Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 23, 20:46)
As laikiau rugpjucio men., pries tai sprendziau tiek mokykloje, tiek alsket, tiek Ketbilietai.lt. Paveiksliuku egzamine pas mane nedaug buvo, o tie kur buvo tokie juokingi, primityvus, vos keliu spalvu  biggrin.gif

Bet sakote, kad regitroje biski lengvesni? Uzsiregistravau rytojui...Mokykloje issprendziu labai gerai, o alsket kartais ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 23, 20:50)
Bet sakote, kad regitroje biski lengvesni? Uzsiregistravau rytojui...Mokykloje issprendziu labai gerai, o alsket kartais ant ribos...

Man pasirode lengvi, bet man siaip teorija patikdavo (isskyrus techninius dalykus), issprendziau egzamina per 8 minutes, padariau viena klaida.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 23, 20:08)
Denaxa, tu berods minejai, kad dukra labai gerai teorija islaike. Ar ji sprende tik mokyklinius bilietus? Gal kas zinote, ar Regitroje bilietu paveiksliukai panasus i alsket ar tuos mokyklinius bilietus ar kitokie? Man taip geriau butu atsiminti  smile.gif

Sprende tik mokykloje,namie isvis nesimoke,na ir,aisku,knygute perskaite (priverciau! ax.gif Bet kai perskaite-pradejo geriau spresti).Mokykloj irgi labai daug nesedejo,100 proc.nebuvo surinkus.Mokykloj yra trys programos,viena is ju panasi i regitrine (paveksliukai panasus,liepiau jai ant to kompo daugiau pasprest),tik regitroj lengvesni,ir klausimai regitroj paprastesni,daug kur renkiesi tiesiog is "taip" ir "ne" ,taip kad nebijok,islaikysi,jei mokykliniuose bent 90 proc.renki. Tik nesimokyk mintinai,nes paveiksliukas gali buti ir toks pats,bet jame kur nors nezymioj vietoj koks kitoks zenklas gali but nupiestas,ir visa esme keisis ax.gif .O is tu mokamu nezinau kuri panasiausia,nes pati irgi nesu ju sprendusi... ax.gif
Atsakyti
Man regitroj labai lengvi pasirodė, išsprendžiau labai gerai, mokykliniai tiek gerai nesisekdavo 4u.gif
Atsakyti
visada paskaitau kaip sekasi tiek pačiai denaxa, tiek jos dukrai.
denaxa pasakyk sąžiningai, kas labiau nori tų teisių ar tu pati, bet tu jau turi ,ar dukra, man susidarė nuomonė, kad tu ją spaudi šiuo klausimu.sorry jeigu ne. 4u.gif
Atsakyti
Islaikiau, 97 proc. Viena kvaila apgaulinga klaida. Ejau tipo savarankiskai pasiruosus, nors mokykloj vairavimo dar nebaigiau. Pazymejo, kad pasiruosus savarankiskai, bet siaip tikriausiai kai eisiu praktikos niekam ten negalvoj bus.
Tikrai dauguma lengvu klausimu, o kiti panasus i alsket.lt....Gerai, kad vakar dar pasprendziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 24 vasario 2012 - 10:32
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 24, 11:32)
Islaikiau, 97 proc. Viena kvaila apgaulinga klaida. Ejau tipo savarankiskai pasiruosus, nors mokykloj vairavimo dar nebaigiau. Pazymejo, kad pasiruosus savarankiskai, bet siaip tikriausiai kai eisiu praktikos niekam ten negalvoj bus.
Tikrai dauguma lengvu klausimu, o kiti panasus i alsket.lt....Gerai, kad vakar dar pasprendziau

dėl tavęs buvau tikra, kad išlaikysi.sveikinu.beliko bjaurioji dalis-praktikos egzaminas.
jeigu pas tamstą galvoje susisuka tokios mintys ir vizijos kaip pagaminti papuošalą, tai regitroje bus-more pa kalena, na jūra žemiau kelių, taip sakant notworthy.gif prisižiūrėjau viso gėrio ir eisiu pati užsiimsiu, nes paskutiniu metu buvau užmetusi šį savo pomėgį, aš pagrinde seges darau ir kolkas tik draugėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 24 vasario 2012 - 15:37
QUOTE(rentabili @ 2012 02 24, 16:26)
dėl tavęs buvau tikra, kad išlaikysi.sveikinu.beliko bjaurioji dalis-praktikos egzaminas.
jeigu pas tamstą galvoje susisuka tokios mintys ir vizijos kaip pagaminti papuošalą, tai regitroje bus-more pa kalena, na jūra žemiau kelių, taip sakant  notworthy.gif  prisižiūrėjau viso gėrio ir eisiu pati užsiimsiu, nes paskutiniu metu buvau užmetusi šį savo pomėgį, aš pagrinde seges darau ir kolkas tik draugėms.

