sveika, perskaityk
http://www.iliustruo...A7-64ED6E2CB63A
pakeisk savo vaikų mitybą, pasikeis ir žarnyno bakterijų sudėtis. Kad jų visur yra- tai normalu- svarbu nesudaryti sąlygų jiem vešėti. Šiuo metu jiems yra sudarytos sąlygos imti viršų- dėl mitybos.
Tyrimai rodo, kad tam pakanka labai trumpo laiko. Tačiau jei sugrįšit atgal- prie cukraus- vėl gali grįžt ir jų išvešėjimas. Netinkama mikroflora žarnyne- ligos ir imuniteto nebuvimas.
Jei pas kitus vaikus žarnyne tvarka- tavo vaikai jiems nepavojingi.
Aciu uz nuoroda.
\Lauksiu mamyciu su realia patirtimi, isgyvenimais
\Lauksiu mamyciu su realia patirtimi, isgyvenimais

QUOTE(auskaz @ 2014 01 31, 13:24)
MRSA yra hospitalinė infekcija, taigi, pasigavo greičiausiai ligoninėje, nors retesniais atvejais pasigaunama ir ne ligoninėj.
Dėl darželio ir kt. - Jums privalėjo suteikti informaciją gydytojai

Čia radau gan naudingą straipsnį:
http://slaugytojams....12/mrsa-gresme/
Nors ši infekcija ir vadinasi superbug, bet tai nereiškia, kad ji neišgydoma. Jei gydytojai neskyrė jokio antibiotikų gydymo, tuomet aš duočiau gerąsias bakterijas, galbūt pratęsčiau bakteriofago kursą . ir nedelsčiau pas gydytojus eit, jei pakiltų vaikams temperatūra.
Nežinau konkrečiai dėl šio stafilokoko, bet žarnyne persirgtos bacilos dažnai dar ilgai randamos po ligos, tai gal ir šiuo atveju Jums reiktų paklausti gydytojų - gal šiuo metu randamas stafilokokas tėra jau persirgtos ligos likutis

Papildyta:
o čia va yra informacija, kaip gydomos sunkios MRSA sukeltos infekcijos:
http://www.emedicina...os_gydymas.html
čia vario efektyvumas aprašytas, bet netaikyčiau tokio gydymo nepasitarusi su gydytojais:
http://www.redakcija...iausi_mikrobai/
Aciu Fedes uz info.
Bet visgi butu geriau jog mamytes is patirties papasakotu kaip gyveno ar gyvena su sia bakterija..
Gydytojai mums jokio gydymo neskyre... nes jo kaip ir nera
Bet visgi butu geriau jog mamytes is patirties papasakotu kaip gyveno ar gyvena su sia bakterija..
Gydytojai mums jokio gydymo neskyre... nes jo kaip ir nera
Sveikos, gal kas turit patirties panasioje situacijoje:
Mano pirmagimis turejo stafilokoka. Pasirodo mano apieju krutu piene irgi jo buvo. Kad ir kiek gydziau sunu, maitinau uzkrestu pienu. Vaikui sukakus 6men. nutraukiau maitinima krutimi. Paskyre misinukus nes alergija buvo praktiskai visiems produktams. Klausimas mano toks: ar susilaukus kito vaiko piene ir vel bus stafilokoko? Pati nieko negeriau ir nesigydziau. Nuo pirmojo vaiko praejo 6metai.
Aciu uz bet kokia savo patirti
Mano pirmagimis turejo stafilokoka. Pasirodo mano apieju krutu piene irgi jo buvo. Kad ir kiek gydziau sunu, maitinau uzkrestu pienu. Vaikui sukakus 6men. nutraukiau maitinima krutimi. Paskyre misinukus nes alergija buvo praktiskai visiems produktams. Klausimas mano toks: ar susilaukus kito vaiko piene ir vel bus stafilokoko? Pati nieko negeriau ir nesigydziau. Nuo pirmojo vaiko praejo 6metai.
Aciu uz bet kokia savo patirti

