Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Virgina @ 2012 04 14, 12:53)
Yra ir dabar laisvų renovuotų kambarių, bet už juos reikia atsilyginti registratūroje ir kitur, nepakanka nustatyto mokesčio. Mes dideli, tad nesistengėme per daug jį gauti...

g.gif mokėjau tik kasoje ir viskas ir gavom be jokių problemų renuovuotą ką buvom užsisakę. vasarą galima ir nerenovuotam būt kai grįžti tik persirengt ir miegot, bet kai oras dar šiluma nelepina aš už renovuotą, esam buvę vienam totaliai košmariniam tai schmoll.gif

QUOTE(Virgina @ 2012 04 14, 13:58)
Sanatorijos antras korpusas visas renovuotas, t.y. koridoriai ir kambariai, Šeštadienį procedūrų mažai arba išvis nėra.

Renovuotas visas iš lauko o viduje ne yra ir nerenovuotų koridorių ir kambarių
g.gif Šeštadienį turim keturias procedūras ax.gif
Atsakyti
labas viseims:) noreciau paklausti kai ten su mazais vaikais yra ar duoda lovele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziwaaa22 @ 2012 04 15, 11:40)
labas viseims:) noreciau paklausti kai ten su mazais vaikais yra ar duoda lovele? smile.gif

Mes uzpernai kai atvaziavom ir atsivezem savo ,tai sake nereikejo veztis butumem dave.Vadinasi duoda jei reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 04 14, 14:56)
Na taip kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,bet mes kai pati pirma karta buvom apgyvendintos nerenovuotame kamb,man tai nepatiko,nes vonios-toleto kamb, dvoke slapimu,toleto dangtis nesilaike doh.gif o plius ant stalo buvom palike saldumynu ir grize radom mazu skruzdziu,todel nuo to karto imam tik renovuotus ir gyvenam 18 dienu be rupesciu mirksiukas.gif  thumbup.gif O be to taip vasara sutinku,kad daug laiko praleidziama lauke,bet tik ne dbr mirksiukas.gif

Slapimu gali smirdeti ir renovuotam, ir nerenovuotam, nes valo ir dezinfekuoja nepakankamai. schmoll.gif Kadangi mes irgi labai jautrus kvapams ir kitokiems slykstumams, pati nusiperku dezinfekavimo skyscio (1l apie 3 lt kainuoja). Prilasinu itartinose vietose, iseidama i proceduras, atveriu langus. Griztame is proceduru -viskas isdezinfekuota, isvalyta, isvedinta. Duru rankenas daznai arbatmedzio aliejum pateplioju rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. as ir siuo metu esu Gintare. labai nervinausi kaip ten kas ir kaip bus. bet ka galiu pasakyti, kad viskas cia gerai, mes gyvename 2 korpuse, kambarys puikus, oras geras, maistas jei netinka nusiperkam Maximoje. zodziu kol kas einam i proceduras, einam prie juros, reabilituojames pilna ta zodzio prasme.o visiems juk neitiksi. teko viena nakti nakvoti ir 4 korpuse, na as tai nenoreciau ten , bet sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu... labai smagu , kad sutikau keleta mamyciu is sio forumo 4u.gif tiesa, zebra pas mane kambaryje neveikia... teko jungtis mobilu interneta Omnitel...
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2012 04 15, 21:26)
Sveikos mamytes. as ir siuo metu esu Gintare. labai nervinausi kaip ten kas ir  kaip bus. bet ka galiu pasakyti, kad viskas cia gerai, mes gyvename 2 korpuse, kambarys puikus, oras geras, maistas jei netinka nusiperkam Maximoje. zodziu kol kas einam i proceduras, einam prie juros, reabilituojames pilna ta zodzio prasme.o visiems juk neitiksi. teko viena nakti nakvoti ir 4 korpuse, na as tai nenoreciau ten , bet sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu... labai smagu , kad sutikau keleta mamyciu is sio forumo 4u.gif tiesa, zebra pas mane kambaryje neveikia... teko jungtis mobilu interneta Omnitel...

o tai kai registravotes, praset renovuoto kambario? kodel teko nakvot 4-tam korpuse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2012 04 15, 21:47)
o tai kai registravotes, praset renovuoto kambario? kodel teko nakvot 4-tam korpuse?  ax.gif

kai registravausi renovuoto nebuvo, vis paskambindavau, bet jo taip ir neatsirado. o 4 korpuse apnakvindino labai prastam kambaryje, nors kiti sako, jog ten kituose aukstuose jie yra patvarkyti ir viskas ten gerai, tiesiog man taip papuole... na bet perkele mus esam laimingos o ir per lauka nereik eiti...
Atsakyti
Labutis, ar nieko negirdėjot, nesiaučia koks virusas su vėmimais ?
Mudu savaitgaliui grįžom namo ir nuo vakar vemiam ir tempa kyla doh.gif , ruošiamės pas gydytoją žiūrėt kas čia blink.gif visa savaitė dar liko mums g.gif gail palikt, kaži kaip su pratesimais ?
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2012 04 16, 08:41)
Labutis, ar nieko negirdėjot, nesiaučia koks virusas su vėmimais ?
Mudu savaitgaliui grįžom namo ir nuo vakar vemiam  ir tempa kyla doh.gif , ruošiamės pas gydytoją žiūrėt kas čia  blink.gif visa savaitė dar liko mums  g.gif gail palikt, kaži kaip su pratesimais ?

pernai geguze plito virusas veme vaikai.o siuometu aisku,butu idomu suzinot,kaip yra?
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2012 04 16, 09:46)
pernai geguze plito virusas veme vaikai.o siuometu aisku,butu idomu suzinot,kaip yra?

Kai grįšim nuo gydytojos parašysiu, maistą jau atmetėm visi tą paty valgėm, o ir taip kelias dienas jau kažkoks nevalgus buvo g.gif
Atsakyti
Ko gero yra jau ... salia musu stalo berniukas susirgo, dar zinau keleta mergyciu, kurios serga, tad niekur nelendam po koridirius nesimalam, tikiuos nesusirgsim g.gif
Atsakyti
Turiu problemų su stuburu ir kaulais (skoliozė ir reaktyvinė artropatija), sanatorijoj nesu buvusi, man 14m. ir labai norėčiau sužinoti į kokią sanatoriją su tokiomis ligomis būtu geriausia važiuoti, labaiusiai linkstu prie Gintaro ir Saulutės, be to jūra man nelabai svarbu, nes esu iš Klaipėdos, taigi man ji nelabai didelis pliusas biggrin.gif Gal galėtumėt padėti apsispręsti? blush2.gif
Atsakyti