Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

Kiausinio trynys minkstina ir maitina plauka, labiau tinka sausiems plaukams, o baltymas labiau tinka riebiems plaukams, stai skirtumas wink.gif norejau paklausti, ka manote jeigu i chna ir basmos misini su semenu nuoviru, kiausinio tryniu, kavos nuoviru ir berzo lapeliu nuoviru dar ilasinciau grynu alijosiaus sulciu? Gal kas zinot, ar nesureaguotu man visas tas misinys kaip nors neigiamai pridejus alijosiaus? Buciau labai dekinga uz atsakyma jei kas nors zinote 4u.gif
Atsakyti
Panos man reikia patarimo 4u.gif

Birzeli daziau plaukus sruogytem, plaukai mano ploni lb, jau nuo rugsejo atrodo nekaip visai...nusikirpau iki pieciu, luzinejo labai balti plaukai, nors ir purskiau spec blondinem ir kaukes...Na zodziu...Dabar jau mano plauku spalva ataugo apie 4 cm, atrodo negraziai nors mano naturalus gan sviesus pilksvoki, na tokia pilka pelyte buvau pries dazant plaukus. Daugiau jokiu dazu nenoriu tik organic...Gyvenu uk. Ar galite patarti su kokiais organic dazais galeciau nusidazyt? Labai nenoriu ryzu, raudonu, bordiniu ir pan.Noriu rudu bet kad nebutu ryzo/raudono atspalvio, noriu mazdaug pienisko sokolado spalvos. Ar galite ka patarti?
Ar tikrai dazant basma pats plaukas storesns tampa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 15, 11:09)
O kas yra chna šviesiems plaukams? Žinau, kad yra chna arba yra cheminiai dažnai (nežoliniai), kuriuose yra įdėta chna. Gal Jūs nusipirkot bespalvės chna? Man atrodo, kad ant jos maišelio blondinė nupaišyta, tai galėjo taip pasirodyti.

nurašysiu kas parašyta ant pakelio
"žemčužnyj xha ottehočnaja" visiems tipo plauakams
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2012 10 18, 14:54)
Labas dienas  biggrin.gif
Ankstesnej zinutej raset kad imusat kiausinio tryni - kodel butent ji? nes iki siol esu girdejus kad plaukams baltymo reikia  g.gif . O nebandet laikyt trumpiau? kazi ar skirtusi spalva ir ar nuo to trumpiau laikytus, nes as 5 val niekaip nesugebu isbut.

Kaip jau ir minėjo, trynys padeda košei geriau teptis, ji netrupa, pasidaro vientisesnė. Be to, trynys labai gerai pamaitina plauką. Esu bandžius laikyt trumpiau, apie 3 valandas. Spalva ne tokia intensyvi gavosi. rolleyes.gif

QUOTE(dita0506 @ 2012 10 20, 18:08)
nurašysiu kas parašyta ant pakelio
"žemčužnyj xha ottehočnaja" visiems tipo plauakams

Jei pirkot prekybcentry/Droge/Eurokos tokiam mažam krepšely su blondine nupiešta, tai ten bespalvė chna. Ji naudojama plaukų stiprinimui, ne dažymui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2012 10 21, 22:44)
Jei pirkot prekybcentry/Droge/Eurokos tokiam mažam krepšely su blondine nupiešta, tai ten bespalvė chna. Ji naudojama plaukų stiprinimui, ne dažymui.  smile.gif

Coldhearted ar tikrai ji stiprina? Bandete pati? Bandysiu sian ieskoti jos. Noreciau isbndyt ir su spalvyte ruda bet galvoju gal pries kaledas nusidazyt.
Atsakyti
QUOTE(^May^ @ 2012 10 22, 10:13)
Coldhearted ar tikrai ji stiprina? ... Noreciau isbndyt ir su spalvyte ruda bet galvoju gal pries kaledas nusidazyt.
ne man klausimas, bet pakomentuosiu. Siaip nesu bandziusi sios chna nei domejausi ja, bet manau tai yra tas pats, tik kazkaip isimtas dazas/spalva ( g.gif ?), tai jei taip, chna tikrai stiprina. O rudos chna nerasit, na nebent turejote omeny jau paruosta misini dazu (ar pati maisysit).
Atsakyti
Bandžiau kelis kart, didelio skirtumo nepajaučiau. Manau, norint pamatyt rezultatą, reiktų dažnai kaukes daryt su bespalve chna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 10 22, 11:11)
ne man klausimas, bet pakomentuosiu. Siaip nesu bandziusi sios chna nei domejausi ja, bet manau tai yra tas pats, tik kazkaip isimtas dazas/spalva ( g.gif  ?), tai jei taip, chna tikrai stiprina. O rudos chna nerasit, na nebent turejote omeny jau paruosta misini dazu (ar pati maisysit).