sveikos,
mano vaikui rado AS zarnyne, noriu paklausti del bakteriofag ar tai antibiotikas? geriau pirkti lasiukus is karto 100 ml ar tepaliuka odai, nes mus dar ir beria? ar girdejot kokiu nors pasaliniu poveikiu nuo sio vaisto?
ka dar taikyt AS atveju. geriam gerasias bakterijas gefilus, tepam spogelius Emolium. dar turim sloga, kuri gal irgi susijusi, ka nuo slogos?
mano vaikui rado AS zarnyne, noriu paklausti del bakteriofag ar tai antibiotikas? geriau pirkti lasiukus is karto 100 ml ar tepaliuka odai, nes mus dar ir beria? ar girdejot kokiu nors pasaliniu poveikiu nuo sio vaisto?
ka dar taikyt AS atveju. geriam gerasias bakterijas gefilus, tepam spogelius Emolium. dar turim sloga, kuri gal irgi susijusi, ka nuo slogos?
o kur uzsisakot ta bakteriafago ir kokia kaina?? man mama parveze is Rusijos viena buteliuka 100ml (1300rubliu
), girdau abiems vaikams,bet kursui bent 7nioms dienoms neuzteks "ant dvieju " ....

Sveikos mamytes, gal kuri turi foto kaip atrodo stafilokokas ant odos. mazylei gyd itaria ta bjaurybe isbere menesio laiko spuogeliais baltomis virsunelemis, paskui tos baltos virsuneles virto geltonomis ir tada issiliedavo ir toks kaip geltonas sasas virto, gal kam panasiai buvo???
QUOTE(deivy @ 2014 03 15, 14:50)
Sveikos mamytes, gal kuri turi foto kaip atrodo stafilokokas ant odos. mazylei gyd itaria ta bjaurybe isbere menesio laiko spuogeliais baltomis virsunelemis, paskui tos baltos virsuneles virto geltonomis ir tada issiliedavo ir toks kaip geltonas sasas virto, gal kam panasiai buvo???
Mums, gereme Klacid'a ..padejo ...
Mes irgi turim tą nelaimę. Išlindo 1 mėnesiuko būnant. Gėrėm Bakteriofagą. Padėjo, bet nenunyko ta bacila.
Dabar jau greit 6 mėnesiai ir pradėjo žandukus berti, bei rankų pirštelius. Vėl tęsiam Bakteriofagą.
Spuogelių viršūnes vis arbatmedžio aliejum patepu, bet tik ant veidelio, nes rankas i burną kiša.
O kaip jūs primaitinat vaikus su šia bacila? Gal yra kokie produktai, kurie draudžiami?
Dabar jau greit 6 mėnesiai ir pradėjo žandukus berti, bei rankų pirštelius. Vėl tęsiam Bakteriofagą.
Spuogelių viršūnes vis arbatmedžio aliejum patepu, bet tik ant veidelio, nes rankas i burną kiša.
O kaip jūs primaitinat vaikus su šia bacila? Gal yra kokie produktai, kurie draudžiami?
Mano mažajai irgi neseniai nustatė auksinį stafilokoką žarnyne. Tyrėmės dėl atopinio dermatito. Gulėjome alergologiniame skyriuje, ir gydytoja patarė pasidaryti išsamų mikrofloros tyrimą, nes įtarė, kad yra disbakteriozė. Važiavome į privačią laboratoriją (www.mikrobas.lt), mokėjom 100 lt., ir ištyrė, kad gerųjų bakterijų žarnyne pakanka, jų gerti papildomai nėra reikalo, tačiau yra per daug a. stafilokoko. Dar tuo pačiu nustatė, kam jis jautrus ir patarė sugerti kursą vaistukų (Nitrofuratoin, jie gaminami vaistinėje, ne antibiotikai). Rytoj tik pradėsim gerti. Be to, dar rekomendavo pasidaryti odos pasėlį, gal tuos bėrimus irgi ta pati zaraza sukelia ar bent jau neleidžia sugyti... Važiuosim rytoj imti odos pasėlį...