Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 15

PINIGINĖ SOCIALINĖ PARAMA NEPASITURINTIEMS GYVENTOJAMS
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2012 01 25, 19:01)
iki kovo pagal sena skaiciuos?

Taip,mums iki vasario menesio soc.pasalpa paskirta pagal sena istatyma,tai vasari eisiu prasitesti,skaiciuos jau pagal nauja.

46
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 25 vasario 2012 - 10:59
man,sausio pradzioje paskaiciavo jau pagal nauja istatyma socialine pasalpa verysad.gif ,gavosi zymiai maziau verysad.gif
jei butu paskaiciavusi gruodzio men,kai buvau nunesusi pajamas butu daugiau buve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks31 @ 2012 01 25, 21:02)
persikeliu cia... "pasiseke" man tema uzbaigt  rolleyes.gif

ima vidurki,be to kiek zinau gali virsiti pajamos 525 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 25, 21:15)
ima vidurki,be to kiek zinau gali virsiti pajamos 525 lt.

tai visus tuos 3menesius sudeda i kruva ir isveda vidurki? tai tas vidurkis koks turetu buti?? ne daugiau kaip 525 kiekvienam seimos nariui?? vistiek nesuprantu dar... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 25, 19:20)

Taip,mums iki vasario menesio soc.pasalpa paskirta pagal sena istatyma,tai vasari eisiu prasitesti,skaiciuos jau pagal nauja.

Man kažkaip įdomiai čia nuskambėjo, juk po naujų visiems pasikeis skaičiavimo tvarka, nesvarbu iki kada paskirta, bent jau aš taip ir pačiame socialiniame supratau, jei jau keičiasi įstatymas tai jis keičiasi be išimties visiems asmenims, ir nesvarbu, kada tvarkeisi ar po naujų ar prieš. Sausio mėnesį mokėjo už gruodį visiems vienodai pagal seną tvarką, o vat jau vasarį mokės už sausį visiems pagal naują tvarką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 25, 22:04)
Man kažkaip įdomiai čia nuskambėjo, juk po naujų visiems pasikeis skaičiavimo tvarka, nesvarbu iki kada paskirta, bent jau aš taip ir pačiame socialiniame supratau, jei jau keičiasi įstatymas tai jis keičiasi be išimties visiems asmenims, ir nesvarbu, kada tvarkeisi ar po naujų ar prieš. Sausio mėnesį mokėjo už gruodį visiems vienodai pagal seną tvarką, o vat jau vasarį mokės už sausį visiems pagal naują tvarką. g.gif

as kai buvau del vaiko pinigu menesio pradzioj,uzklausiau del soc.pasalpos,tai man pasake,kai ateisiu pratesinet,tada ir skaiciuos pagal nauja istatyma,vasari gausiu dar tokia pacia soc.pasalpa kaip gavau uz lapkriti ir gruodi.Nes kaip jie gali skaiciuot naujai,jei as nesu nurodziusi vaiko pinigu,nes tada jie dar neieidavo i pajamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 sausio 2012 - 21:37
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 25, 21:36)
as kai buvau del vaiko pinigu menesio pradzioj,uzklausiau del soc.pasalpos,tai man pasake,kai ateisiu pratesinet,tada ir skaiciuos pagal nauja istatyma,vasari gausiu dar tokia pacia soc.pasalpa kaip gavau uz lapkriti ir gruodi.Nes kaip jie gali skaiciuot naujai,jei as nesu nurodziusi vaiko pinigu,nes tada jie dar neieidavo i pajamas.

g.gif Įdomiai čia taip visai sakyčiau g.gif aiškumo nulis, man aiškino visai kitaip. Na bus matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 25, 22:40)
g.gif  Įdomiai čia taip visai sakyčiau g.gif aiškumo nulis, man aiškino visai kitaip. Na bus matyt  4u.gif

nu bet logiskai pagalvojus,tai tada visiems reiketu sausi tvarkitis soc.pasalpas kad jau naujai skaiciuotu,nes vaiko pinigai tai neieidavo tada i pajamas ir ju mes nerasem,o dabar reikia rasyti,tai jie gi negali prirasiti savo ranka prie visu gyventoju pajamu vaiko pinigus,kas tvarkesi iki sausio men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 25, 21:51)
nu bet logiskai pagalvojus,tai tada visiems reiketu sausi tvarkitis soc.pasalpas kad jau naujai skaiciuotu,nes vaiko pinigai tai neieidavo tada i pajamas ir ju mes nerasem,o dabar reikia rasyti,tai jie gi negali prirasiti savo ranka prie visu gyventoju pajamu vaiko pinigus,kas tvarkesi iki sausio men.

Aš nežinau tiksliai, todėl tikrai nenoriu klaidinti, tiesiog stebiu pagal įstatymą, ir tą ką man užsiminė, viskas tvarkoje jei taip bus, kam pernai tvarkė, pagal seną tvarką, kam naujais jau pagal naują, nes žiūrint mūsų valstybę, kad nereikėtų po to permokų gražinėt doh.gif vat tada verkti manau norėtųsi daugumai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 25, 23:22)
Aš nežinau tiksliai, todėl tikrai nenoriu klaidinti, tiesiog stebiu pagal įstatymą, ir tą ką man užsiminė, viskas tvarkoje jei taip bus, kam pernai tvarkė, pagal seną tvarką, kam naujais jau pagal naują, nes žiūrint mūsų valstybę, kad nereikėtų po to permokų gražinėt doh.gif vat tada verkti manau norėtųsi daugumai doh.gif verysad.gif

As irgi tyksliai nezinau,bet man taip pasake mano soc.konsultante.
Atsakyti
Labas.
Kam yra paskaiciuota pagal sena tvarka,pagal nauja bus skaiciuojama tada, kai eisit prasitest.Jei baigsis vasary, iki 25 turit susitvarkyt
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 01 25, 23:57)
Labas.
Kam yra paskaiciuota pagal sena tvarka,pagal nauja bus skaiciuojama tada, kai eisit prasitest.Jei baigsis vasary, iki 25 turit susitvarkyt

na va,vadinasi teisingai man sake ir teisingai as supratau. smile.gif
Atsakyti