Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

O gal esat kuri nors bandžiusi iš Mohandi chna siųstis? Išvis įdomu, ar ten į Lietuvą siunčia g.gif
Atsakyti
Laba diena.merginos,gal kuri dazo dvizingsiu budu,su lietuviskais is zaliu pakeliu dazais?anksciau dazydavau maisydama,bet dabar pamaniau,gal dvizingsniu ilgiau issilaiko dazai?ir labai idomu kiek juoda gaunas?nes dazau ,kad rudi butu,bet jei tokiu budu ne juodi iseina,tai gal ir man tiktu?
Atsakyti
Laikau LT pirktais chna 1-1,5 val., po to dar 2 val. basma ir neiseina man juodai (net ne sokoladiniai, labiau prinokes kastonas toks). Pradejau dazyti zolemis kovo men. ir is pradziu maisydavau, o vasaros pabaigoj pradejau dvizingsniuot. tikrai ne taip greit nusiplauna, tik nezinau ar del dvizingsnio, ar del to, kad plaukai jau prisigere spalvos. Tiesa, naturalus mano - pilki prie sviesesniu, vaikystej baltaplauke buvau.
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 09 25, 14:24)
Laba diena.merginos,gal kuri dazo dvizingsiu budu,su lietuviskais is zaliu pakeliu dazais?anksciau dazydavau maisydama,bet dabar pamaniau,gal dvizingsniu ilgiau issilaiko dazai?ir labai idomu kiek juoda gaunas?nes dazau ,kad rudi butu,bet jei tokiu budu ne juodi iseina,tai gal ir man tiktu?

Aš anksčiau dažiau ir paprastai sumaišius chna ir basma, ir dvižingsniu..
man vis tik labiausiai patinka sumaišyti mišiniai henna rainbow 4u.gif
Atsakyti
kaip tik laukiu atkeliaujant rainbow research bespalves chna (cassia obovata), nenoriu jokios spalvos , tik blizgesio plaukams. atsiliepimai geri,nekantrauju isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 09 25, 15:47)
Aš anksčiau dažiau ir paprastai sumaišius chna ir basma, ir dvižingsniu..
man vis tik labiausiai patinka sumaišyti mišiniai henna rainbow  4u.gif

O kaip spalva gaudavosi dvizingsniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 09 25, 22:38)
O kaip spalva gaudavosi dvizingsniu? g.gif

Sumaišius kartu chna ir basma man labai sunkiai nudažydavo, turėdavau labai ilgai laikyti, bet tada plaukas pasausėdavo. Tai dvižingsniu tikrai ir spalva geresnė išeidavo, ir trumpiau laikyt bereikdavo.
Nors sodrios spalvos man vis tiek neišeina išgaut, ir nusiplauna greitai
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 09 26, 08:59)
Sumaišius kartu chna ir basma man labai sunkiai nudažydavo, turėdavau labai ilgai laikyti, bet tada plaukas pasausėdavo. Tai dvižingsniu tikrai ir spalva geresnė išeidavo, ir trumpiau laikyt bereikdavo.
Nors sodrios spalvos man vis tiek neišeina išgaut, ir nusiplauna greitai

del to persausinimo,sumaisius dazant ir as ieskau kito budo:)o gaudavosi juoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 26 rugsėjo 2012 - 10:43
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 09 26, 11:43)
del to persausinimo,sumaisius dazant ir as ieskau kito budo:)o gaudavosi juoda?

Nea, nesigaudavo.. g.gif kartais išeidavo tokią alia tamsesnę išgauti, bet tikrai ne juodą ir net nepasakyčiau, kad labai tamsią.

Kol kas žaidžiu su mišinukais rainbow hennos, bet ir su jais visiškai tamsi nesigauna:) Nors dabar man užtenka ir tamsiai rudos ar tamsiai ryžos:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 09 26, 12:59)
Nea, nesigaudavo..  g.gif  kartais išeidavo tokią alia tamsesnę išgauti, bet tikrai ne juodą ir net nepasakyčiau, kad labai tamsią.

Kol kas žaidžiu su mišinukais rainbow hennos, bet ir su jais visiškai tamsi nesigauna:) Nors dabar man užtenka ir tamsiai rudos ar tamsiai ryžos:)

M,sitkaip g.gif na,aciu,man tas ir svarbiausia,kad neisgauti juodos,man reikia rudos,gali buti ir tamsesne:)kol dar turiu tu zaliu pakeliu,reikia pabaigti,kitu kol kas nepirksiu:)
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 10, 19:47)
Sveikutes, as dabar galvoju, o jus su chna dazote ta kur maximose pardavineja uz 1Lt? Nes as dazau su ta, arba perku turgelyje iranietiska(bet ta iranietiska kelia itarima jog nelabai duoda man naudos plaukam  g.gif ), sakau gal nelabai gera ji... blush2.gif

Nagi gal kas pasisakys? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip Jus siunciates, per tarpininkes ar pacios? Labai noriu atsisiusti, bet nebandzius neisivaizduoju kaip? O gal kuri turi atliekaka Rainbow Dark Brown, buciau dekinga. smile.gif
Atsakyti