Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis Valgymas

QUOTE(mamyte renata @ 2012 02 01, 21:11)
va va va, skaitau ir apima nerimas. mano dukrytei metukai ir du men, ji tik kudikis keldavo du kart, o dabar net nezinau, nes daznai. aisku gal dantukai jai ramumo neduoda. esme tokia, kad as dar vis maitinu pati, taciau mastau maitinima nutraukti, soskes ji neima, todel tas naktinis valgymas tampa ne valgymu, o tiesiog noru pabuti salia...bent taip neurologe sake, nes jau ir ten kelis syk lankemes....sakoma kad maitinami vaikai daznai nubunda...

pas mus situacija panaši...tik imam čiulptuką ir maitinu tik vakare-naktį....dienos metu jau visiškai atsisakėme žindymo...pienuką pakeitėm košėm smile.gif tą tokį vakarinį pieš miegelį maitinimą gal norėčiau palikti, bet tas n-kartinis kilnojimasis naktį.... doh.gif bandžiau ir nubudus neduot, bet tas baigėsi rėkimu ar jei ir užmogdavo, tai keliolikai min... na bet gal viskam reik sulaukt savo laiko... g.gif

Atsakyti
Maniskis valgė naktį, kol maitinau MP ( iki metų). Baigus maitinti MP, manau kad visi naturaliai atsisako naktinio valgymo.
Atsakyti
Pas mus buvo problema ,kad mazyte naktimis pabunda atsigerti arbatos ar skiestu sulciu,dazniau tai naminis kompotas buvo skiestas. Tai irgi negerai,tai atpratinau virintu vandenuku,vis daugiau ipildavau vandens ,nei kazko saldaus.tai dabar miega visa nakti,atsisake netgi vandenio! thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergyte irgi megdavo nakti po pora kartu prabusti ir reikalaudavo valgyt. Tai as nenusileisdavau neduodavau. Duodavau kokios saldesnes arbateles, kad skrandukas neurgztu ir viskas. Pradzioj duodavau daugiau, paskui vis ipildavau po maziau. O kai kelis kartus padaviau vien virinta vadienuka, is kart atsisake, ir iki siol nieko nebereikalauja ir miega sau ramiausiai.
Beto ryte pabudus geriau valgo. ax.gif
Atsakyti
Mano mažiukui 14 mėn. Keliasi mažiausiai 3 karus. MP nemaitinu nuo 9 mėn.. Negelbsti. Mišinuko išgeria 2 buteliukus. Daktare sakė, kad iki 1,5 metų normalu. Nieko aš čia normalaus nematau, miego noriu, net tiek kiek jam laiko tiek nesu nei vienos nakties miegojus. Bet kaip ir ką padaryt kad nevalgytų neįsivaizduoju.
Atsakyti
Mes su MB nusporendem grieztai nakti nebeduoti nei pienuko,nei arbateles schmoll.gif jau atsibodo tas naktinis budinejimas po n kartu doh.gif sakem pasikankinsim kelias naktis kol savaitgalis ir vyrui i darba nereikia
Atsakyti
nakti nemaitinam, tik vandens nebent duodam. mazajai 2m
Atsakyti
Maniškei 1 ir 9 mėnesiai vis dar keliasi naktį pavalgyt, jei neduodi, tai isterijas kelia, niekaip neišgyvendinam šito įpročio...
Atsakyti
jei vakare apie 20 val. nepavalgo ir uzmiega, tai nakti keliasi pienuko atsigerti smile.gif
Atsakyti
Ojojoi tie naktiniai kelimaisi, mes iki 15 mėn. keldavomes, o po to vis tempdavau laiką nemaitindavau iki 4ryto, iki 5... tai dabar keliasi pienuko apie 7 ryto. Tad jau gerai smile.gif Svarbu is to ritmo išmušti, prie kurio buvo pratęs valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mums 1 m 10 men. keliames N kartu, jau gyvenimo kitaip net neisivaizduoju, niekaip negaliu atpratinti. Manau kol gers MP , tol ir kelsis...
Atsakyti
Mano mergina mėgėja naktimis "papinėtis". Gal reikia sakyt - buvo mėgėja. Nes kol valgė, tol kėlės kas valandą. Dabar gi atsisakėm naktinio valgymo. Bnadžiau kelis kart duot vandens, bet ji nenorėjo, tada dabar nekišu ir puikiai apsieinam visą naktį.
Atsakyti