todel ir nutraukem sutarti su pirmaisis, nes neisgavo spalvos.
O vat Vida mane sumutino del lygiu kokliu palyginimo su plytelemis. Suprantu, kad cia tik nuomone, bet dabar mane priverte suabejot g.gif  susnervinau unsure.gif
Papildyta:
Zinok mielai mokeciau maziau. bet va kad nerandu... dar visa laime kad man nedaug reikia.
Na is kitos puses "tik uz popieriu" , tai zinai, galima sakyt "tik uz medziagos gabala"ar " tik drabuzi". bet dazniausiai paprasti kokybiski daiktai ir buna brangiausiai.
ir kodel tada tie tapetai iki 50 litu atrodo taip baisiai.....

p.s. o tu man parodyk savo, gal taviskiai ir man tiks:)
Papildyta:
Gelytes as megstu, is pradziu pati masciau visur geletus tapetus det, po to persigalvojau.
De zidiniu: jei jau esi darius, gal turi foto kaip naturoj jie interjere pas tikrus zmones atrodo 4u.gif
p.s. beje tavo namu zidinys man pasaka. kazkada net meila tau rasiau del tavo zidinio, bet kai atrasei, kad patys su vyru sulipdet, supratau kad man tokio nepadarys niekas verysad.gif

del kokliu nesijaudink ir nesinervink, kadangi nesvarbu kas ka sako - jie buvo ir liks klasika, gal siek tiek nesanti i country stiliu, bet klasika.
Dar vienas pliusas kokliams - jaukumas, nesulyginsi su marmuro apdaila, kuri mano akims kiek saltoka.
Tas koklinis peciukas - zidinukas labai tiks jusu namukui, tik kaip ir kazkuri minejo - dar pagalvociau ir apie kokline krosnele. Reiktu labai gerai pagalvot, kad islaikyt proporcijas namuke ir tas zidinys nebutu per didelis, o krosnele - per maza.

savo tapetu nerodysiu kol kas, lai buna siokia tokia intriga, paskui ziuresim -kaip jus mane sukritikuosit ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau tokius padėkliukus Sandersono, gal kam patiks:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 27, 14:03)
savo tapetu nerodysiu kol kas, lai buna siokia tokia intriga, paskui ziuresim -kaip jus mane sukritikuosit ar ne  lotuliukas.gif

tai tu ir paskui is karto nerodyk istapetuoto kambario. Parodyk tik tapetus ir leisk isivaizduoti, kaip jie tavo kambaryje atrodytu. Veliau galesi parodyti ir tikraji vaizda thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 27, 15:25)
tai tu ir paskui is karto nerodyk istapetuoto kambario. Parodyk tik tapetus ir leisk isivaizduoti, kaip jie tavo kambaryje atrodytu. Veliau galesi parodyti ir tikraji vaizda  thumbup.gif .

kaip panoresi 4u.gif
Atsakyti
sveikos, dariau viena kremini, zalia ir viana balta zidini, apie kokia sutarti kalbat tai nelabai suprantu nes juos lietuvoj daro viena vienintele gamykla, cia prie dvarcioniu tu plyteliu fabriko yra isteigtas atsiras ar uab ar ab bet zodziu irgi dvarcioniams priklauso. nuvaziuokit i ta fabrika, dirba ten du diedukai, dega tuos koklius, tie kokliai kiekvienas vis kitoks gaunasi, nes jie rankom ilieja i formele, paskui nezmoniskai aukstoj temperaturoj isdega, po to nuglazuruoja irgi rankom nutepa, ir vel i krosni , kad glazura issilydytu, padaro tu kokliu daugiau negu reikia, nes iseina ir broko ir spalvu skirtumo. Priedo prie to kokliaus krasciuko persisviecia molis truputi, tai tas koklius toks labai naturalus, senoviskas gaunasi. ir i plyteles tikrai nepanasus biggrin.gif cia taip pat kaip dailininku padaryta figurele ir paciu glazuruota skiriasi nuo gamykloje gamintu. Zoodziu net ir nieko neismananciam matosi, kad ranku darbas.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 01 27, 15:35)
sveikos, dariau viena kremini, zalia ir viana balta zidini, apie kokia sutarti kalbat tai nelabai suprantu nes juos lietuvoj daro viena vienintele gamykla, cia prie dvarcioniu tu plyteliu fabriko yra isteigtas atsiras ar uab ar ab bet zodziu irgi dvarcioniams priklauso. nuvaziuokit i ta fabrika, dirba ten du diedukai, dega tuos koklius, tie kokliai kiekvienas vis kitoks gaunasi, nes jie rankom ilieja i formele, paskui nezmoniskai aukstoj temperaturoj isdega, po to nuglazuruoja irgi rankom nutepa, ir vel i krosni , kad glazura issilydytu, padaro tu kokliu daugiau negu reikia, nes iseina ir broko ir spalvu skirtumo. Priedo prie to kokliaus krasciuko persisviecia molis truputi, tai tas koklius toks labai naturalus, senoviskas gaunasi. ir i plyteles tikrai nepanasus biggrin.gif cia taip pat kaip dailininku padaryta figurele ir paciu glazuruota skiriasi nuo gamykloje gamintu. Zoodziu net ir nieko neismananciam matosi, kad ranku darbas.

Drisciau gincytis:) daro ne viena vienintele gamykla, tik sita vienintele didziausia ir labiausiai zinoma tarp labiau pasiturinciu uzsakovu. mes is pradziu norejome daryti Roku gamykloje Rokai. ir avansa sumokejome. Jie ten taip pat viska rankomis daro, tik yra mazesni , turi daug maziau trafaretu pasigamine ir neturi tokio pasirinkimo kaip dvarcionys. Rokuose tokie paprastesni. mano tete pvz ims is Roku koklius, nes jis nori tokios gintarines/rudos spalvos paprastu kokliu ir darys zidini/peciuka. Roku kokliai kokybiski, tik tokie sakyciau kaimiskesni labiau.
O kad cia ranku darbas tai visiems suprantama.
dvarcionyse mes jau buvom, viska gyvai matem, snekejom ir derinam visus darbus.

Tai foto neparodysit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 27 sausio 2012 - 14:44