Paletė atrodo taip:

Gražus įpakavimas, dėžute aptraukta nėriniais, papuošta bantuku. Viduje neprastas aplikatorius, aštriu galu galima daryti pravedimus.
Deja, pačiais šešėliais nusivyliau, prieš kelis metus turėjau analogišką 9 spalvų paletę Smoky eyes žaliom akim, jos kokybė buvo žymiai geresnė

Taigi, šios paletės pliusai:
gražus finišas, žinoma, tai skonio reikalas, bet man be galo patinka jų veidrodinis, labai intensyvus švytėjimas be atskirų blizgučių

simpatiškas įpakavimas
mano vokų oda labai jautri, daugelis šešėlių alergizuoja, šitie ne
Ir minusai, kurių kur kas daugiau, nei pliusų:
labai silpna pigmentacija
nors gamintojas tvirtina, kad iš šios paletės galima išgauti 18 skirtingų šešėlių atspalvių (jei tepti juos sausai ir drėgnai), deja, jų nesigauna net 9; esminio skirtumo tepant sausu ar drėgnu šepetėliu aš nepastebėjau; kai kurie atspalviai ant voko atrodo visiškai vienodai

anot gamintojo, su šia palete galima išgauti 6 skirtingus makiažo variantus - man gavosi tik 2 (dėl to, kad atspalviai ant vokų atrodo vienodai, nesimato spalvų niuansų)
2 tamsiausios spalvos prastai retušuojasi; juoda visai ne juoda, greičiau pilka
3 atspalviai teoriškai gali būti naudojami kaip laineriai, ant pakuotės netgi parašyta, kad lainerių gaunasi 6 (tepant drėgnai ir sausai) - mano manymu tik pats tamsiausias atspalvis gali būti tinkamas kaip laineris, ir tai tik dieniniam makiažui, vakarui per blankus; taipogi lainerių šešėlių ploteliai labai siauri, norint tą spalvą pakabinti bent vidutinio dydžio šepetėliu tenka pavargti
Apibendrinant: norėjau šią paletę parduoti, bet ko gero pasiliksių dėl 3 gražiai blizgių highlighter'ių