QUOTE(Inspire @ 2012 01 29, 12:48)
RK, buvo pas mus į statybas užsukęs elektriko rekom. virtuvės baldininkas, kad padarytų projektą ir pažymėtų elektros taškus. Tas pats Dainius

, kur ir jums darė virtuvę (sutartu laiku atvykti vėlavo, projektą padaryti vėlavo..

"konkretus"

). Ar jau viską jis jums pabaigė?
O tai mokejot uz elektros tasku projekta?
Jis lyg baige viska, bet

.... prasiau sugrotuotas dureles sugrotuot smulkiau, tai jis man jau 3 jas padare per visa laika ir ne vienu su smulkesniu rastu ir vis sakydavo, perdarysiu smulkiau

. Salos stalvirsio sonai labai tamsus pagal virtuvini, apie tai dar nesnekejom su juo, nes atveze sala darbininkai, jis man paskambino, sako jusu likutis nesumoketas didelis, tai sakau, atvaziuok pas mus sneket apie pinigus ir dingo jis, neskambina, neatvaziuoja, gal pinigu nereikia

. Kazi ar laukt kada pats paskambins ar man cia paciai skambint

. O jis kazkada sake, kad zmones daznai nemoka

, bet kad ir dar viena forumiete jo nesugaudo, kad jam uzmoket ir kad kelias kliurkas istaisytu jai. Man atrodo jis prisiima darbu daugiau nei aprepia
Mes niekaip negalim issirinkt laiptininko. Vasara su 5 bendravau, siemet dar su 4 atrodo, na dar 1 skambinsiu. Suma grazi gaunas pas visus (su 2-3 tukst. skirtumu), tai dabar galvojam kas graziausiai, kruopsciausiai padarytu viska... Kita savaite labai norim uzsakyt ir tada reiks su didziaja vonia galva sukt iki galo, plyteles, sienu spalvos... Po to pulsiu ieskot didziajam kambariui ir virtuvei uzuolaidu

.
Jau sugalvojau kaip tambura noriu perdaryt

, veidrodi kabint kitur, perdazyt kita spalva, vietoj veidrodzio pirkt konsole (staliukas pusinis prie sienos, apvalus, mazai atsikises), va toks:
http://sacredspaceim.....ole table.jpg
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 29, 11:14)
Tas paveikslelis buvo uzbures

, taip noriu kur i gamta

, bet

... MB sugadino mazosios zieminius batus, padziove labai labai arti zidinio ir jie deformavosi

, tai kaip tik buvau uzsakius kitai ziemai naujus batus "columbia", laukiu kada kita savaite tures siltus batus, o tai per tokius salcius turim tokius vos ne rudeninius, negalim but ilgai lauke per juos

. Na va, kaip ne i tema pripasakojau
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2012 01 28, 11:23)
Dekui RK uz namucius
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 28, 11:51)
RK, koks paveikslėlis ir žodžiai..
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 28, 12:00)
RK, namuciai kaip visada
QUOTE(vilmameilute @ 2012 01 29, 12:11)
Aciu RK uz grazius namucius
ACIU IR SMAGU KAD ESAT CIA