Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Berry22 @ 2012 04 01, 18:58)
Ooo žiūriu iš Šiaulių jūs, mes ir beveik iš Šiaulių  4u.gif Jei pernai sanatorijoje buvote Balandį tai tikrai jus mačiau , labai matyta .

Taip mes is siauliu,bet pernai buvom geguzi taip pat kaip ir siemet. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 01 balandžio 2012 - 20:03
QUOTE(simsiuke @ 2012 04 01, 22:03)
Taip mes is siauliu,bet pernai buvom geguzi taip pat kaip ir siemet. 4u.gif

Labai gal tada panaši į mamyte kuri gyveno 4 aukšte prie mūsų , gegužės pradžioje mes ir dar buvome , bet turbūt tik panaši , irgi buvo su mergyte 4u.gif
Man labai gaila kad mes negavome gegužę, labai norėjome , ech gal kitais metais smile.gif
Papildyta:
Beje varčiau tema ilgai,ir radau kažkur pokalbi apie svorį , kad priaugate sanatorijoje, kaip nekeista ir aš priaugau pernai net 2kg biggrin.gif košmaras pagalvojau, valgiau normaliai , o plius tiek km nueidavom per dieną , ir vistiek priaugti sugebėjau , labai keista buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 04 01, 20:46)
Labai gal tada panaši į mamyte kuri gyveno 4 aukšte prie mūsų , gegužės pradžioje mes ir dar buvome , bet turbūt tik panaši , irgi buvo su mergyte  4u.gif
Man labai gaila kad mes negavome gegužę, labai norėjome , ech gal kitais metais  smile.gif
Papildyta:
Beje varčiau tema ilgai,ir radau kažkur pokalbi apie svorį , kad priaugate sanatorijoje, kaip nekeista ir aš priaugau pernai net 2kg  biggrin.gif  košmaras pagalvojau, valgiau normaliai , o plius tiek km nueidavom per dieną , ir vistiek priaugti sugebėjau , labai keista buvo  biggrin.gif

Mes pernai geguzes 15d.vaziavom. Del svorio.tai man ten basanaviciaus vafliukai svorio daduoda...As negaliu jiems atsispirti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 01 balandžio 2012 - 21:56
QUOTE(simsiuke @ 2012 04 01, 23:56)
Mes pernai geguzes 15d.vaziavom. Del svorio.tai man ten basanaviciaus vafliukai svorio daduoda...As negaliu jiems atsispirti... blush2.gif

Smagu kad tokį laiką gavote , pavydžiu net biggrin.gif 4u.gif Dabar orai tokie , čia sniegas, čia sau;ė tai bijau kad nebūtų šalta verysad.gif
Dėl svorio tai namie pasigaminti kažką, o čia nėra kur ir valgai greičiau paruošiama maista, sausa ir t.t.t o vafliukai ir mums patinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. na tai balandi irgi nemazai mamyciu bus, tikiuos susidraugausim:)
Atsakyti
sveikutes, gal zinanti mamyte galetu atsakyti.
man reikia vezt i sanatorija abu vaikus. 2 ir 4 metu. abiem bus skirtos proceduros.
kaip man daryti, viena as nesusitvarkysiu.
ar gali vienas vaikas gyventi viename kambaryje su manim. o kitas vaziuoti su mociute ir gauti kita kambari?
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2012 04 02, 11:55)
man reikia vezt i sanatorija abu vaikus. 2 ir 4 metu. abiem bus skirtos proceduros.
ar gali vienas vaikas gyventi viename kambaryje su manim. o kitas vaziuoti su mociute ir gauti kita kambari?

tam jūsų gyd iš viso turi duoti 4 kelialapius - 2 vaikams ir 2 lydintiems asmenims. bent jau mūsiškė nesutinka... nors kaip ir priklausytų.
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2012 04 02, 11:55)

Kiek teko matyti sanatorijoje, vienos mamos vargsta su keliais vaikais. unsure.gif
Matyt, nelabai pavyksta gaut kelialapi dar vienam lydinciam asmeniui...
Atsakyti
ot apturejau siandien streso smile.gif nulekiau i TLK su siuntimu is ligonines, o ten sako- dabar per 15 dienu turit i sanatorija vaziuot, o tai kad mes suplanave balandzio gale doh.gif teko lekti i ligonine, ieksoti gydytojo, kad prierasa del rekomendacijos gydyma pradeti veliau parasytu. ar kas nors susiduret su tuo, ar cia nauja kazkokia tvarka ? nes gydytojas nelabai suprato ko as noriu doh.gif gal kas galite paaiskinti, kaip reikia tada viska susiplanuoti, kad uzsisakyti norima kambari, susiderinti atostogas, paguleti ligoninej ir kad sutaptu visi pazymu galiojimai doh.gif
Atsakyti
man kol kas irgi tamsus miskas cia... tiek prisinervinau ir tai dar taip ir nezinau ar spesim...
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 04 02, 12:59)
ot apturejau siandien streso smile.gif nulekiau i TLK su siuntimu is ligonines, o ten sako- dabar per 15 dienu turit i sanatorija vaziuot, o tai kad mes suplanave balandzio gale  doh.gif teko lekti i ligonine, ieksoti gydytojo, kad prierasa del rekomendacijos gydyma pradeti veliau parasytu. ar kas nors susiduret su tuo, ar cia nauja kazkokia tvarka ? nes gydytojas nelabai suprato ko as noriu  doh.gif gal kas galite paaiskinti, kaip reikia tada viska susiplanuoti, kad uzsisakyti norima kambari, susiderinti atostogas, paguleti ligoninej ir kad sutaptu visi pazymu galiojimai  doh.gif

Ir mes susiplanave i sanatorija balandzio gale. Pas seimos gydytoja siuntimo eisime tik po velyku, o i TLK vyksime paskutine balandzio savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2012 04 02, 12:55)

Bandykite klausti gydytojos, jei pasakytų kad ne , tada skambinkite į sanatoriją ir paklauskite ten , nes tikrai įmanoma susitarti ten nuvykus daug labiau nei su mūsų gydytojais kurie siunčia, jiems vargo daugiau ir nenori terliotis, tai ir sako negalima . aš manau kad duotų , jei imtmėte renovuotą kambarį .Nors reikia klaustis , bandykite 4u.gif
Atsakyti