Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(wwwlaima @ 2012 03 16, 00:07)
mane irgi tas domina g.gif ar reikia butinai originalo vid. mokyklos ar universiteto baigimo? g.gif

Reikia pateikti diplomo originalą ,kopija netinka
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 16, 10:01)
Laikiau pasiruosus savarankiskai reikejo parodyti vid. mokyklos atestato orginala arba notaro patvirtinta kopija (arba diploma). Be dokumento niekas neregistruos  blush2.gif

Na zmones nebukim ispindeje  doh.gif  juk nesunki ta teorija, o dar norit tokiu pat klausimu, kaip besimokant  doh.gif  nors buna ir taip ir piesinukai tokie pat. tik reikia gerai isiskaityti ko praso, nes buna piesinukas n kartu matytas besimokant, o klausimas siek tiek kitoks  ar atsakymu raides sukeistos  biggrin.gif
Mokiaus ketbilietai.lt (pora dienu pries egzamina  blush2.gif )  ir karta perskaiciau ket knygute (pries pat egzamina  blush2.gif  ) islaikiau be problemu smile.gif Ten reikia suprasti kas, kaip, kodel, o ne iskalti mintinai  ax.gif

drinks_cheers.gif lengva teorija nera ka veikti...

dar jei esi vedes/istekejusi ir keitesi pavarde reiktu santuokos liudijima i regitra irgi atsinesti, bet mane praleido, bet buvo labai susiraukusi. bet mano pavarde dviguba.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 03 16, 15:06)
Reikia pateikti diplomo originalą ,kopija netinka

notaro patvirtinta kopija netinka? g.gif jus tikrai zinote?
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2012 03 16, 18:01)

Netinka paprasta kopija, o del notaro patvirtintos nežinau, šiaip turetu tikti
Drauge neseniai laike, tai klause Regitroje ar tiktu tik kopija, sake kad reikia ir originalo, bet pas ją nepatvirtinta kopija būvo
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 03 15, 18:20)
Apie neatvykimą į egzaminą būtina pranešti iš anksto. Nepranešus arba pranešus mažiau negu 24 val. iki egzamino pradžios, kitam egzaminui registruosime ne anksčiau kaip po 1 mėnesio

o geras g.gif bet tai dar gerai, kad prieš parą g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2012 03 16, 18:01)

Notaro patvirtinta kopija tinka (bent man taip regitroj sake, bet as jau senokai laikiau blush2.gif ) paskambinkit ar parasykit regitrai ir atsakys tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Bamboooocha euforija neapleidžia dėl teisių turėjimo biggrin.gif tikiuos ir man taip bus biggrin.gif jei turėsiu kada nors pagaliau tas teises mastau.gif būna man tokių nervinių periodų ta tema, kad oi scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 03 17, 00:27)
Bamboooocha euforija neapleidžia dėl teisių turėjimo  biggrin.gif  tikiuos ir man taip bus  biggrin.gif jei turėsiu kada nors pagaliau tas teises  mastau.gif būna man tokių nervinių periodų ta tema, kad oi  scare.gif

Tiesa sakant pasiilgau vairavimo pamoku blush2.gif bent pavazinedavau lotuliukas.gif kas is tu teisiu jei jos be darbo piniginej guli smile.gif paskutini karta vairavau per egzamina regitroj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 17, 10:11)
Tiesa sakant pasiilgau vairavimo pamoku  blush2.gif  bent pavazinedavau  lotuliukas.gif  kas is tu teisiu jei jos be darbo piniginej guli  smile.gif paskutini karta vairavau per egzamina regitroj  lotuliukas.gif

Kaip as tave suprantu biggrin.gif
Nors MB vis bando mane uz vairo pasodint, bet bijau as jo benzinines tongue.gif
Radau savo svajoniu masina wub.gif Bet kainuoja beveik dvigubai brangiau nei planavau isleisti doh.gif Tai kolkas tik varvinu seile ir meldziuos, kad neparduotu, tada kaina gal nukris kazkiek (kas mazai tiketina, bet viltis durniu motina) biggrin.gif
Atsakyti
Seniai besilankyta sioje temoje, bet uzbegau pasiklausti dabar besimokanciuju. Ar tiesa, kad jau ir pacioje regitroje atsirado nauja uzduotis ,,gyvatele" ar kazkas panasaus i ja? kaip ji vykdoma? Pazistamos pasakojo kazka, kad atsirado tai idomu pasidare ar tiesa sake ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 17, 11:19)
Kaip as tave suprantu  biggrin.gif
Nors MB vis bando mane uz vairo pasodint, bet bijau as jo benzinines  tongue.gif
Radau savo svajoniu masina  wub.gif Bet kainuoja beveik dvigubai brangiau nei planavau isleisti  doh.gif Tai kolkas tik varvinu seile ir meldziuos, kad neparduotu, tada kaina gal nukris kazkiek (kas mazai tiketina, bet viltis durniu motina) biggrin.gif

Pardave mano nuziureta grazuole masina cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 03 17, 19:07)
Seniai besilankyta sioje temoje, bet uzbegau pasiklausti dabar besimokanciuju. Ar tiesa, kad jau ir pacioje regitroje atsirado nauja uzduotis ,,gyvatele" ar kazkas panasaus i ja? kaip ji vykdoma? Pazistamos pasakojo kazka, kad atsirado tai idomu pasidare ar tiesa sake ax.gif  4u.gif

Na, aš dabar mokausi, tai kiek instruktorius pasakojo Regitroje nėra šios užduoties, tik mokykliniame egzamine atsirado smile.gif
Atsakyti