Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 02 02, 07:48)

O tas mygtukas fotike ar atskirai ji reikia pirkti?...  blush2.gif

Fotoaparate, jis ne tik šitą f-ją atlieka. Šalia šuterio pas mane, matyt tik Pentax'uose, nors pas kitus gal kitų galimybių yra.
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 02, 09:14)
taigi pirmame puslapyje yra nuoroda kur visi nd sudeti  4u.gif

Gal kas turite Canon 24-70 f 2,8 EF USM ? kokie atsiliepimai?

mano draugė turi jį. atsiliepimai geri.

aš turiu analogišką, tik sigmos. atsiliepimai labai geri smile.gif foto pvz. - pas mane flickre visos siauros juostos Italijos atostogos ir paskutinės kelios gamtos foto su juo - gali pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 09:42)
mano draugė turi jį. atsiliepimai geri.

aš turiu analogišką, tik sigmos. atsiliepimai labai geri smile.gif foto pvz. - pas mane flickre visos siauros juostos Italijos atostogos ir paskutinės kelios gamtos foto su juo - gali pasižiūrėti.

Tai šaunu, einu pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 02, 09:53)
Tai šaunu, einu pažiūrėti  ax.gif

ok smile.gif
pamatysi, kad gamtoje nėra ko skųstis piešiniu, gražiai plauna foną, aštrumas puikus ir pan.
Atsakyti
Laba 4u.gif

pasivyt jus tikriausiai be sansu doh.gif sirgau truputeli, taip kad ofline buvau doh.gif Matau daug sinematic nuotrauku dedat, gal nauja zaidima pagaliau issirinkot bigsmile.gif

negaliu ateiti tusciom..
dedu viena foto kritikai apskritai ir del JB 4u.gif kaip tas juodas remas ziurisi, nesunkina foto? g.gif

user posted image

parodysiu dar viena kuri man patiko, bet kaip suprantu kairiam sone yra laaabai didelis isdegimas doh.gif o kaip daryti kad jo nesigautu? jei mazinu iso ar didinu greiti, tamseja visa foto, zmogus buna niurus (kai sniegas atrodo graziai) ar cia tiesiog netinkamas laikas, per ryski saule ir t.t. ar galima butent tokioje situacijoje kazka sureguliuoti, kad foto butu kokybiska?
o jei uzsimerkus ant isdegimo ar foto nebloga? buciau dekinga uz komentarus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 02, 10:17)
Čia,čia, ir čia. Nieko įspūdingobiggrin.gif Manieji irgi paprasti buvo. blush2.gif

Ka as ir norejau pasakyti mirksiukas.gif tongue.gif tongue.gif

suprara, remas mano akimis - blogai... Sunkina ir isvis atrodo nekrologui paruosta... nepatiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 02 vasario 2012 - 10:04
QUOTE(suprara @ 2012 02 02, 10:01)
Laba 4u.gif

pasivyt jus tikriausiai be sansu doh.gif sirgau truputeli, taip kad ofline buvau doh.gif  Matau daug sinematic nuotrauku dedat, gal nauja zaidima pagaliau issirinkot bigsmile.gif

negaliu ateiti tusciom..
dedu viena foto kritikai apskritai ir del JB 4u.gif kaip tas juodas remas ziurisi, nesunkina foto? g.gif

parodysiu dar viena kuri man patiko, bet kaip suprantu kairiam sone yra laaabai didelis isdegimas doh.gif o kaip daryti kad jo nesigautu? jei mazinu iso ar didinu greiti, tamseja visa foto, zmogus buna niurus (kai sniegas atrodo graziai) ar cia tiesiog netinkamas laikas, per ryski saule ir t.t. ar galima butent tokioje situacijoje kazka sureguliuoti, kad foto butu kokybiska?
o jei uzsimerkus ant isdegimo ar foto nebloga? buciau dekinga uz komentarus 4u.gif

būsiu žiauri, bet.. nusiimk papuošalus, nusivalyk ir nusikirpk nagus, nusivalyk lūpų blizgį. tada fotkinkis iš naujo.

mano viena draugė turi labai gražias rankas. ir ilgus tobulus nagus. nuotraukose atrodo nekaip. bet ji atsisako juos nukirpti. o aš atsisakau juos fotkinti.

tai tik mano asmeninė nuomonė. nors dėl papuošalų tikriausiai daugelis pritars - ypač metaliniai (kad ir koie gražūs arba bramngūs jie būtų) papuošalai nuotraukose atrodo blogai.

