Senoji tema : Štai čia
QUOTE(KolJe @ 2012 01 26, 14:30)
aciu Kolje saunuole

Sandrii ar registruojant pati nejai vyras priregistravo tave ir vaikus? kokiu dokumentu reikejo ar nuotrauku nereikejo?
dekretines is lietuvos tai ne vaiko pinigai uz ka turi bausti , juk is Lietuvos socialinio tai nieko negauni cia sodra moka uzdirbtus tavo pinigus Lietuvoje..
dekretines is lietuvos tai ne vaiko pinigai uz ka turi bausti , juk is Lietuvos socialinio tai nieko negauni cia sodra moka uzdirbtus tavo pinigus Lietuvoje..
[quote=ginttux,2012 01 26, 21:22]
registruojantis as ejau be vyro,ir tik su mazuoju nes neturejau kur palikti
,didzioji mokykloje,tad reikejo buto kontrakto ir asmens dokumentu seimos nariu,kurie jau su nuotraukomis
LT vaiko pinigai mokami is sodros,kol vaikui sueis berods dveji pagal naujove,taciau cia jie visai kitaip ziurisi,nes cia reikia pazymos is LT,kuria isduoda ne sodra,o globa rupyba,as irgi nelabai suprantu,kodel taip bet butent taip ir yra
gal jos ten kazkaip bendradarbiauja as nezinau,bet man atsiunte pazyma butent is globos ir rupybos,kad nieko ten negaunu 
sorry,kad atsakiau uz sandri tiesiog norejau info suteikti is savo asmenines patirties
registruojantis as ejau be vyro,ir tik su mazuoju nes neturejau kur palikti

LT vaiko pinigai mokami is sodros,kol vaikui sueis berods dveji pagal naujove,taciau cia jie visai kitaip ziurisi,nes cia reikia pazymos is LT,kuria isduoda ne sodra,o globa rupyba,as irgi nelabai suprantu,kodel taip bet butent taip ir yra

sorry,kad atsakiau uz sandri tiesiog norejau info suteikti is savo asmenines patirties

soc. skyriaus kaip sniegenele rase globos rupybos, tai ten tie vaiku pinigeliai kaip buvo 50 litu lyg, nebepamenu
jei juos gaunat tai pries isvaziuojant is lt, rektu nutraukt, jei norint cia gaut kindergeld

Kaip jau rase sniegenele ir as pasikartosiu, vyras ejo tik su didziaja dukra. Tai uzteko tik musu pasu. Net buto kontrakto nereikejo kazkodel

tai as apie ka ir sakau kad mes negaunam jokiu 50lt kad viena mama sake kad baudos ir t.t. o tai dekretines.. Sandrii o ar prase taves tu dokumentu kuriuos tvarkeisi kad negauni cia pasalpos is soc rupybos?
QUOTE(ginttux @ 2012 01 27, 10:37)
tai as apie ka ir sakau kad mes negaunam jokiu 50lt kad viena mama sake kad baudos ir t.t. o tai dekretines.. Sandrii o ar prase taves tu dokumentu kuriuos tvarkeisi kad negauni cia pasalpos is soc rupybos?
Ir as gaunu is LT motinystes pasalpa, is DE gaunu vaiko pinigus. Esu registruota ir LT ir DE. Nieko nusiklastamo tame nera. Kad vaikai negauna vaiko pinigu LT pazymos reikejo ir reikejo nemazai popierizmo dar surasyt. Bet man atrodo, kad viska jie pasitikrina patys tiek Sodroje, tiek soc. rupybos skyriuose.
QUOTE(ginttux @ 2012 01 27, 09:37)
Aha, kai uzpildyta anketa issiunciau, parsiunte man keleta klausimu ir prase tos pazymos. Pirmadieni jau eisiu issiust viska