QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 10:08)
del papuosalu, sutinku su sayonara.. Ir isvis - tokiu visokiu trukdziu turetu nuotraukoje buti kuo maziau....
O sakyti zmogui, kad nusikirptu nagus, nes kazkam negrazu
Galima rasti iseiti - rankas laikyti taip, kad nesimatytu nagu, jei kazkam jie nesiziuri
nesuprask klaidingai. lai nešioja kas tik nori ilgus nagus, man gražu tvarkingos rankos ir nagai. bet jeigu žmogaus nori pas mane fotkintis rankas, o būna tokių, kurios būtinai nori, kad rankos matytųsi, aš nefotkinsiu su ilgais ir margais nagais, nes tai nefotogeniška, sorry. Mano draugė turi savo foto, bet be rankų. o gaila, nes jos rankas itin dailios, ji nori jas rodyti, bet aš nerodysiu, kol ji nenusikirps ir nenusivalys tamsaus lako
be abejo, yra fotografų, ypač komercinių, kurie fotkina VISKĄ taip, kaip nori klientas ir nesiparina.
kita vertus, yra žmonių, kurių nagai (pvz., juodi) yra jų stiliaus dalis, prisidedanti prie vientisumo. pvz., emu ar gotai), tuomet joks fotografas nepaprašys nusivalyti nagų. bet siekiant tvarkingo arba romantiško portreto ilgi ir margi nagai trukdo pasiekti rezultatą, kurio nori, tikiu, ir modelis, ir fotografas. todėl kažkas turi aukoti kažką..