QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 02 24, 17:01)
Visa tai suprantama, visi Tavo argumentai pagrįsti. Patogumas - svarbu, bet 30 000 Lt atliekamų, kad įsirengtume geoterminį šildymą, kad ir prie didžiausių norų - šiai dienai neturim. Tad ieškom alternatyvos...mūsų finansines galimybes atitinkančio varianto...
Klausimas kiek žmonių statosi namą todėl, kad tikrai to nori, apie tai svajoja...Kiti pas mus žvalgosi į kaimynus - va, jie tai statosi, kuo aš prastesnis... Galiu pasakyti pavyzdį iš savo aplinkos, kai žmogus įsigijo namą, vien todėl kad draugas įkalbėjo, kad bus kaimynai
Jei kalbant apie baldus, mūsų šeima neabejinga gražiems daiktams, bet galvojam kad daug neinvestuosim į baldus - jie turi tarnauti žmogui, o ne žmogus daiktams. Planuoju daugelį savo rankomis atnaujinti, kažką pirkti sendaikčiuose ir restauruoti.
Klausimas kiek žmonių statosi namą todėl, kad tikrai to nori, apie tai svajoja...Kiti pas mus žvalgosi į kaimynus - va, jie tai statosi, kuo aš prastesnis... Galiu pasakyti pavyzdį iš savo aplinkos, kai žmogus įsigijo namą, vien todėl kad draugas įkalbėjo, kad bus kaimynai

Na taip, reikia ieškoti to, kas prieinama šiam momentui...Mes kažkada irgi planavom kieto kuro katilą, net kaminai stovi pastatyti visi kaip turi būti, bet vėliau atsirado finansinė galimybė ir įsirengėm geoterminį.
Tokių žmonių, kurie statosi namą dėl įvaizdžio, kad turi giminės ar draugai, nesuprantu, man jie keisti. Galvoti visada reikia savo galva. Turiu pavyzdžių visai šalia, kai žmogus, pasidavęs bumo įtakai, nusipirko NT, kurio jam visai nereikėjo (bet juk visi pirko, kaip jis čia vienas toks bus!!!) ir dabar vargsta mokėdamas jo pajamoms per didelę paskolą, o pats ten net negyvena. Gaila tokių, bet ką padarysi...
Dėl daiktų - be abejo, pinigai nėra lygūs grožiui. O tavo nikas "decor" įpareigoja dekoruoti, kurti, gražinti. Tikiu, kad bus labai jauku pas jus