Ateinu pasidalinti savo patyrimais... Norėjau
juodos spalvos, pabandžiau dažyt dvižingsniu, pasinaudojusi čionykščiais patarimais... užmaišiau chna košę, užpyliau verdančiu vandeniu, palaukiau kol atauš, užsitepliojau, užsidėjau maišelį, dar šiltą kepurę ant viršaus, laikiau 2h., išploviau (tik vandeniu, be šampūno) Mano kadangi plaukai iki pečių buvo ataugusi natūrali spalva, tai labai gerai nuėmė, spalva tokia į tamsiai orandžinę... ne, galvoju, tokia spalva tikrai ne man

Užsimaišiau dabar tik Basma, dar įdėjau kavos porą šaukštelių (kad gautųsi stipresnė spalva), įpyliau aliejaus, kad geriau teptųsi... na, vėl užsitepiau, laikiau 2 h. , nusiploviau (vėlgi nenaudodama šampūno, kad neišplaut spalvos) ir ką jūs galvojat - spalva liko orandžinė!!!

ne, na aš tai nežinau, kodėl mano plaukai tą chna paėmė, o basmos visai nė ženklo, gal tik truputį truputį patamsino. Dabar kasdien plaukus plaunu, bet vanduo vos vos rausvas, toks jausmas, kad įsigėrė į mane tie dažai

Ir jei rimtai, tai visas kuokštas plaukų išslinko, ankščiau dažiau maišydama chna ir basma, niekada nėra taip daug išslinkę, bet yra vienas skirtumas - šį kartą net 4 h. viso gavosi laikymo ant galvos...