sniegenele , radau tavo posta apie vyro darbo paieskas pradzioje. ten lyg apie fabrika kalba ejo. gal galetum patikslinti, alga minejai 1200. tai brutto ar netto ? aciu
Polina smagu kad prisijungėt ir tiek info parašėt
Labai aciu uz kvietima, jei dar nuorodele man imestumet kur jusu paplepejimai,mielai prisijungsiu, nes as nors ir seniai prisijungus, t nelabai gerai orientuojuosi siame forume
Papildyta:
och atsiprasau, net pacituoti nemoku...
QUOTE(iele @ 2012 01 27, 22:26)
dar karta skaiciau visa tema nuo anos vasaros
sniegenele , radau tavo posta apie vyro darbo paieskas pradzioje. ten lyg apie fabrika kalba ejo. gal galetum patikslinti, alga minejai 1200. tai brutto ar netto ? aciu
as zinok net nebepamenu,man rodos ,kad brutto buvo,bet su tais fabrikais,ypac kur siulo lietuviai atsargiai,ar apie ta fabrika rasiau?
Polina,aciu uz info,idomu buvo ir man
http://www.supermama...;#entry52896914
QUOTE(Polina @ 2012 01 28, 14:11)
Polina smagu kad prisijungėt ir tiek info parašėt
užeikit ir į plepesių temą, neturim ten nieko iš Berlyno

Labai aciu uz kvietima, jei dar nuorodele man imestumet kur jusu paplepejimai,mielai prisijungsiu, nes as nors ir seniai prisijungus, t nelabai gerai orientuojuosi siame forume
Aciu 
Papildyta:
Papildyta:
sveika dar kart
Papildyta:
atsiprasau Sandrii pasakojo
QUOTE(Adade @ 2012 01 28, 13:22)
sveika dar kart
noriu paklausti, mes su vyr esam prisiregistrave, pavasari as zadu suvisam isvaziuot su maziausiu, trecioku. Skrendu vasari pas ji ir galvoju nuvezt pazymas is soc. draudimo, kad negaunam uz vaikus, bet nezinau ka daryt ar mazaji registruot ten, jei i mokykla iki vasaros jis eis cia ? jei priregistruosiu gal reiks ten eit i mokykla ? o kaip su pilnameciais vaikais, be ju priregistruos juos ? Sniegenele pasakojo, kad ja su vaiaksi vyras ir beju priregistravo... ? jie mokosi, ar galim juos be ju priregistruot, nes vyrui patare ten, kad priregistruotu ir juos, o jie gali bet kurioj pasaulio saly mokytis... aciu 
Papildyta:
Papildyta:
vokietijoje visi vaikai privalo lankyti mokykla
QUOTE(sniegenele @ 2012 01 28, 14:46)
vokietijoje visi vaikai privalo lankyti mokykla
tik nesupratau,kazkaip viska painiai surasei
jei vasari isvaziuojat,tai kaip tas vaikas eis iki vasaros i mokykla LT?Siaip LT mokykla gali lankyti-mokytis nuotoliniu budu,ir issideklaraves is Lietuvos,musu didzioji taip mokesi,mes deklaruoti DE.Pazyma reikia pasiimti nes is sodros,o is soc.rupybos,nebent dar uz koki maziuka is sodros gauni,atsiprasau nepaziurejau kaip su tais vaikiuciais ir amziumi ju

nu jo pripainiojau
o as labai noreciau suzinoti, ar kas nors is jusu yra pasinaudojes Kinderzuschlag, gal kas placiau paaiskintu, kas tai yra, nes as nors ir suprantu vokiskai (siek tiek), ka man isaiskino darbuotoja, ir kokias anketas dave uzpildyt, tapo labai painu...
ar gales treciokas LT pabaigt mokslo metus ir ar leis pilnamecius vaikus be ju paciu priregistruot ?
QUOTE(Adade @ 2012 01 28, 14:13)
ar gales treciokas LT pabaigt mokslo metus ir ar leis pilnamecius vaikus be ju paciu priregistruot ? 
jei vaikas treciokas bus registruotas cia,tai cia privales lankyti ir mokykla,nebent neregistruotum jo db cia
QUOTE(sniegenele @ 2012 01 28, 15:20)
kitas dalykas jei jus isvaziuojate po mokyklos,tai kam registruosit DE anksciau juos?ar taip supratau
man kazko siandien irgi ne viskas daeina
del pilnameciu vaiku nieko nezinau,matau moocho yra cia ,tai gal ji pasakys-papildys 
Kindergeld noriu gauti