Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinė stipendija

kazi kada jau bus nutarimas? ir kaip suprantu, kada tik bus nutarimas, tik tada perves pinigelius uz praeita menesi?
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2013 02 20, 16:04)
kazi kada jau bus nutarimas? ir kaip suprantu, kada tik bus nutarimas, tik tada perves pinigelius uz praeita menesi?

Kiek rašo, tai, kad nutarimas bus už 15 dienų, tada per savaitę ir pravedimas kiek suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2013 02 20, 14:26)
Laba laba yra  4u.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif

Pas mane dar rodo klaidą,kad aš neesu studentė,nes nesutvarkyti dokumentai kolegijos doh.gif na,bet yra prierašas,kad man nereikia nieko daryti,pati mokymosi įstaiga viską sutvarkys g.gif bet erzina ta klaida,galėtų greičiau suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 02 20, 16:47)
hihihi.gif

Pas mane dar rodo klaidą,kad aš neesu studentė,nes nesutvarkyti dokumentai kolegijos  doh.gif na,bet yra prierašas,kad man nereikia nieko daryti,pati mokymosi įstaiga viską sutvarkys  g.gif bet erzina ta klaida,galėtų greičiau suktis  biggrin.gif

Erzina tai tikrai, bet visad ją meta smile.gif už kelių dienų turėtų dingti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Yra laukianciu 4u.gif

Stipendija bus ismoketa iki kovo 27d uz 2 men,na tiems kas negaus si men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 20 vasario 2013 - 16:33
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 20, 17:31)

Kas yra nesupratau biggrin.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2013 02 20, 18:32)
Kas yra nesupratau biggrin.gif  blush2.gif ?

Stipendijos si men biggrin.gif pasitais jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 20, 17:34)
Stipendijos si men biggrin.gif pasitais jau biggrin.gif

A db aiškiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 20, 16:31)
Yra  laukianciu 4u.gif

Stipendija bus ismoketa iki kovo 27d uz 2 men,na tiems kas negaus si men.

bet as suprantu, kas is seno gaudavo stipendija, tai turetu ir gauti si menesi, nes tai tik kaip ir pratesimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2013 02 20, 19:14)
bet as suprantu, kas is seno gaudavo stipendija, tai turetu ir gauti si menesi, nes tai tik kaip ir pratesimas g.gif

Vasarį niekad nemokėdavo stipendijos rolleyes.gif kovą sumoka už du mėnesius arba už tris,jei sausį negavo
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2013 02 20, 21:14)

QUOTE(Aglėja @ 2013 02 20, 22:39)
Vasarį niekad nemokėdavo stipendijos  rolleyes.gif kovą sumoka už du mėnesius arba už tris,jei sausį negavo

Vasari moka taip pat mirksiukas.gif bet cia tiems,kuriu rudens semestras baiges vasari.O jei pvz sausi,tai kova gauna uz vasari ir kova.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 20, 21:07)
Vasari moka taip pat  mirksiukas.gif bet cia tiems,kuriu rudens semestras baiges vasari.O jei pvz sausi,tai kova gauna uz vasari ir kova.. 4u.gif

tai tada nenusimato man stipendijos si menesi blush2.gif
Atsakyti