QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 06, 07:12)
Aš jai bandau padėti, ji įsikimba man į rankas ir pasikelia šiek tiek, tačiau aš jos nenoriu sodinti juk dar per anksti

Bet jos dabar naujas užsiėmimas pastoviai kai tik atsigula ar savo kėdutėj - iškart jai reikia eiti kažkur su reikalais

O kai nesigauna - į dūdas

Va dabar pažaidžiau šiek tiek tai aprimo, bet ar ilgam - tikrai ne Na gal čia laikinas toks smalsumas jos
Ir maniske pradejo dagiau nervintis,bet ne del noro keltis o tiesiog atsibosta guleti vienoi padety uztai ir pradeda pykti...Juk auga mzyle ir jai daugiau yvairenybiu norisi
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 06, 08:09)
Levanda, pas mus tas pats

tik as suprantu tai, kaip nenora guleti ir buti ramiai vienoj vietoj - asaros ne kad neiseina, o kad nenori jau ten buti, kaip anksciau
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 06, 08:17)
Mes po truputi tvarkomes, sunelis labai gerutis, bijau prikarkset, bet aciu Dievui, pradejo dazniau prasyt valgyt ir suvalgo daugiau

Tik labai nervuoja sloga, kuria pasigavom ligonijej

Ketvirtadini eisim pas gydyoja, kartosim krauja
O man pienelis dingineja

Matyt viso streso pasekmes
Saunuole mamyte,smagu girdeti
O del pienuko nepergyvenk stenkis islikt rami ir daug ilsetis,jau kaip Liepa sake tiesiog tavo D augimo suolis ir valgo daugiau ir dazniau,glausk daugiau prie kruties jeigu galvoji kad nebeuztenka maitink is (.)(.) krutu as dabar taip darau pakolkas viskas tvarkoi..manau ir tau susitvarkys
Prasom prisijungti prie musu albumelio,labai jau smalsu Jusu stebukliuka abziureti
Labas mamukai,
Visa savaitgali nebuvau prisijungus,daug darbeliu ir sveciu turejom,vakar cepeliu diena buvo tai nuo koju nusivariau,o dar kol visus islydejau

Indu kriauklei pilna ir salia jos

Tai gerai kad indaplove turim kitaip buciau nusisovus
Rejyte buvo tikras aukselis