Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

Ne visas nagų lakas saugus doh.gif

Atsakyti
O kažin kaip yra su buržua lakais, nusižiūrėjau vieną spalvikę tokiame mini buteliuke, atsiradę pas mus yra gal tik kokia savaitė, tai sakau, nespėjo pasenti dar?Kaip laikosi, kaip tepa, kokia konsistencija?Nes tiek lakiukai užklijuoti ir nelabai yra kai ppasižiūrėti, tik spalva matosi smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Berlin cosmetiks nagų lakas, šveičiau vonią, dar daug ką šiaip ploviau ir kuo puikiausiai laikosi smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ar galima kurnors nusipirkti OPI Russian kolekcijos nagu laku pas mus? Vartau as zurnalus ir num tokios man grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
Nu tiek juoko visiem buvo kai užvakar nuėjau į vakarėlį... doh.gif lotuliukas.gif Ir būtent iš ko? Ogi mano nagų lako doh.gif Užsitepiau gražią, švelnią spalvą wub.gif Nuėjom į klubą, o mano nagai šviečia "neonkėj" lotuliukas.gif Ir dar taip MĖLYNAI... blush2.gif Po to grįžus pasižiūrio ko aš ten užsitepiau, o pasirodo- Manhattan "fluo club"... Bet šiaip "originaliai" atrodžiau lotuliukas.gif Visi tik ir klausė ko aš čia užsivarvinau... bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Geras doh.gif

Aš tai nesilakuoju beveik (labai retai). Kažkaip nesilakuoja man gražiai ir kad ilgam liktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 25, 03:19)
lotuliukas.gif Geras doh.gif
Aš tai nesilakuoju beveik (labai retai). Kažkaip nesilakuoja man gražiai ir kad ilgam liktų doh.gif

tai naudok gera nagu pagrinda, tada nagu lakas dengsis gerai ir laikys ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, bet su mano hobiais irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2007 12 24, 15:37)
Laba  4u.gif
Ar galima kurnors nusipirkti OPI  Russian kolekcijos nagu laku pas mus? Vartau as zurnalus ir num tokios man grazios spalvos  wub.gif

OPI nagų lakais prekiauja Nagavitoj, bet nežinau, ar jau turi tą Russian kolekciją smile.gif Man tai Indian kolekcija žavi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 15, 07:15)
O kažin kaip yra su buržua lakais, nusižiūrėjau vieną spalvikę tokiame mini buteliuke, atsiradę pas mus yra gal tik kokia savaitė, tai sakau, nespėjo pasenti dar?Kaip laikosi, kaip tepa, kokia konsistencija?Nes tiek lakiukai užklijuoti ir nelabai yra kai ppasižiūrėti, tik spalva matosi smile.gif

Kažkaip labai daug nekokių atsiliepimų girdėjau apie Borjois, tai pati ir neperku schmoll.gif
Atsakyti
o tai jie prastai laiko, blogai tepa? smile.gif
Atsakyti
zinok girdejau kad greitai 'nueina' ir ne visi graziai dengia.
kazkada pries simta metu turejau-kiek pamenu greitai uzdziuvo...
Atsakyti