Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(simsiuke @ 2012 02 04, 17:30)
Su datomis kelialapiai tikrai ne vien po plauciu uzdegimo.\mes nesirgom juo ir gydytoja dave kelialapi su data.
Papildyta:
Turiu dvi laisvas vietas rugsejo 25d.kam reikia kreipkites  4u.gif

Čia tik pavyzdys buvo, duoda po įvairių ligų.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 02 04, 18:11)
Čia tik pavyzdys  buvo, duoda po įvairių ligų.

Bet mes nesirgom niekuom dabar,siaip yra diagnozuota bronhine astma ,del to ir dave.
Atsakyti
Sakykit o kur rasti ligu sarasa, kam priklauso reabilitacija? Idomu, angina 3 kartus per metus zinoma su gydymu antibiotikais, patenka i ta sarasa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 02 04, 20:41)
Sakykit o kur rasti ligu sarasa, kam priklauso reabilitacija? Idomu, angina 3 kartus per metus zinoma su gydymu antibiotikais, patenka i ta sarasa? g.gif

Viena mano drauge vaziavo su vaiku i sanatorija butent del anginos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 02 04, 20:41)

Pirmoj žinutėj yra nuoroda į dokumentą
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 02 06, 10:50)
Pirmoj žinutėj yra nuoroda į dokumentą

Na tame sarase nera, taciau buvau girdejusi, kad po anginu taip pat siunciama. Tad ir pamaniau, gal yra koks kitas sarasas rolleyes.gif
Atsakyti
As ir VĖL grižtu prie interneto temos. SIMSIUKE tu lyg omni buvai nusivezusi ir veike be problemu ? Ieskau mob operatoriaus tai mastau apie omni 4u.gif .

Nes pas mane buvop zebra tai problema buvo su internetu ir mezonas keik domejausi netraukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2012 02 06, 16:26)
As ir VĖL grižtu prie interneto temos. SIMSIUKE tu lyg omni buvai nusivezusi ir veike be problemu ?  Ieskau mob operatoriaus tai mastau apie omni  4u.gif .

Nes pas mane buvop zebra tai problema buvo su internetu ir mezonas keik domejausi netraukia  doh.gif

Na as ne SIMSIUKE,bet pasakysiu blush2.gif

As turejau omni,gyvenom renovuotam,tai narsymui uzteko man jo,leciau viskas,bet pakankamai 4u.gif
Atsakyti
Ne simsiuke bet aciu biggrin.gif . 4u.gif

Zinau kad ji turejo ta rysi tai ir klausiau jos. Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 02 04, 21:41)

ne, nepriklauso..mums itin daznai kartojosi, net su kepenu pedom nuo antib..deja, niekas nesiunte, isoperavom angina, prasidejo bronchitai ir tt, vat tada jau isvaziavom
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

omnis tikrai veikia mirksiukas.gif gyvenam 2korpuse, tai filmo gal ir neparsisiųsi, bet panaršyti tikrai užtenka thumbup.gif:

kažkas rašė, kad šilumos čia užtektinai... aš gal tokia palepus ( namie apie 20 minimum buna ), bet jei kas ruošiatės važiuoti šiuo metu, tai tikrai pasiimkit siltu rubu ir sau, ir vaikams, nes koridoriuose toookie skersvėjai doh.gifohmy.gif ir kambaryje... renovuotame vėjas pučia iš rozetės, nžn kiek tiksliai laipsniu, bet tikrai ne Afrika g.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2012 02 06, 16:26)
As ir VĖL grižtu prie interneto temos. SIMSIUKE tu lyg omni buvai nusivezusi ir veike be problemu ?  Ieskau mob operatoriaus tai mastau apie omni  4u.gif .

Nes pas mane buvop zebra tai problema buvo su internetu ir mezonas keik domejausi netraukia  doh.gif

Simsiuke atsako MUOSEE ax.gif As turejau omni ir siemet ji vesiuos,man tikrai jis neblogai trauke as patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti