Na tikrai, tos terliones ne visada visiems malonios. Mano kaimynai irgi ytariai ziuri, ka ji ten maiso pastoviai
*melodia* pamenu dabar
As jusu patarimu pasinaudojau ir semenu alieju pradejau gert
Dabar jau daugiau nei menesis geriu ir matos siek tiek jau rezultatai
Na tikrai, tos terliones ne visada visiems malonios. Mano kaimynai irgi ytariai ziuri, ka ji ten maiso pastoviai
Bet dabar jau visi apsiprato. As esu kirpykloj dirbus ir drauges kirpejos, tai kaskart ta tema snekant vos ne pykciai prasideda, savo tiesu yrodinejimai. Ir siandien - va kada grysi y LT, kirpsim, dazysim?Pasakiau, kad uzsisakiau jau zoliu dazymui, tai nelabai patenkinta liko
Laukiu nesulaukiu, kol plaukus atgaivinsiu, uzsiauginsiu ir tada yrodysiu joms, kad nusviesinti ploni plaukai islyginti keratinu nera grozio virsune
Stai trumpam ikelsiu dabartine foto http://public.fotki....aaaassssss.html
Tik jie gave dregmes tai pasisiause, netiesinti. Na nesvarbu, esme ta, jog jau toki ilgi pasiekiau, na dar ir stori, nes buvo peles uodega pries uzaugima. O galvojau gyvenime to nebus
Bet jau kiek plaukų
atrodo, kaip užuolaida ant galvos uždėta (nesugalvojau kitokio palyginimo jų storumui)
Nurėžkit tuo kelis centimetrus išretėjusių galiukų ir turėsit reklaminius plaukus
Bet ir spalva labai graži
Žodžiu, natūralios plaukų priežiūros rezultatas visu savo gražumu
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 06, 21:03)
*melodia* pamenu dabar
As jusu patarimu pasinaudojau ir semenu alieju pradejau gert
Dabar jau daugiau nei menesis geriu ir matos siek tiek jau rezultatai
Bet dabar jau visi apsiprato. As esu kirpykloj dirbus ir drauges kirpejos, tai kaskart ta tema snekant vos ne pykciai prasideda, savo tiesu yrodinejimai. Ir siandien - va kada grysi y LT, kirpsim, dazysim?Pasakiau, kad uzsisakiau jau zoliu dazymui, tai nelabai patenkinta liko
Laukiu nesulaukiu, kol plaukus atgaivinsiu, uzsiauginsiu ir tada yrodysiu joms, kad nusviesinti ploni plaukai islyginti keratinu nera grozio virsune 
Labai saunu jog rezultatus jau pastebite
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 06, 21:43)
Bet jau kiek plaukų
atrodo, kaip užuolaida ant galvos uždėta (nesugalvojau kitokio palyginimo jų storumui)
Nurėžkit tuo kelis centimetrus išretėjusių galiukų ir turėsit reklaminius plaukus
Bet ir spalva labai graži
Žodžiu, natūralios plaukų priežiūros rezultatas visu savo gražumu 
Tai jau nesistebiu, kad negaila kirpti, ypač, kai likę plaukai prižiūrėti 
O antra nuotrauka gal iš seniau?
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 06, 21:59)
Tai jau nesistebiu, kad negaila kirpti, ypač, kai likę plaukai prižiūrėti 
Ana foto daryta 2009 02
Nežinau, kaip dabar plaukai iš priekio atrodo, bet iš neseniai įdėtos nuotraukos spėju, kad tada mažiau plaukų ant galvos buvo
Niekada nenorėjai raudonų plaukų? Šiaip įdomu
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 06, 22:06)
Nežinau, kaip dabar plaukai iš priekio atrodo, bet iš neseniai įdėtos nuotraukos spėju, kad tada mažiau plaukų ant galvos buvo
Zymiai maziau buvo, kai pakalbu dabar su tete, sako galvodavau, jog greit plika liksi, vos keli plaukai ant galvos buvo
Va, natūralių dažų vienintelis minusas, kad viskas priklauso nuo tavo natūralių plaukų spalvos, o išeinančių atspalvių pasirinkimas labai ribotas
Bet tai tik vienas minusas prieš daugybę pliusų
Aš vis pasvajoju apie ryžus plaukus, nu bet nesigauna jie man tokie, kad ir ko bedėčiau... Varis ir viskas, nors tu ką
Bet jau baigiu susitaikyt su tuo
Mano brolis kažkada sakė "nesuprantu, kam tos gražios panos dažosi juodai plaukus, galėtų visos raudonais vaikščiot"
Raudonų plaukų fanas irgi
Aš vis pasvajoju apie ryžus plaukus, nu bet nesigauna jie man tokie, kad ir ko bedėčiau... Varis ir viskas, nors tu ką
Och kokie plaukai, o jau kaip blizga
Kirpejoms tai tik patylet tokius plaukus pamacius apie ju visu priemoniu "naudinguma"
Isvis plaukai - baisus biznis, dideli pinigai jame verda, kiekvienas reklamuoja savo prekes kaip ismano
Man cia dar didesne paskata nebegryzt prie yprastiniu priemoniu ir dazu, aciu uz nuotraukas
Man cia dar didesne paskata nebegryzt prie yprastiniu priemoniu ir dazu, aciu uz nuotraukas
Egliukasz, parodykit savuosius
o paskui parodykit po kokių metų, jei chna neatsibos
vertinsim prezultatą
lil'angel
As jau irgi susitaikiau, jog tokio raudonumo plauku neteks tureti
Siaip man asmeniskai labai grazu,tavo brolis teisingai sako
O va del ryzumo, tai paziureti tikrai grazu, bet pati nenoreciau tokios spalvos, bent jau kolkas
o tavo labai grazi spalva ir dabartine, laabai
Egliukasz
Kad blizga, tai tikrai nepasikuklinsiu ir sutiksiu, niekada neturejau tokiu blizgiu, kol nesutikau chna ir basma
Man net paciai keista matyti blizgius savo plaukus. Nera uz ka, svarbu jums upa labiau pakele, stenkites, zinau jog sunku terliotis, bet kai pamatai bent kazkokius rezultatus, supranti, kad verta
beje, man taip pat labai idomu pamatyti jusu plaukucius
As jau irgi susitaikiau, jog tokio raudonumo plauku neteks tureti
Egliukasz
Kad blizga, tai tikrai nepasikuklinsiu ir sutiksiu, niekada neturejau tokiu blizgiu, kol nesutikau chna ir basma