Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 15

QUOTE(Unruuly @ 2012 01 26, 14:45)
Aciu uz informacija  4u.gif
Dar pasake, kad ~100lt kurios gauna vaikas, tai dabar irgi skaitosi kaip pajamos. Ir kazkas, kad 1 seimos nariui 100% pasalpa skaiciuojama, 2 80%, o 3 - 70%. Tai del to man ir isejo kita suma. Ar tai tiesa???? ( del skaiciuku, galiu klysti). Arba man taip turetu paskaiciuoti tik tada kovo men, kai nunesiu dokumentus pratesimui  g.gif

Taip,vaiko pinigai skaiciuojasi i pajamas,todel ir nesuprantu kaip jums galejo naujai skaiciuoti,jei jus ju nebuvot nurodziusi kaip pajamu,nes tada kai jus pildet prasima,kaip suprantu gruodi,jie dar neieidavo i pajamas.Tai ka uz jus nauja prasima uzpilde jie patys ir itrauke ten vaiko pinigus.
Atsakyti
sveikos,o kada reikia tvarkytis del maisto produktu?aciu
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2012 01 26, 15:12)
sveikos,o kada reikia tvarkytis del maisto produktu?aciu

si menesi,nes kova pirmas dalinimas bus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 26, 14:06)
Taip,vaiko pinigai skaiciuojasi i pajamas,todel ir nesuprantu kaip jums galejo naujai skaiciuoti,jei jus ju nebuvot nurodziusi kaip pajamu,nes tada kai jus pildet prasima,kaip suprantu gruodi,jie dar neieidavo i pajamas.Tai ka uz jus nauja prasima uzpilde jie patys ir itrauke ten vaiko pinigus.

Man tai keista, tai kad ji jau gavo mažiau, ji gauti galėjo tik už gruodį, tai tuo labiau pagal naują įstatymą, negalėjo niekaip paskaičiuoti.

O šiaip dėl tų vaiko pinigų... juk jie pagal viską matomi sistemoje, tai juos numinusuoti ten tiek ir tereikia....

Atsimenu, kažkada kai irgi keitėsi įstatymas man automatiškai paskaičiavo pagal neują tvarką, nesvarbu, kad tęsiausi dar kai galiojo sena.
g.gif Aš tai jau gan senai gaunu tą socialinę biggrin.gif pradžioje kaip auginanti vaiką iki 3 metų, po to kaip studijuojanti, dabar jau kaip studentė stovinti darbo biržoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 26, 15:17)
Man tai keista, tai kad ji jau gavo mažiau, ji gauti galėjo tik už gruodį, tai tuo labiau pagal naują įstatymą, negalėjo niekaip paskaičiuoti.

O šiaip dėl tų vaiko pinigų... juk jie pagal viską matomi sistemoje, tai juos numinusuoti ten tiek ir tereikia....

Atsimenu, kažkada kai irgi keitėsi įstatymas man automatiškai paskaičiavo pagal neują tvarką, nesvarbu, kad tęsiausi dar kai galiojo sena.
g.gif Aš tai jau gan senai gaunu tą socialinę biggrin.gif  pradžioje kaip auginanti vaiką iki 3 metų, po to kaip studijuojanti, dabar jau kaip studentė stovinti darbo biržoje biggrin.gif

na bet tada visi gautu sumazintas pasalpas,o ne vienas ar pora zmoniu smile.gif as irgi gaunu uz 2 vaikus,bet si menesi gavau tiek pat kiek ir uz lapkriti,nieks neatminusavo vaiko pinigu smile.gif nebent pacios soc.darbuotojos savavaliskai apskaiciavo pagal nauja tvarka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 sausio 2012 - 14:20
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 26, 14:20)
na bet tada visi gautu sumazintas pasalpas,o ne vienas ar pora zmoniu smile.gif as irgi gaunu uz 2 vaikus,bet si menesi gavau tiek pat kiek ir uz lapkriti smile.gif nebent pacios soc.darbuotojos savavaliskai apskaiciavo pagal nauja tvarka.

Jūs mane ne taip supratote, pagal naują tvarką anksčiausiai bus galima gauti tik vasario mėnesį, juk sausį moką už gruodį, o vasarį komės už 2012-01 mėnesį(sausį).
Tai niekas dar niekaip negalėjo gauti už naują tvarką.

Atsakyti
sakykit mergaites,o kaip mano atveju.stoviu birzoje nuo rugsejo,kazkur skaiciau,kad norint gauti socialine pasalpa 350 reik isbut puse metu.jei praeina puse metu kiek laiko ja moka.ir kokiu atveju moka,ar kaip kiekvienam seimos nariui kazkiek neiseina,idomu ar galiu pretenduoti.ir dar,nuo nauju kaip supratau vaiko pinigai isiskaiciuoja i pajamas,ar teisingai? aciu.
Atsakyti
nezinau kur jus gyvenate, bet as esu 2010 metais socialine pasalpa uz sausi, vasari ir kova , gavusi tik balandzio men, visas kartu, skambinau-nepatinka, skuskites
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 26, 15:22)
Jūs mane ne taip supratote, pagal naują tvarką anksčiausiai bus galima gauti tik vasario mėnesį, juk sausį moką už gruodį, o vasarį komės už 2012-01 mėnesį(sausį).
Tai niekas dar niekaip negalėjo gauti už naują tvarką.

Sita supratau smile.gif
Del to ir sakau,kad negali buti kad si menesi kazkas gavo jau soc.pasalpa pagal naujus skaiciavimus.Gavo uz gruodi,o sumazinta del kokiu kitu priezasciu.
Papildyta:
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 01 26, 15:32)
sakykit mergaites,o kaip mano atveju.stoviu birzoje nuo rugsejo,kazkur skaiciau,kad norint gauti socialine pasalpa 350 reik isbut puse metu.jei praeina puse metu kiek laiko ja moka.ir kokiu atveju moka,ar kaip kiekvienam seimos nariui kazkiek neiseina,idomu ar galiu pretenduoti.ir dar,nuo nauju kaip supratau vaiko pinigai isiskaiciuoja i pajamas,ar teisingai? aciu.

Nuo nauju metu pasikeite istatymas,dabar jau nereikia puse metu stovet birzoj,kad prasit soc.pasalpos,jei jusu pajamos nevirsija 350 lt/zmogui,eikit pildyt prasima.Vaiko pinigai ieina i pajamas.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 26, 15:35)
nezinau kur jus gyvenate, bet as esu 2010 metais socialine pasalpa uz sausi, vasari ir kova , gavusi tik balandzio men, visas kartu, skambinau-nepatinka, skuskites

Anksciau taip budavo,kad gaudavo po 2 menesiutik soc.pasalpas ir po 3-ju menesiu uz visus menesius,dabar kitaip.
Atsakyti
merginos,sakykit,ojeigu as dokumentus del socialines pasalpos skyrimo tvarkysiuos tik vasario 2 diena,tai pinigelius gausiu tik kova ar ismokes dar vasario men,kuomet ten visiems pervedineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amazone_miske @ 2012 01 26, 16:36)
merginos,sakykit,ojeigu as dokumentus del socialines pasalpos skyrimo tvarkysiuos tik vasario 2 diena,tai pinigelius gausiu tik kova ar ismokes dar vasario men,kuomet ten visiems pervedineja? g.gif

kova gausit
Atsakyti
QUOTE(amazone_miske @ 2012 01 26, 16:36)

vasari negausi tikrai dar,gausi kovo menesi nuo 10dienis iki 25dienos.
Atsakyti