Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(bizzu @ 2012 02 18, 16:31)
Sveikos,
mes taip pat vyksime i sia sanatorija, uzsiregistravome balandzio 3d. Cia bus pirmas kartas man, o dar vaikas mano visai maziukais, bus metukai katik sueje kai nuvyksim, tai biskuti ir baisu, kazin kaip mums ten seksis  rolleyes.gif

na as pernai su pusantru buvau, beveik nevaiksiojo dar
praverte vezimas visur, atstumai labai dideli tarp korpusų, nevisad imanoma gauti lifto kortele (su uzstatu vistiek sunkiai). kambarys pritaikytas, aptogus, jei reikia, pasiulo lovele kudikiui. Turejau savo virduli ir maistelio- buteliuku sildytuvą, buvo patogu įsidėjus į stiklinę maistą pasišildyti. procedūrų tokiam maziui daug gal neskirs. Tik su valgykla sunkaiu, kaip minejau, ji labai toli paprastai nuo gyv patalpų. aš nešdavausi į kambarį maistą, tai vaiką prisegdavau į vežimą ir skubėdavau maisto. ale lakstymo ten smile.gif)) numeciau kazkur 6 kg per tą mėnesiuką nepilną smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(bizzu @ 2012 02 18, 15:31)
Sveikos,
mes taip pat vyksime i sia sanatorija, uzsiregistravome balandzio 3d. Cia bus pirmas kartas man, o dar vaikas mano visai maziukais, bus metukai katik sueje kai nuvyksim, tai biskuti ir baisu, kazin kaip mums ten seksis  rolleyes.gif

aisq nerimo, daug, bet viskas bus gerai, daugiau optimizmo mirksiukas.gif
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 02 18, 16:07)
praverte vezimas visur, atstumai labai dideli tarp korpusų, nevisad imanoma gauti lifto kortele (su uzstatu vistiek sunkiai). kambarys pritaikytas, aptogus, jei reikia, pasiulo lovele kudikiui. Turejau savo virduli ir maistelio- buteliuku sildytuvą, buvo patogu įsidėjus į stiklinę maistą pasišildyti. procedūrų tokiam maziui daug gal neskirs. Tik su valgykla sunkaiu, kaip minejau, ji labai toli paprastai nuo gyv patalpų. aš nešdavausi į kambarį maistą, tai vaiką prisegdavau į vežimą ir skubėdavau maisto. ale lakstymo ten smile.gif)) numeciau kazkur 6 kg per tą mėnesiuką nepilną smile.gif))

sakykit, o tokiems maziams buna isskirtinis meniu ar duoda kaip ir visiems? Man dar klausimas didziulis kyla, tarkim mano dukryte turi alergija karves pienui, tai tarkim as jo niekur nededu kaip jogio ingridiento (nei pieno, nei kefyro, nei jogurto, nei varskes), o kaip ten kazi bus, darys mums kokias isimtis???
Atsakyti
QUOTE(RIMANTYTA @ 2012 02 18, 17:30)
aisq nerimo, daug, bet viskas bus gerai, daugiau optimizmo  mirksiukas.gif

sakykit, o tokiems maziams buna isskirtinis meniu ar duoda kaip ir visiems? Man dar klausimas didziulis kyla, tarkim mano dukryte turi alergija karves pienui, tai tarkim as jo niekur nededu kaip jogio ingridiento (nei pieno, nei kefyro, nei jogurto, nei varskes), o kaip ten kazi bus, darys mums kokias isimtis???

MAN RODOS, KAD DARO, PASKIRIA STALO AR MENIU, KAIP TEN VADINASI, KAZKOKĮ NUMERĮ.
Atsakyti
QUOTE(bizzu @ 2012 02 18, 15:31)
Sveikos,

mes irgi vaziuosim pirma karta, bet as uzsirasiau rugpjuciui, norisi daugiau proceduru ax.gif mums bus metukai ir 4men ax.gif

QUOTE(doremifasolasi @ 2012 02 18, 16:07)

thumbup.gif tikiuosi ir as atsikratysiu keliu kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiene: 18 vasario 2012 - 17:58
sveikos, as pirma karta vykstu su vaiku i sia sanatorija, isvykimas jau vasario 20d.
kai isikursiu parasysiu naujausias naujienas tiesiogiai:) drinks_cheers.gif

tiesa galvoju ar koki chalata imti? tipo i drusku kambari?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci_nails: 19 vasario 2012 - 17:45
QUOTE(Gucci_nails @ 2012 02 19, 18:39)
sveikos, as pirma karta vykstu su vaiku i sia sanatorija, isvykimas jau vasario 20d.

i drusku kambari duoda spec chalata ir batams apsimauti. bet visvien vien i drusku kambari siemet isidesiu prastesnius rubus sau ir vaikui, nes draukos labai sugadino juos. galvojau kad tik man vienai taip bet pakalbejom su kitom mamom ir kitos skundesi kad isbluko rubai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raassiiuuxx: 22 vasario 2012 - 13:27
QUOTE(Gucci_nails @ 2012 02 19, 17:39)

Kokios naujienos tiesiogiai is Palangos? Kokiam kambaryje gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2012 02 18, 17:57)

thumbup.gif tikiuosi ir as atsikratysiu keliu kg  thumbup.gif

Aš labai nesitikėčiau tongue.gif Kaip kam...Aš porą kilų užsidėjau doh.gif Nei valgiau daug, nei ką, bet ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 22, 16:22)
Aš labai nesitikėčiau  tongue.gif  Kaip kam...Aš porą kilų užsidėjau  doh.gif  Nei valgiau daug, nei ką, bet ... doh.gif

biggrin.gif ir aš, beje ir pailsėjau, nes namie rūpesčių, darbų šimtai, o ten su dukra turėjom laiko pažaisti, pasivaikščioti, jos miego metu ir pamiegoti.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2012 02 22, 16:24)
biggrin.gif  ir aš, beje ir pailsėjau, nes namie rūpesčių, darbų šimtai, o ten su dukra turėjom laiko pažaisti, pasivaikščioti, jos miego metu ir pamiegoti.

Va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2012 02 22, 16:24)
biggrin.gif  ir aš, beje ir pailsėjau, nes namie rūpesčių, darbų šimtai, o ten su dukra turėjom laiko pažaisti, pasivaikščioti, jos miego metu ir pamiegoti.

Matyt daugiau yra priauganciu kg nei atsikratanciu... doh.gif As kasmet ten priaugu doh.gif
Atsakyti
Mamytes, atsakykite dar į porą klausimelių 4u.gif
Važiuojame kovo 22 d.

1. Ar yra stovėjimo aikštelė automobiliams? Ar mokama?
2. Pietus būna 13:30 kaip supratau. O kelinta pusryčiai ir vakarienė?
3. Už antrą vaiką reikia papildomai sumokėti 15 Lt. Ši suma tik už lovą (nakvynę) ir už maitinimą tada atskirai (galima nusipirkti dar už 8 Lt, ar tai tik lydinčiam asmeniui?)
4. Jei jus važiuojate be mašinos, kokiu transportu jums patogiausia? (pvz. iš Vilniaus?)

Ačiū ax.gif
Atsakyti