Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(Lana*** @ 2012 01 28, 12:00)
tiek kiek kainoja vienas radio bangu modulis, o jei reikia pirkt ne viena, tai suma atitinkamai bus zymiai didesne 4u.gif musu atveju, kai turim laidus reguliatoriams, jokiu moduliu pirkt nereikejo 4u.gif

mes niekaip negalejom apsispresti, ar atsivesti laidus ar imti ant radijo bangu- nusprendem visgi deti nesiojamus 4u.gif apsisprendima nuleme tai, kad niekaip negalem issirinkti geriausios vietos ant sienu tiems laidiniams- pas mus pirmame aukste daug langu ir beveik viskas vienoje erdveje, o dar kai pradejom galvoti i kuri kambari reikia vesti, i kuri ne doh.gif ... tai nusprendem pirma ziema pagyventi be ju, kad issiaiskinti kur ju tikrai reikia- dabar nesigailiu tokio sprendimo- pirmame aukste hole po laiptais yra centrinis patalpos daviklis kuris buvo prie katilo, tai ten turim nusistate temperatura diena 22, nakti 19, o antrame aukste desim miegamajame -ten norisi vesiau, bet kol miegam atviromis durimis (kad as "mazaji" blush2.gif girdeciau ), naudos is jo jokios nebutu, ir dar gal reiktu viename vaiku kambary- bet kol jis negyvenamas ir buna uzdarytas, tai irgi ant klaustuko...

merginos, negaunu as atsakymo del amway prekiu verysad.gif verysad.gif dar meginsiu per viena pardaveja, jei ne, tai net nezinau ka reiks daryti g.gif grizti prie lenku platintoju su dvigubai didesnemis kainomis verysad.gif cry.gif
Papildyta:
turiu jau "pusiau dienines" uzuolaidas svetainej wub.gif - tai kai grizus is darbo radau jas pakabintas, pirma mintis buvo- kaip as iki siol galejau gyventi be ju biggrin.gif ir kaip baisiai pasirode man valgomojo ir virtuves langai be nieko- tai laukiu kada jau ir ten bus pakabintos ax.gif ir dar patarimas visoms ta tema (gal net galima prie patarimu i 1 puslapi g.gif ) - vedant signalizacija kad davikliai nemaisytu pakabinti uzuolaidoms- mes svetaineje perkelem dar kol lubas dare- o valgomajam kazkaip nesugalvojau, kad reiktu perkelti i kita vieta- tai meginsim pakelti,kad nepalystu po uzuolaida 4u.gif zinau, kad ir pas rackiene panasi beda- kaip issiprendet jus ta dalyka?
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 28, 20:52)
mes niekaip negalejom apsispresti, ar atsivesti laidus ar imti ant radijo bangu- nusprendem visgi deti nesiojamus  4u.gif apsisprendima nuleme tai, kad niekaip negalem issirinkti geriausios vietos ant sienu tiems laidiniams- pas mus pirmame aukste daug langu ir beveik viskas vienoje erdveje, o dar kai pradejom galvoti i kuri kambari reikia vesti, i kuri ne  doh.gif ... tai nusprendem pirma ziema pagyventi be ju, kad issiaiskinti kur ju tikrai reikia- dabar nesigailiu tokio sprendimo- pirmame aukste hole po laiptais yra centrinis patalpos daviklis kuris buvo prie katilo, tai ten turim nusistate temperatura diena 22, nakti 19, o antrame aukste desim miegamajame -ten norisi vesiau, bet kol miegam atviromis durimis (kad as "mazaji" blush2.gif  girdeciau ), naudos is jo jokios nebutu, ir dar gal reiktu viename vaiku kambary- bet kol jis negyvenamas ir buna uzdarytas, tai irgi ant klaustuko...

merginos, negaunu as atsakymo del amway prekiu  verysad.gif  verysad.gif dar meginsiu per viena pardaveja, jei ne, tai net nezinau ka reiks daryti  g.gif grizti prie lenku platintoju su dvigubai didesnemis kainomis  verysad.gif cry.gif
Papildyta:
turiu jau "pusiau dienines" uzuolaidas svetainej  wub.gif - tai kai grizus is darbo radau jas pakabintas, pirma mintis buvo- kaip as iki siol galejau gyventi be ju  biggrin.gif  ir kaip baisiai pasirode man valgomojo ir virtuves langai  be nieko- tai laukiu kada jau ir ten bus pakabintos  ax.gif  ir dar patarimas visoms ta tema (gal net galima prie patarimu i 1 puslapi g.gif ) - vedant signalizacija kad davikliai nemaisytu pakabinti uzuolaidoms- mes svetaineje perkelem dar kol lubas dare- o valgomajam kazkaip nesugalvojau, kad reiktu perkelti i kita vieta- tai meginsim pakelti,kad nepalystu po uzuolaida  4u.gif zinau, kad ir pas rackiene panasi beda- kaip issiprendet jus ta dalyka?

