QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 02 23, 20:46)
Paziurejus echoskopu, kaip ir pasake kad kiausides policistines (nors pats kiausidziu dydis normose, bet tu folikuleliu ar ko ten yra aplink kiauside), nors hormonai to kaip ir nerodo, tai jai siek tiek keista buvo, bet jau cia pasiskaicius daugiau temu, suprantau kad taip tiesiog kartais buna. Nuejus paklausinesiu daugiau jos.
Man ginė irgi pradžioj sakė, kad mano kiaušidės panašios į policistines, bet kai padariau hormonų tyrimus, jie to neparodė, bent jau taip ginė sakė. Tačiau endokrinologas sakė, kad iš tyrimų matyti, jog yra mažų cistų kiaušidėse. Čia kaip supratau kaltas FH3 hormonas, nes jo pas mane mažoka, nors telpa i normas.
Aš ir maniau, kad to cistos nieko tokio, bet kad va jų priauga, o nei viena nesubręsta pilnai - dar viena priežastis dėl ko neina pastoti.
Išvis iš visų pasisakymų, kaip matau visom skirtingai aiškina, tad jau nebežinia kaip čia yra iš tikrųjų
Papildyta:
QUOTE(Sauluzia @ 2012 02 23, 17:55)
Sveikos, merginos,
Na, ir aš Jūsų nuomonės norėčiau.. jau kuris laikas pastoti nesiseka (apie metus) ir po truputį tyrimus darytis pradėjau. Šiandien progesterono rezultatus gavau - 47,57 nmol/l. Tyrimas darytas 20 c.d. Tai kaip ir suprantu lyg į normą pataikau?
Na jei normos 5,3-86 nmol/l, tai tavo geras progesteronas

jei daugiau nei 30, tai jau skaito, kad ovuliacija vyko.
Na dėl nėštumo tai neaišku, nors iš visos širdies tau linkiu

, nes mano vieną ciklą buvo 74,45 nmol/l, tai jau apsidžiaugiau galvoju tikrai

, gal dar net kokie dvynukai

, deja...

Nesuprantu kaip čia yra su tais hormonais...