Aciu Steisi 4u.gif

QUOTE(Coldhearted @ 2012 10 22, 14:56)
Bandžiau kelis kart, didelio skirtumo nepajaučiau. Manau, norint pamatyt rezultatą, reiktų dažnai kaukes daryt su bespalve chna. smile.gif

4u.gif
Tai taip ir darysiu tada, pradzioj bespalve o kai jau negalesiu ziuret i savo plauku spalva tai pabandysiu ruda(med br)
O kaip daznai galima dazyt? Skaiciau cia temutei kad sausina plauka, o mano ir taip blondiniski kur sausi lb.
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos, kokias zoleles pasiulytumet ir kokia spalva naudoti kad gautusi panasi va tokia spalva, nesvarbu gali buti perkami ir is uzsienio(naturali sviesi ryza, dabar dazyti rudai):
user posted image

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasidalinti savo patyrimais... Norėjau juodos spalvos, pabandžiau dažyt dvižingsniu, pasinaudojusi čionykščiais patarimais... užmaišiau chna košę, užpyliau verdančiu vandeniu, palaukiau kol atauš, užsitepliojau, užsidėjau maišelį, dar šiltą kepurę ant viršaus, laikiau 2h., išploviau (tik vandeniu, be šampūno) Mano kadangi plaukai iki pečių buvo ataugusi natūrali spalva, tai labai gerai nuėmė, spalva tokia į tamsiai orandžinę... ne, galvoju, tokia spalva tikrai ne man biggrin.gif Užsimaišiau dabar tik Basma, dar įdėjau kavos porą šaukštelių (kad gautųsi stipresnė spalva), įpyliau aliejaus, kad geriau teptųsi... na, vėl užsitepiau, laikiau 2 h. , nusiploviau (vėlgi nenaudodama šampūno, kad neišplaut spalvos) ir ką jūs galvojat - spalva liko orandžinė!!! laugh.gif ne, na aš tai nežinau, kodėl mano plaukai tą chna paėmė, o basmos visai nė ženklo, gal tik truputį truputį patamsino. Dabar kasdien plaukus plaunu, bet vanduo vos vos rausvas, toks jausmas, kad įsigėrė į mane tie dažai lotuliukas.gif
Ir jei rimtai, tai visas kuokštas plaukų išslinko, ankščiau dažiau maišydama chna ir basma, niekada nėra taip daug išslinkę, bet yra vienas skirtumas - šį kartą net 4 h. viso gavosi laikymo ant galvos... g.gif
Atsakyti
Sveikos panelės,

reikia patarimo - prieš metus buvau plaukus nusišviesinus, dabar jie rudi, bet mano natūralūs tamsesni, todėl norėčiau padažyti, tik nuo chemijų atsižegnojau smile.gif esu bandžiusi tamsinti su basma, bet dar pačioje pradžioje tai jie gavosi žali... danbar mėtausi ir nežinau ką daryti,norėčiau rudų/šokoladinių plaukučių...
Atsakyti
QUOTE(Higa @ 2012 10 22, 22:49)
Ir jei rimtai, tai visas kuokštas plaukų išslinko, ankščiau dažiau maišydama chna ir basma, niekada nėra taip  daug išslinkę, bet yra vienas skirtumas - šį kartą net 4 h. viso gavosi laikymo ant galvos...  g.gif

Kažin ar dėl laikymo plaukai išslinko, aš laikau apie 10 val. o kaip tik pridygo pilna naujų plaukiukų, nors ir esamų kiekio man jau užtenka doh.gif biggrin.gif

Fajeti su chna rudų neišgausit, nebent bandykit su toms rainbow henna, bet nesu jų bandžius, negaliu nieko patarti mirksiukas.gif
Atsakyti