Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Man labai nesiseke daryti pratimus aiksteleje. Liko paskutine pamoka. Bet grieztai isprasiau is vyro kad pamokytu. Jo masina didesne, sudetingesne, pusiau visureigis, visai kitokiu gabaritu. Nevisada ten man isejo su juo, vos i tvora neivaziavau po savaites pertraukos. Dar isgazdino, kad sankaba sudege, o ten krosnis salia kureno ir siuksles biggrin.gif biggrin.gif Pasimokiau du kartus po 1 valanda. Vaikai sedejo gale ir zyze. Bent jau vienas. Ir stebuklas...Po tu kartu su instruktoriaus kibireliu smile.gif padariau visus pratimus. g.gif Vyras sake, kad neismoke dirbti su vairu. Is tikro, geriau prieme smegenys jo zodzius, nei instruktoriaus. Kazkaip pagavau principa. g.gif Kaip ten atsukt susukt. O Regitros egzaminuotojas aiksteleje salia sedi?
Dabar dar liko isisavint visokias sudetingas sankryzas...Kas ka praleidzia kai sviesoforas kartais dar nuliudina mane, kad pamirstu. Perdaug i vairavima norisi koncentruotis, o ne i aplinka... Pvz jei as suku i kaire, o kita tiesiai, ir abiems zalia, zinoma praleidzia sukantis. Vakar dar vos nepradejau vaziuoti...Kas cia sudetingiausia jums?
O del teorijos prie kompo Regitroje - tai ji tokia, kad net juokingai lengva man buvo. Is alsket pries ja reiktu paspresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 09 kovo 2012 - 08:18
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 09, 09:16)
Man labai nesiseke daryti pratimus aiksteleje. Liko paskutine pamoka. Bet grieztai isprasiau is vyro kad pamokytu. Jo masina didesne, sudetingesne, pusiau visureigis, visai kitokiu gabaritu. Nevisada ten man isejo su juo, vos i tvora neivaziavau po savaites pertraukos. Dar isgazdino, kad sankaba sudege, o ten krosnis salia kureno ir siuksles  biggrin.gif  biggrin.gif Pasimokiau du kartus po 1 valanda. Vaikai sedejo gale ir zyze. Bent jau vienas. Ir stebuklas...Po tu kartu su instruktoriaus kibireliu smile.gif padariau visus pratimus.  g.gif Vyras sake, kad neismoke dirbti su vairu. Is tikro, geriau prieme smegenys jo zodzius, nei instruktoriaus. Kazkaip pagavau principa.  g.gif Kaip ten atsukt susukt. O Regitros egzaminuotojas aiksteleje salia sedi?Dabar dar liko isisavint visokias sudetingas sankryzas...Kas ka praleidzia kai sviesoforas kartais dar nuliudina mane, kad pamirstu. Perdaug i vairavima norisi koncentruotis, o ne i aplinka... Pvz jei as suku i kaire, o kita tiesiai, ir abiems zalia, zinoma praleidzia sukantis. Vakar dar vos nepradejau vaziuoti...Kas cia sudetingiausia jums?
O del teorijos prie kompo Regitroje - tai ji tokia, kad net juokingai lengva man buvo. Is alsket pries ja reiktu paspresti.

regitros egzaminuotojas, nei minutei jūsų vienos nepaliks, išeisit su juo pro duris, ir visur kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 09, 08:16)
Regitros egzaminuotojas aiksteleje salia sedi?

Kai laikiau nesedejo masinoj, buvo islipes, stovejo salia ir stebejo, kiek maciau,tai dauguma egzaminuotoju islipa is masinos.
Atsakyti
Kai as laikiau egzaminuotojas sedejo visa laika salia, bet kiek maciau kiti islipdavo, ypac prie T formos pratimo.
Atsakyti
Gal cia dar nuo oru priklauso, nuo nuotaikos...ir dar velniai zino nuo ko... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 03 09, 12:27)
Gal cia dar nuo oru priklauso, nuo nuotaikos...ir dar velniai zino nuo ko... lotuliukas.gif

Man sėdėjo mašinoj visą laiką, bet ir šaltas žiemos rytas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 09, 12:45)
Kai as laikiau egzaminuotojas sedejo visa laika salia, bet kiek maciau kiti islipdavo, ypac prie T formos pratimo.

Norejo tave geriau patikrint, paziuret ar tikrai ant linijos neuzvaziuosi.
O kaip jus vazinejot aiksteleje tarp pratimu, kiek supratau, tu liniju istisiniu irgi negalima perzengti? Tik kur bruksnine pravaziuoti?
Atsakyti
Panos,vis dar negaliu patiket,praejo daugiau nei metai nuo vairavimo kursu baigimo,neislaikiau Regitroj nes virsijau greiti,meciau vairavima,sakiau niekada gyvenime,dabar vel prasviesejo protas,nusipirkau kupona kursai tik 899 ir...suzinau,kad galiu laikyt egza Regitroj net su negaliojanciu kursu baigimo pazymejimu!vis dar negaliu patiket!ka man daryt su kuponu?gal kam reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 03 10, 10:30)
Panos,vis dar negaliu patiket,praejo daugiau nei metai nuo vairavimo kursu baigimo,neislaikiau Regitroj nes virsijau greiti,meciau vairavima,sakiau niekada gyvenime,dabar vel prasviesejo protas,nusipirkau kupona kursai tik 899 ir...suzinau,kad galiu laikyt egza Regitroj net su negaliojanciu kursu baigimo pazymejimu!vis dar negaliu patiket!ka man daryt su kuponu?gal kam reikia? g.gif

Jau ne pirma sakote, kad galima laikyti egzamina jau su negaliojanciu pazymejimu, bet man idomu kodel? g.gif
Atsakyti
Kuriam mieste nusipirkai kuponą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeleee @ 2012 03 10, 17:49)
Kuriam mieste nusipirkai kuponą? smile.gif

Vilniuje,tiko kaina,nes dabar labai subrango kursai,ir uzkabino dar tai,kad tos vairavimo mokyklos aikstele prie Regitros taigi vaziuojant i aikstele tuo paciu mokomasi vazinet Regitros marsrutais,bet dabar nebezinau kur kist ta kupona,nes eisiu laikyt i Regitra su senu nebegaliojanciu mokyklos baigimo pazymejimu biggrin.gif taip ir nesupratau,kodel man leidzia laikyt lotuliukas.gif gal kad teorija galioja g.gif
Atsakyti
Čia kažkaip tylu pastaruoju metu smile.gif Aš jau pravažiavau 14 pravažiavimų, bet nesijaučiu užtikrinta, tai paprašiau vienos papildomos. Tikiuos, kad viskas bus gerai. Aš noriu ne kuo greičiau teises turėt, bet kuo geriau išmokt, kad vėliau nebijočiau į gatvę išvažiuot. Tikiuos pasiseks smile.gif
Atsakyti