O negyvenamus kambarius jus sildote? Jei taip kiek palaikote temperaturas 4u.gif Cia visiem tie klausimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 01 28, 22:28)
O negyvenamus kambarius jus sildote? Jei taip kiek palaikote temperaturas  4u.gif Cia visiem tie klausimai  ax.gif

taip, sildome 4u.gif ten grindinis sildymas, ne radiatorius- kazin kai pten reiktu norint greit pasildyti kambari daryti g.gif
pats kambarys toks nei gyvenamas, nei negyvenamas- tipo vaiko zaidimu kambarys ( i kuri jis nueina karta i savaite), arba kai buna daugiau sveciu- tai ten ant pripuciamo ciuzinio sveciai miega...
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 28, 01:22)
RK, pataisyk mane ax.gif

QUOTE(pra @ 2012 01 28, 12:50)
ax.gif RK,prašiau pakeisti statusa...bet tiek to...(gali buti interjero siltinimo darbai) lotuliukas.gif

Vakar uzsisvajojus buvau ir nebepakeiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 29, 01:22)
Vakar uzsisvajojus buvau ir nebepakeiciau biggrin.gif

bigsmile.gif nu ir apie ką taip svajoji? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aciu RK uz grazius namucius wub.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

Nebeparašau, bet vis paskaitau bent prabėgom.. ax.gif

RK, buvo pas mus į statybas užsukęs elektriko rekom. virtuvės baldininkas, kad padarytų projektą ir pažymėtų elektros taškus. Tas pats Dainius biggrin.gif , kur ir jums darė virtuvę (sutartu laiku atvykti vėlavo, projektą padaryti vėlavo.. biggrin.gif "konkretus" lotuliukas.gif ). Ar jau viską jis jums pabaigė?

Taikute, ar dar turite morkų?.. unsure.gif išnešė visas iki vienos (apie 20 kg) daugiabučio rūsyje keturkojai gyviai doh.gif - liko tik tinklinio maišo skuteliai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 29 sausio 2012 - 11:55
QUOTE(Inspire @ 2012 01 29, 12:48)

RK, buvo pas mus į statybas užsukęs elektriko rekom. virtuvės baldininkas, kad padarytų projektą ir pažymėtų elektros taškus. Tas pats Dainius  biggrin.gif , kur ir jums darė virtuvę (sutartu laiku atvykti vėlavo, projektą padaryti vėlavo..  biggrin.gif "konkretus"  lotuliukas.gif ).  Ar jau viską jis jums pabaigė?

O tai mokejot uz elektros tasku projekta?
Jis lyg baige viska, bet lotuliukas.gif .... prasiau sugrotuotas dureles sugrotuot smulkiau, tai jis man jau 3 jas padare per visa laika ir ne vienu su smulkesniu rastu ir vis sakydavo, perdarysiu smulkiau biggrin.gif . Salos stalvirsio sonai labai tamsus pagal virtuvini, apie tai dar nesnekejom su juo, nes atveze sala darbininkai, jis man paskambino, sako jusu likutis nesumoketas didelis, tai sakau, atvaziuok pas mus sneket apie pinigus ir dingo jis, neskambina, neatvaziuoja, gal pinigu nereikia bigsmile.gif . Kazi ar laukt kada pats paskambins ar man cia paciai skambint g.gif . O jis kazkada sake, kad zmones daznai nemoka unsure.gif , bet kad ir dar viena forumiete jo nesugaudo, kad jam uzmoket ir kad kelias kliurkas istaisytu jai. Man atrodo jis prisiima darbu daugiau nei aprepia g.gif

Mes niekaip negalim issirinkt laiptininko. Vasara su 5 bendravau, siemet dar su 4 atrodo, na dar 1 skambinsiu. Suma grazi gaunas pas visus (su 2-3 tukst. skirtumu), tai dabar galvojam kas graziausiai, kruopsciausiai padarytu viska... Kita savaite labai norim uzsakyt ir tada reiks su didziaja vonia galva sukt iki galo, plyteles, sienu spalvos... Po to pulsiu ieskot didziajam kambariui ir virtuvei uzuolaidu bigsmile.gif .

