Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(diasaja @ 2012 03 06, 08:19)
specialiai mulčio šiltnamyje nelaistau.
pakelkit mulčią ir pamatysit, kad po juo žemė yra drėgna.
Papildyta:

gaila, kad nuotraukos nepasididina unsure.gif
Papildyta:

wub.gif
Jūs dabar dėl vyro turit pergyventi. Atvažiuos supermamos ir į komandiruotę pas save ant rankų nusineš biggrin.gif  10 balų šiltnamis thumbup.gif  Ypač žavi staliukas wub.gif Tik pasvajoti galima ax.gif

Didelis aciu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 03 05, 12:45)
Pas mane siltnamis 15metru ilgio ir 4m plocio. Jokiu langu virsuje nera. Tik silnamio sonuose apacioj palikti tarpai. Planavau padaryti pakeltas lysves lauke is abieju pusiu ir jom uzdengti tas skyles,bet pernai jau nesuspejau. Dabar net nezinau,ar darysiu,nes pernai augalam tai labai patiko toks pastovus vedinimas.

Gal nuotraukytę galima? Aš irgi norėčiau pasidaryt pakeliama apačia, bet nesumąstau kaip čia geriau sukonstruot g.gif .
Mano šiltnamis lankinis plėvelinis, noriu prailgint šiemet, gal patasit dėl papildomo vėdinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 03 05, 21:57)
Aš pernai pirkau tokią http://www.laistymoi...p?sid...(250m)
labai patenkinta esu.aš klojau ant žemės, ant viršaus visą vasarą mulčą dėjau, viską privedžiau prie bačkos kur subėga lietaus vanduo, tai visą vasarą jokio vargo nemačiau nei laistant, nei ravint.

Ačiū už atsakymą , nes laistymas ,matau , dabar nerūpi, statybos aktualu...
construction.gif
O bačką ar dažnai reikia valyti , neužmauroja , nesirenka nešvarumai ten, neužkemša sistemos? O jei laistyti šaltu vandeniu , jis privestas netoli šiltnamio? Nesinori padaryti negerai , patarimai iš patirties labai praverčia, bus labai naudinga , jei pasidalinsit jais.aciuks.gif

Dėl aliuminio karkaso - toks (praktiškai išbandyta )yra labai tvirtas ir polikarbonatas yra liuks visom prasmem , tikiuos tarnaus dar ilgai
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 02 19, 10:08)

Minusas,kad stumdomos durys sandariai neužsidaro,per vidurį vis lieka tarpas ir dažnai iššoka iš savo vietos.Reikia perprast atidarymo būdą  biggrin.gif

o koks jusu siltnamio modelis?
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2012 03 06, 11:43)
Ačiū už atsakymą , nes laistymas ,matau , dabar nerūpi, statybos aktualu...
construction.gif
O bačką ar dažnai reikia valyti , neužmauroja , nesirenka nešvarumai ten, neužkemša sistemos? O jei laistyti šaltu vandeniu  , jis privestas netoli šiltnamio?

na, kad yra ir laistymo sistema, bet ir čia kaip vairuojant automobilį, teisių turėjimas neatleidžia nuo galvojimo kaskart biggrin.gif
Bačką reikia imti tamsią, mauroja skaidrios ir baltos talpos. Nešvarumai papuola, bet išsivalom filtriukus, šlangeles.
Atsakyti
GAl turėtumėte patarimų baltų bačkų turėtojams? smile.gif Uždažyt? Plėvele aprengti ar ką daryti, kad į pelkę nepavirstų?
Atsakyti
o kaip jumi toks siltnamis?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 06, 14:05)

Švelniai papriekabiausiu iš savo varpinės smile.gif Aš visgi mėgčiau langus stoge. Jei teisingai įžiūriu, pagal konstrukcija gal net įmanoma juo įrengti.

Apžiūrėjau nuotraukytes. Ko gero tokiam dydžiui užtenka ir durų vėdinimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 06 kovo 2012 - 14:15
QUOTE(tany @ 2012 03 06, 15:05)

man tai labai erdvus atrodo, turetu but patogu jame ir darbuotis ir augalam aukstesniem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 06, 14:05)

kolkas tik vieną didžiulį trūkumą matau, nėra langų ir tuo pačiu nėra kaip padaryt automatinio vėdinimo. Nežinau, kokios pas jus namie sąlygos ir kokios šeimoj tradicijos, man toks be automatinių langų būtų didžiulė prapultis blush2.gif
Atsakyti
vyras prikibo, kad remas ne aliuminis g.gif dabar ziurim i toki. ilgis 3.6m plotis 2.44m. Aisku maziukas. Bet gal tilptu 30 daigu. Vien pomidorai jame gyventu. Ar sakot be sansu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 14:42)
kolkas tik vieną didžiulį trūkumą matau, nėra langų ir tuo pačiu nėra kaip padaryt automatinio vėdinimo. Nežinau, kokios pas jus namie sąlygos ir kokios šeimoj tradicijos, man toks be automatinių langų būtų didžiulė prapultis  blush2.gif

nu man ir labai reiketu automatiniu langu, nes esant gslymybei ilgai miegam smile.gif. Ana vasara jau viskas issute buvo, kol atsikeldavom ir iseidavau atydaryti duris(langu isvis nebuvo). Po to tik Ex paprotino jas nedaryti isvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 06 kovo 2012 - 14:47
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 14:42)
kolkas tik vieną didžiulį trūkumą matau, nėra langų ir tuo pačiu nėra kaip padaryt automatinio vėdinimo. Nežinau, kokios pas jus namie sąlygos ir kokios šeimoj tradicijos, man toks be automatinių langų būtų didžiulė prapultis  blush2.gif

Gaudvile, manai šitas netiktų? Orlaidė arkiniams šiltnamiams
Atsakyti