Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys valdo pasaulį..

QUOTE(pievu_gele @ 2011 02 20, 16:39)
Dėl pavydo, tai tiesa. Užrakinimas po denyniais užraktais gal ir blogai, bet dar žiauriau pasireiškia kitų moterų pavydas, kas su tuo susidūrė manau supras mane.



Tas tiesa ...Pamato grazia ir pradeda varyti, atseit durna, pasikelusi ir panasiai... biggrin.gif Arba dar geriau kekse sako...jezau tai jei turi grazias kojas?? jei turi grazia nugara? jei turi grazia krutine, kodel turi tai slepti ?? biggrin.gif biggrin.gif Aisku as suprantu visas merginas, bet zinau, kad grazuolems yra dauuuuug sunkiau gyventi, tikrai, tik taip atrodo, kad lengva viskas...Nors as siaip is tu zmoniu, kurie bet kuriame zmoguje mato kazka grazaus, ypac jei jo vidus spinduliuoja geriu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Na jau taip yra, kad zmogui atrodo, kad ne jam o kitiems sekasi geriau, kad tie kiti laimingesni ir pan.
Bet as laikausi nuomones, kad grazesnis zmogus turi daugiau sansu. Tik reikalas tas, ar jis mokes tuo pasinaudoti. Ne blogaja prasme. Ir vien tik grozio tam neuzteks. Jei panele ne tik grazi, bet ir protinga, draugiska, silta - niekas jai ir nesakys kad grazi kvailele.
Jei vyras ja rinkosi, kaip prieda prie automobilio, tai ir nereikia tiketis idilisko gyvenimo. Todel, pries nutekant verta gerai apmastyti - ar jus ji mylite, ar jis jus myli, kodel, ka bendro turite, ar poziuriai sutampa i gyvenima, tikslai ir daugybe kitu dalyku.
Tureti grazias kojas ar nugara tikrai nera nusikaltimas. Bet tai pabrezti reikia laiku ir vietoje. Jei dirbate solidzioje imoneje ar istaigoje ir ten ateinate su trumpu sijonu, tai nereikia tiketis, kad kazkas kreips demesi i jusu galva, deja visu zvilgsniai links i jusu grazias kojas. Jei jas norejote pabrezti, prasau ir turite rezultata. Ir nieko nuostabaus, kad vyrai meto uzuominas, ziuri nerimtai ir t.t.
Kam pasistojo klausimas, tai ka, negi dabar man skara apsimuturiavus eiti, sijonu iki nariuku....nereikia nuvaziuoti i lankas. Gyvenimas nera tik balta ir juoda.
Jums atrodo, kad vyrai bijo graziu moteru, o tom negraziom atrodo, kad i jas is vis joks vyras niekada neatkreips demesio.
Kitur zole zalesne atrodo.
Ir seip, nereikia tiketis, ir siekti, kad visi mus myletu. Visiems deja neitiksime. Kaip ir mums visi zmones nerealu, kad patiktu. Negi nebuna, kad zmogaus dorai lyg ir nepazistate, ir nieko jis nera blogo padares, bet neitinka. Tiesiog biolaukai nesueina ir tiek.
Atsakyti
eglejtree, daug teisingu dalyku parasei, su kuraiis sutinku smile.gif tik del 2 puses irgi nereikia perlenkti: mano nuomone, turi sutapti nuomones ir poziuriai i esminius dalykus, o visi kiti - negali sutapti 100%, svarbu i esme ziureti panasiai smile.gif
Atsakyti
eglejtree, labai teisingos mintys 4u.gif
Atsakyti
į temą: Grazi vs. Normali
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 06 11, 20:30)

bet tai ką reiškia vis dėlto biggrin.gif
vyrai myli akimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2011 02 26, 13:47)
Ir seip, nereikia tiketis, ir siekti, kad visi mus myletu. Visiems deja neitiksime. Kaip ir mums visi zmones nerealu, kad patiktu. Negi nebuna, kad zmogaus dorai lyg ir nepazistate, ir nieko jis nera blogo padares, bet neitinka. Tiesiog biolaukai nesueina ir tiek.

Sakot biolaukai nesutapo? Jeigu man kokia kalė (atsiprašau už šį žodį) pradeda nei iš šio nei iš to labai naglinti, tai pasakau sau: matyt šiandien tikrai gerai atrodau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 06 23, 14:05)
Sakot biolaukai nesutapo? Jeigu man kokia kalė (atsiprašau už šį žodį) pradeda nei iš šio nei iš to labai naglinti, tai pasakau sau: matyt šiandien tikrai gerai atrodau  mirksiukas.gif



matyt ne taip jau "nei is sio nei is to" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 06 11, 19:30)


geras biggrin.gif
Atsakyti
Gražios moterys, kaip ir vyrai, beje, visada sulaukia daugiau dėmesio. Kaip ir tame video joms lengviau gauti ką nori įdedant mažiau pastangų. Dažnai jos labiau savimi pasitiki (aišku, jei neturi kokių nebūtų kompleksų) kas palengvina bendravimą su aplinkiniais.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 24, 00:06)
matyt ne taip jau "nei is sio nei is to" rolleyes.gif

Taip tikrai manote? biggrin.gif
Gal aš ir ne auksas, bet o kas tokiu esantis gali pasigirti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 06 24, 09:10)
Taip tikrai manote?  biggrin.gif
Gal aš ir ne auksas, bet o kas tokiu esantis gali pasigirti  g.gif ?


Bet galvoti, kad visos kurios ima 'naglinti' tai tik del jusu puikios isvaizdos tai irgi truputi juokinga biggrin.gif Nebent paciai smagiau sitaip galvoti.
Gali buti n priezasciu. Zmogaus bjaurus charakteris, zmogui atrodo jusu bjaurus charakteris/poelgis/poelgiai, zmogui bloga nuotaika ir tt ir pan.
Atsakyti