o nagai man asmeniškai tokie nepatinka, nes atrodo plėšrūs.
Atsakyti
del papuosalu, sutinku su sayonara.. Ir isvis - tokiu visokiu trukdziu turetu nuotraukoje buti kuo maziau....
O sakyti zmogui, kad nusikirptu nagus, nes kazkam negrazu biggrin.gif
Galima rasti iseiti - rankas laikyti taip, kad nesimatytu nagu, jei kazkam jie nesiziuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 10:08)
del papuosalu, sutinku su sayonara.. Ir isvis - tokiu visokiu trukdziu turetu nuotraukoje buti kuo maziau....
O sakyti zmogui, kad nusikirptu nagus, nes kazkam negrazu  biggrin.gif 
Galima rasti iseiti - rankas laikyti taip, kad nesimatytu nagu, jei kazkam jie nesiziuri 4u.gif

nesuprask klaidingai. lai nešioja kas tik nori ilgus nagus, man gražu tvarkingos rankos ir nagai. bet jeigu žmogaus nori pas mane fotkintis rankas, o būna tokių, kurios būtinai nori, kad rankos matytųsi, aš nefotkinsiu su ilgais ir margais nagais, nes tai nefotogeniška, sorry. Mano draugė turi savo foto, bet be rankų. o gaila, nes jos rankas itin dailios, ji nori jas rodyti, bet aš nerodysiu, kol ji nenusikirps ir nenusivalys tamsaus lako smile.gif

be abejo, yra fotografų, ypač komercinių, kurie fotkina VISKĄ taip, kaip nori klientas ir nesiparina.

kita vertus, yra žmonių, kurių nagai (pvz., juodi) yra jų stiliaus dalis, prisidedanti prie vientisumo. pvz., emu ar gotai), tuomet joks fotografas nepaprašys nusivalyti nagų. bet siekiant tvarkingo arba romantiško portreto ilgi ir margi nagai trukdo pasiekti rezultatą, kurio nori, tikiu, ir modelis, ir fotografas. todėl kažkas turi aukoti kažką..smile.gif
Atsakyti
Ne nu nagai nagams nelygu, ką matyt turėjo ir say, nes būna ir ilgų, kur gerai atrodo.
Atsakyti
O man patinka foto, kur moterys su ilgais nagais, įvairiais papuošalais. Norėčiau kada ir pati tokį žmogų pafotografuoti. Turėtų žinoma tuo atveju ir atitinkama aplinka būti, apranga.... Šiaip viskas juk nuo fotografo priklauso. Arba gerai perteikia viską arba gaunasi sh... Tai vat, norėčiau pažiūrėti, koks sh... man gautųsi.
Vat ir gitaristai pasiaugina nagus.
Teisės dėstytuvas su paaugintais nagais vaikšto, na jo niekaip su trumpais nebeįsivaizduoju smile.gif

Bet fotografuoti laiko nėra smile.gif

Tiesa, ar kuri jau pradėjot vykdyti projektą Fotografai fotografų akimis?
Ir kaip ten double expo juostelės gyvena, ką?Smalsu rezultatus pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 10:21
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:19)
O man patinka foto, kur moterys su ilgais nagais, įvairiais papuošalais. Norėčiau kada ir pati tokį žmogų pafotografuoti. Turėtų žinoma tuo atveju ir atitinkama aplinka būti, apranga.... Šiaip viskas juk nuo fotografo priklauso. Arba gerai perteikia viską arba gaunasi sh... Tai vat, norėčiau pažiūrėti, koks sh... man gautųsi.
Vat ir gitaristai pasiaugina nagus.
Teisės dėstytuvas su paaugintais nagais vaikšto, na jo niekaip su trumpais nebeįsivaizduoju  smile.gif

Bet fotografuoti laiko nėra  smile.gif

Tiesa, ar kuri jau pradėjot vykdyti projektą Fotografai fotografų akimis?
Ir kaip ten double expo juostelės gyvena, ką?Smalsu rezultatus pamatyti.

dabar jaučiuosi, lyg būčiau kokia hipė natūralistė, nors tokia nesu biggrin.gif
ai, nu kas norėjo, tai supranta, ką norėjau pasakyti smile.gif 4u.gif

projekto dar nepradėjau.

double expo: siaurą juostelę beveik pabaigiau, kai baigsiu, susitiksim su partnere ir apsikeisim, aš jai siaurą, ji man plačią smile.gif dar vienos siauros turiu sulaukti iš Kauno smile.gif ir dar vieną plačią skolinga wink.gif tas šaltis sujaukė viską..sad.gif
Atsakyti