Jau sugalvojau kaip tambura noriu perdaryt lotuliukas.gif , veidrodi kabint kitur, perdazyt kita spalva, vietoj veidrodzio pirkt konsole (staliukas pusinis prie sienos, apvalus, mazai atsikises), va toks:
http://sacredspaceim.....ole table.jpg
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 29, 11:14)
bigsmile.gif nu ir apie ką taip svajoji?  g.gif  biggrin.gif

Tas paveikslelis buvo uzbures wub.gif , taip noriu kur i gamta ax.gif , bet lotuliukas.gif ... MB sugadino mazosios zieminius batus, padziove labai labai arti zidinio ir jie deformavosi doh.gif , tai kaip tik buvau uzsakius kitai ziemai naujus batus "columbia", laukiu kada kita savaite tures siltus batus, o tai per tokius salcius turim tokius vos ne rudeninius, negalim but ilgai lauke per juos g.gif . Na va, kaip ne i tema pripasakojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2012 01 28, 11:23)
Dekui RK uz namucius  4u.gif

QUOTE(rytorasa @ 2012 01 28, 11:51)
RK, koks paveikslėlis ir žodžiai..  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(Lana*** @ 2012 01 28, 12:00)
RK, namuciai kaip visada wub.gif

QUOTE(vilmameilute @ 2012 01 29, 12:11)
Aciu RK uz grazius namucius wub.gif

ACIU IR SMAGU KAD ESAT CIA drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 28, 22:52)

turiu jau "pusiau dienines" uzuolaidas svetainej  wub.gif - tai kai grizus is darbo radau jas pakabintas, pirma mintis buvo- kaip as iki siol galejau gyventi be ju  biggrin.gif  ir kaip baisiai pasirode man valgomojo ir virtuves langai  be nieko- tai laukiu kada jau ir ten bus pakabintos  ax.gif 

drinks_cheers.gif Atsimena as tau ta pati ir sakiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 29, 13:23)
O tai mokejot uz elektros tasku projekta?
Jis lyg baige viska, bet lotuliukas.gif ....  prasiau sugrotuotas dureles sugrotuot smulkiau, tai jis man jau 3 jas padare per visa laika ir ne vienu su smulkesniu rastu ir vis sakydavo, perdarysiu smulkiau biggrin.gif . Salos stalvirsio sonai labai tamsus pagal virtuvini, apie tai dar nesnekejom su juo, nes atveze sala darbininkai, jis man paskambino, sako jusu likutis nesumoketas didelis, tai sakau, atvaziuok pas mus sneket apie pinigus ir dingo jis, neskambina, neatvaziuoja, gal pinigu nereikia bigsmile.gif . Kazi ar laukt kada pats paskambins ar man cia paciai skambint g.gif . O jis kazkada sake, kad zmones daznai nemoka unsure.gif , bet kad ir dar viena forumiete jo nesugaudo, kad jam uzmoket ir kad kelias kliurkas istaisytu jai. Man atrodo jis prisiima darbu daugiau nei aprepia g.gif

Nemokėjome mirksiukas.gif
Eina sau.. doh.gif dar turi kantrybės su juo?.. blink.gif neskambinčiau aš jam, norės/reikės - pats pasiskambins doh.gif
Šiaip ne iš vieno esu girdėjusi, kad 'nedamoka' jam(jiems) dėl kažko nepataisyto, nedadaryto...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 29, 13:23)

--Jau sugalvojau kaip tambura noriu perdaryt lotuliukas.gif , veidrodi kabint kitur, perdazyt kita spalva, vietoj veidrodzio pirkt konsole (staliukas pusinis prie sienos, apvalus, mazai atsikises), va toks:
http://sacredspaceim.....ole table.jpg

--Tas paveikslelis buvo uzbures wub.gif , taip noriu kur i gamta ax.gif , bet  lotuliukas.gif ... MB sugadino mazosios zieminius batus, padziove labai labai arti zidinio ir jie deformavosi doh.gif , tai kaip tik buvau uzsakius kitai ziemai naujus batus "columbia", laukiu kada kita savaite tures siltus batus, o tai per tokius salcius turim tokius vos ne rudeninius, negalim but ilgai lauke per juos g.gif . Na va, kaip ne i tema pripasakojau biggrin.gif

-- O kokią paskirtį atlieka tokia konsolė? rolleyes.gif Tik dėl grožio?

--Aha, į gamtą gerai, labai graži diena šiandien, saulutė šviečia, bet šalta.. smile.gif Nuo kalno pačiuožinėt būtų smagu.. thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote puslapių, kuriuose pasižiūrėti, kaip sutvarkyti vietą po medžiu kieme? g.gif Kieme auga medis, didelė jo laja, po kuria jokia žolė neauga. Sakau, gal skaldą, deko akmenukus pilti (maždaug 0,5 a plotas), bet pasiusiu, kol pirštukais lapelius išrinksiu po kievieno vėjo gūsio doh.gif , o dėl tokio ploto pirktis lapų rinktuvą (ne pūstuvą) - neekonomiška ax.gif sakyčiau g.gif . Aplink jau išdėtos plytelės, o vat ką su ta vieta po medžiu daryti unsure.gif - niekur nemačiau pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 29 sausio 2012 - 13:38