QUOTE(Linikė @ 2014 02 27, 10:41)
Laba diena,
norėjau paklausti - studijuoju paskutiniai metai, dabar esu praktikoje, ir neužilgo jau ginsiuos diplomą (balandžio mėn.) Į mano paraiką atėjo tokia žinutė:
Valstybinis studijų fondas (toliau - Fondas) informuoja, kad aukštoji mokykla pateikė studijų duomenis į Jūsų el. paraišką.
Prašome patikrinti ar Jūsų paraiškoje nurodyti studijų duomenys yra teisingi.
Jeigu studijų duomenys (fakultetas, forma, pakopa, skola, kursas, semestro pradžia, semestro pabaiga, atostogų pabaiga ir studentas/ne studentas) nurodyta neteisingai, nuo šios žinutės išsiuntimo dienos iki vasario 28 d. įskaitytinai pateikti Fondui pažymą apie patikslintus studijų duomenis.
Nepateikus dokumento, įrodančio Jūsų duomenų tikrumą iki nurodytos dienos, teisinga informacija laikytina ta, kurią pateikė Jūsų aukštoji mokykla.
Nesuprantu, ką pateikė mano kolegija, nes anksčiau tokių žinučių niekada negavau.
Ar gali būti taip, kad kolegija rodo kad mes kaip ir nestudijuojam jau?? Bet būtų nelogiška, nes už studijas vis teik mokam
Ačiū
as tokia pat gavau zinute, bet jiems parasiau laiska, tai sake, kad tai automatiskai siuncia. bet pasitikrinus siandien, jie jau neberodo, kad klaida, o raso tik kad tikrinama. beja, as irgi paskutiniame kurse. tad jei visi jusu duomenys geri, turetu viskas buti gerai.