QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 06, 21:03)
*melodia* pamenu dabar

As jusu patarimu pasinaudojau ir semenu alieju pradejau gert

Dabar jau daugiau nei menesis geriu ir matos siek tiek jau rezultatai
Na tikrai, tos terliones ne visada visiems malonios. Mano kaimynai irgi ytariai ziuri, ka ji ten maiso pastoviai

Bet dabar jau visi apsiprato. As esu kirpykloj dirbus ir drauges kirpejos, tai kaskart ta tema snekant vos ne pykciai prasideda, savo tiesu yrodinejimai. Ir siandien - va kada grysi y LT, kirpsim, dazysim?Pasakiau, kad uzsisakiau jau zoliu dazymui, tai nelabai patenkinta liko

Laukiu nesulaukiu, kol plaukus atgaivinsiu, uzsiauginsiu ir tada yrodysiu joms, kad nusviesinti ploni plaukai islyginti keratinu nera grozio virsune
Labai saunu jog rezultatus jau pastebite

As irgi viena pazistama turiu, kuri dirba kirpeja. Issisnekejom apie plaukus, pasakiau jog chna dazau, cheminiu sampunu, plauku dazu ypac ir viso kito kas turi chemikalu nenaudoju, nes nuo to ir slinkimas man buvo plauku, sausejimas, triusimas ir t.t. Tai irgi nelabai patenkinta buvo

cia galima del sito taippogi daug gincytis, bet va irodykite geriau savo tiesa rezultatais
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 06, 21:43)
Bet jau kiek plaukų

atrodo, kaip užuolaida ant galvos uždėta (nesugalvojau kitokio palyginimo jų storumui)

Nurėžkit tuo kelis centimetrus išretėjusių galiukų ir turėsit reklaminius plaukus

Bet ir spalva labai graži

Žodžiu, natūralios plaukų priežiūros rezultatas visu savo gražumu

prajuokinai su uzuolaida

labai aciu

) Na jie siek tiek dar pasipute, siek tiek maziau ju yra nei atrodo. Pakirpti butinai reikia, zadu kita savaite begti i kirpykla, visai negaila bus. O anksciau kiekvieno milimetro gailejau

Pati laukiu nesulaukiu kirpyklos

) gaila istryniau kokie buvo anksciau plaukai, nepalyginsi, tragedija buvo. Na paieskosiu jei nori foto ir ikelsiu i ta pati albuma