Ar galite man parasyti kas kudikiui Seimos klinikoje yra nemokama, o kas mokama?
QUOTE(Pirmoji @ 2013 01 18, 17:57)
Ar galite man parasyti kas kudikiui Seimos klinikoje yra nemokama, o kas mokama?
yra paslaugų kainininkas jų puslapyje

šeimos gydytojo neribotos konsultacijos, bendras kraujo tyrimas, skiepai pagal kalendorių - nemokamai

Sveiki, si klinika tikrai puiki, jei vaikas sveikas ir lankotes tik profilaktiniams vizitams ar neumiu ligu atvejais. As buvau labai patenkinta, kol vaikas isties nesusirgo. Kadangi savaitgali metuku ka tik sulaukusiai dukrai temperatura buvo virs 39,4, vykome i ligonine, kur nustate virusini umu faringita ir sake kreiptis i seimos gydytoja, jei karsciavimas per 2 dienas nepraeis, nes gali komplikuotis i bakterini. Net ir informavus Sveika pradzia, kad vaikas karsciuoja 4 paras, nevalgo negeria, pradejo viduriuoti, vizitui pas seimos gydytoja ar bet kuria kita galejo pasiulyti tik laika po 3 dienu, nes 'pilnas uzrasymas'. Nors visi medikai spaudoj tik ir zarstosi patarimais, kad butinai reikia pasirodyti gydytojai, jei vaikas karsciuoja ilgiau nei 3 paras, pakito jo elgesys ir pan., kad laiku pastebeti komplikacijas. Nusivyliau, ir nors gydytoja buvau patenkinta, zadu perrasyti vaika i kita klinika, nes gydytoju butent tada ir reikia, kai vaikas suserga, o ne tada, kai pries kelias savaites uzsirasai skiepams ir pasverimams.
Mes taip pat buvome patenkinti, kol nesusirgdavom. Nuolat laisvu dienu tai paciai dienai ar kitai nebuna, reikai laikti maziausiai tris dienas. I sia klinika persirasem is Trinapolio klinikos, nes cia dirbti perejo musu gydytoja Skaidre Paulauskiene, isties sauni gygytoja, dazniausiai paklonsultuodavo telefonu, kai reikdavo ekstra konsultacijos. Is pradziu didelis privacios klinikos pliusas buvo, kad nereikia laukti begalinese eilese, na bet kai to privalumo nebeliko, tai kam man nervus gadintis tas tris dienas, kai vaikutis serga, kai valstybineje poliklininkoje tokiu atveju priima iskart
?? Bet kantrybes taure buvo perpildyta, kai sergant vaikui norejau uzsiregistruoti, tebunie ir po tu triju dienu, tada i klinika bandziau prisiskambinti pusantros valandos- arba nekele, arba atmetinejo
! Tada susiruosem i valstybine poliklinika, nuvaziavome penktadeni, po pietu, zmoniu jau nebuvo, tad registracija ir ligonio korteles uzvedimas uztruko 15min, o tada is kart pakliuvome pas gydytoja.

Tikrai neįsivaizduoju, kodėl mamos skundžiasi, kad sergančių vaikų nepriima tą pačią dieną - taip, užrašymas visada būna pilnas, jei skambini tą pačią dieną, bet VISADA yra papildomas laikas, skirtas būtent sergantiems vaikams.
Kiek kartų esu skambinusi iš ryto 8 val., vienu atveju vaikas karščiavo, kitu - pūliavo akytės, visada priimdavo apie 13 val. tą pačią dieną.
nebent skambini ir prašai tiesiog užrašyti pas šeimos gydytoją, nors pačios registratorės visada paklausia, kuo skundžiamės...
Kiek kartų esu skambinusi iš ryto 8 val., vienu atveju vaikas karščiavo, kitu - pūliavo akytės, visada priimdavo apie 13 val. tą pačią dieną.
nebent skambini ir prašai tiesiog užrašyti pas šeimos gydytoją, nors pačios registratorės visada paklausia, kuo skundžiamės...
Sveiki, norėjau pasiklausti dėl šios klinikos kokie būtų atsiliepimai, dabar laukiuosi ir kaip tik ieškau patikimos klinikos ateičiai, kokie būtų atsiliepimai?