Oi, aciu.
As taip netiketai, vakar vakare ziuriu, kad vieta yra. Nu kodel neuzsiregistravus. Ir gerai padariau, nes jei buciau kaip nors, kad laukt reikia, tai grauzciau save, bijociau, o dabar tik viena nakti pasibijojau smile.gif Tikiuosi, problemu nebus, kad ejau kaip "savarankiskai pasiruosusi", o istikro baigineju vairavimo mokykla hihihi.gif
Tai tu ir daryk, fantazuok, juk galimybes beribes dabar, galima visko prifantazuot
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 02 24, 10:47)
visada paskaitau kaip sekasi tiek pačiai  denaxa, tiek jos dukrai.
denaxa pasakyk sąžiningai, kas labiau nori tų teisių ar tu pati, bet tu jau turi ,ar dukra, man susidarė nuomonė, kad tu ją spaudi šiuo klausimu.sorry jeigu ne. 4u.gif

Taip,spaudimo buvo blush2.gif . Bet dabar jau mokosi su noru (ir jau irgi nori teisiu,svajoja,kaip pati gales nuvaziuoti ten ar ten),labai stebi mane kai as vairuoju ir pateikia visokiu klausimu kas kaip ir kodel, pastebi jei ka padarau ne taip,tai dabar stengiuosi vairuoti be priekaistu... ax.gif O spaudimas buvo del brangstanciu kursu,ir del to,kad seimoj labai reikia dar vieno vairuojancio,maza kas gali atsitikti,o cia kai ta egzaminu ir mokymosi tvarka tiek kaitaliojama... doh.gif Tai va su dukra pasnekejom kad vis del to reikia dabar,nes paskui gali nebuti galimybiu...sunku jai dabar,nes dvylikta klase,egzaminai ant nosies...na bet kaip nors... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 24, 23:27)
Taip,spaudimo buvo blush2.gif . Bet dabar jau mokosi su noru (ir jau irgi nori teisiu,svajoja,kaip pati gales nuvaziuoti ten ar ten),labai stebi mane kai as vairuoju ir pateikia visokiu klausimu kas kaip ir kodel, pastebi jei ka padarau ne taip,tai dabar stengiuosi vairuoti be priekaistu... ax.gif  O spaudimas buvo del brangstanciu kursu,ir del to,kad seimoj labai reikia dar vieno vairuojancio,maza kas gali atsitikti,o cia kai ta egzaminu ir mokymosi tvarka tiek kaitaliojama... doh.gif  Tai va su dukra pasnekejom kad vis del to reikia dabar,nes paskui gali nebuti galimybiu...sunku jai dabar,nes dvylikta klase,egzaminai ant nosies...na bet kaip nors... ax.gif

šaunuolė tavo mergiotė,dvyliktokė.apkrovimas yra didelis.
maniškė trylikametė jau dabar galvoja kada laikytis teises smile.gif tai sako mama aš kai baigsiu mokyklą man bus tik 17, tai negalėsiu verysad.gif tai raminu, kad tada per vasarą, o jau paskui neužilgo ir 18.jai vaikui atrodo kad labai lengva vairuoti, nu sako čia parodai posūkį, važiuoji, pristabdai, ir viskas biggrin.gif gerai jai bus abu gimdytojai vairuojantys, bet sakė su tėvu tai nesimokins, ot turi grėsmę tėtis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 02 25, 09:40)
šaunuolė tavo mergiotė,dvyliktokė.apkrovimas yra didelis.
maniškė trylikametė jau dabar galvoja kada laikytis teises smile.gif  tai sako mama aš kai baigsiu mokyklą man bus tik 17, tai negalėsiu verysad.gif tai raminu, kad tada per vasarą, o jau paskui neužilgo ir 18.jai vaikui atrodo kad labai lengva vairuoti, nu sako čia parodai posūkį, važiuoji, pristabdai, ir viskas biggrin.gif gerai jai bus abu gimdytojai  vairuojantys, bet sakė su tėvu tai nesimokins, ot turi grėsmę tėtis biggrin.gif .

Sakoma, kad kuo anksciau tuo geriau, galejau ir as kokia 10 m anksciau mokytis...
Atsakyti
Prisimenu kazkurioje temoje buvo rasyta apie aiksteles Vilniuje, kur galima mokintis. Nu turbut i siemens arena tai nelabai noriu vaziuoti.

Bet atsimenu yra Nemencines plente kazkur ar prie jo mokama aikstele? Kurioje vietoje, kiek kainuoja ir kaip ja surast? Ir dar kazkokia viena aikstele, kur irgi mokamai?Busiu dekinga, jei parasysite.

Ir dar kazkada vienos mokyklos puslapyje, skaiciau, kad besimokantiems joje galima naudotis su seimos nariais tos mokyklos aikstele. Gaila, negaliu prisiminti kokia mokykla cia taip leidzia. Gal butu galima kaip nors taip su jais susitarti...

O reikia turet norint su vyru mokantis tai ka:
Santuokos liudijima, teorijos egzamino islaikymo pazyma, pasa? Dar M zenklai...
Bet as noriu tik aiksteleje mokintis, ar reikia M zenklu? Tikiuosi nieko nepraleidau:)

Ir ar negalima besimokant aiksteleje, ne gatveje ir bunant su vyru vezti gale vaika? Bet kalbu tik apie aikstele...(Nes sako, kad i gatve tai tikrai su manim nevaziuos biggrin.gif biggrin.gif )
Busiu dekinga jei sulauksiu viska zinanciu komentaru smile.gif

Reikia mokytis, nes jei ne dabar, tai kada, liko tik 2 pamokos man, po to egzas mokyklinis.
Atsakyti