Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

QUOTE(Nome @ 2007 06 03, 16:16)
Nu kad jau nelabai aiški informacija tavo biggrin.gif . Neaišku nei kokios firmos, nei koks tikslus pavadinimas. Be to-ką reiškia pirmas buteliukas? Iš katros pusės pirmas? O gal pardavėja kitą kartą sudės kitaip, ir pirmasis buteliukas taps trečiuoju.

ko gero sneka apie "smart emale",o ju rusiu labai daug,reikia rinktis pagal aprasymas kokios poveikio savo naguciams nori
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 03, 17:08)
ko gero sneka apie "smart emale",o ju rusiu labai daug,reikia rinktis pagal aprasymas kokios poveikio savo naguciams nori

Nu va, čia jau panašu į informaciją 4u.gif
Atsakyti
[
aš irgi nauduojau umnaja emal tik tai 3 in 1,tai nepasakyčiau, kad jie buvo jau labai tvirti, nots ataugo gerai ir nesilanksniavo. O tas tik kietintuojas gerai sukietina nagus.?
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2007 06 04, 12:22)
[
aš irgi nauduojau umnaja emal tik tai 3 in 1,tai nepasakyčiau, kad jie buvo jau labai tvirti, nots ataugo gerai ir nesilanksniavo. O tas tik kietintuojas gerai sukietina nagus.?

nzn koki naudoja ta panele,kuri ji cia taip gyre,bet as naudoju kuris skatina nagu augima ir daro juos stipresnius,tai man jis tikrai veikia thumbup.gif
Atsakyti
o man Labai padeda stiprinti nagus Lumene "Shine Care with Rose Oil" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 04 birželio 2007 - 12:59

Gal galit parekomenduoti gera laka kad greit nudziutu,labai jau nekantri esu...
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 06 04, 15:06)

tada tau reiketu pirkti purskiama nagu dziovikli,yra pirkti ir orly ir avon.tiesiog ji uzpurksi ant nulakuotu agu ir po minutes jie jau bus isdziuve
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 04, 17:05)
tada tau reiketu pirkti purskiama nagu dziovikli,yra pirkti ir orly ir avon.tiesiog ji uzpurksi ant nulakuotu agu ir po minutes jie jau bus isdziuve

pirma karta girdžiu ,kad ira purškemas džioviklis unsure.gif reik išbandyti
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 06 04, 15:06)

As naudoju Dioro TOP COAT speed-dries nail enamel-uztepus ji ant lako,akimirsniu nudziusta nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 04, 18:05)

O sitas orly tai irgi kiek suprantu yra uzsakomas kaip ir avon? O gal yra kox kad galetu nueit i parde ir nusipirkt tiesiog?
Papildyta:
QUOTE(Simara @ 2007 06 05, 11:48)
As naudoju Dioro TOP COAT speed-dries nail enamel-uztepus ji ant lako,akimirsniu nudziusta nail.gif

O kokia jo kainyte kazi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 06 05, 11:16)
O sitas orly tai irgi kiek suprantu yra uzsakomas kaip ir avon? O gal yra kox kad galetu nueit i parde ir nusipirkt tiesiog?
Papildyta:

O kokia jo kainyte kazi?  ax.gif

Jei neklystu,Kristianoje mokejau 59 litus 4u.gif
Atsakyti
[quote=gyvačiuke,2007 06 05, 11:16]
Papildyta:

o orly yra perkamas ju parduotuveje kuri yra univermage 4 aukste.o placiau apie tai gali pasiskaityti www.vitrina.jums.lt ax.gif o kaina berods 18 lt
Atsakyti