Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

Sakykite, išėjau į motinystės atostogas iki liepos 1 dienos. Ar šios išmokos ir stipendija nesisumuoja? T.y. neatsimiusuotų iš motinystės stipendijos suma?

ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 08, 11:58)
Kaip idomiai. Juk cia ju darbas, tegul ir dirba, nors nieko keisto, kad patys VDI darbuotojai nezino, viena karta sako vienaip, sekancia diena jau kitaip.

Siaip cia gal geriausia tada kreiptis i koki antstoli  g.gif , kad surasytu faktiniu aplinkybiu konstatavimo protokola, ta prasme, kad tokia tai diena ir valanda buvote nuvykusi i darboviete, bet radote ja uzrakinta ir pan. na ir liudininkas butu neprosali. Teismas manau tokiu atveju labiau vertintu antstolio surasyta toki protokola kaip irodyma, negu tik jusu padaryta ir jam pateikta nuotrauka. O be antstolio kas dar gali taip padaryti nezinau net  g.gif

ačiū, reiks pasidomėti 4u.gif

QUOTE(Vike @ 2012 02 08, 13:55)
O darbdavys sutiktų, jei jūs prašytumėte savo noru nutraukti DS pagal 127 str.?

Tai jie to ir telaukia...
Išleidžiant mane į VPA bučiavo į abu skruostus ir vis sakė, kad labai lauks sugrįžtant biggrin.gif aišku daugeliui įmonių buvo per tuos du metus "ne pyragai", bet būtent manoji įmonė puikiai šiuos du metus gyveno.
Aš sutinku išeiti pagal LRDK 129 str., bet tik niekaip nepavyksta susėsti ir suderėti išeitinę...

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 02 09, 18:10)
ačiū, reiks pasidomėti 4u.gif
Tai jie to ir telaukia...
Išleidžiant mane į VPA bučiavo į abu skruostus ir vis sakė, kad labai lauks sugrįžtant  biggrin.gif  aišku daugeliui įmonių buvo per tuos du metus "ne pyragai", bet būtent manoji įmonė puikiai šiuos du metus gyveno.
Aš sutinku išeiti pagal LRDK 129 str., bet tik niekaip nepavyksta susėsti ir suderėti išeitinę...

tada darykite kaip jums patarė VDI ir susirasti teisininką, kuris tinkamai sunormintų dokumentus teismui.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 22:03)
tik va, kaip nufotografuoti uždarytas duris lotuliukas.gif  kaip nuotraukoje turi atsispindėti, kad jos užrakintos  doh.gif

nufilmuoti galima... ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagalbą, vis tik geranoriškai susitarėm su visom išeitinėm. Aišku išeitinės suma neatitiko mano lukesčių, bet vis tik atsižvelgiau į jų verkšlenimus ir nusileidau....
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Bandziau skaityti pries tai buvusia tema, bet nelabai radau atsakymu i man rupimus klausimus ax.gif Situacija tokia, kad as dar esu vaiko auginimo atostogose iki 3 metu. I darba tureciau gryzti 2012m birzelio menesio, bet jau noreciau sugryzti dabar. Paskambinau savo personalo vadovei ir isgirdau stai tokius dalykus: ten kur dirbau anksciau, manes nebereikia, taciau reikia zmoniu kitame skyriuje, kuriame yra slenkantis grafikas, tenka dirbti iki 22val ir savaitgaliais (pries tai as dirbau normaliu grafiku), taip pat isgirdau tokia fraze, kad reikia aptarti mano nauja darbo uzmokesti ir kitas salygas blink.gif mazdaug as augindama vaika iki 3 metu nebeturiu tokiu teisiu kaip turejau anksciau, kad mano darbo vieta saugojo tik iki 2 metu blink.gif Ar man gali liepti dirbti slenkanciu grafiku ir savaitgaliais nors man tai visai netinka? Ir kokiu pretekstu jie man gali sumazinti alga g.gif Toje imoneje as esu isdirbusi 9metus (iskaitant ir vaiko auginimo atostogas), tai jeigu as nesutiksiu su naujomis siulomomis salygomis ko galeciau reikalauti? Kaip suprantu tai 4men uz ispejama laikotarpi + atostoginiai ir kas dar? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 28 vasario 2012 - 18:17
Turiu toki klausimeli. grizus i darba po 3 metu VPA, kada galima eiti apmokamu kasmetiniu atostogu?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 02 29, 11:50)
Turiu toki klausimeli. grizus i darba po 3 metu VPA, kada galima eiti apmokamu kasmetiniu atostogu?

iskart galit eiti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 12:00)
iskart galit eiti.

Is kokio menesio skaiciuos atostoginius tada? To laikotarpio kai dirbau?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 02 29, 12:40)
Is kokio menesio skaiciuos atostoginius tada? To laikotarpio kai dirbau?

taip.
Atsakyti
Gal galite nurodyti ta istatyma,kuriuo remiantis mama esanti vaiko prieziuros atostogose iki 3m vienoje imoneje, gali isidarbinti kitoje?Buvau skaiciusi temoje,kad taip galima...Na, norisi tureti garanta, jei kartais naujame darbe nepatiktu,juolab darbas laikinas (kol buvusi darbuotoja bus dekretinese atostogose)...Nes siandien susiduriau su tokia situacija,kad mane naujoji imone priima i darba,taciau, nori,kad iseiciau is senojo,nes tvirtina atseit per du darbus negalima (nors sakiau,kad ten negaunu gi jokiu ismoku),sakiau jiems,kad esu girdejusi,kad sitaip galima, o jie labai nusistebejo,sake,kad toks istatymas tik buvo svarstomas, bet nepriimtas, nes kaip galiu buti dvieju imoniu darbuotoja doh.gif na, zadejo ir jie dar pasidometi,bet as jau noriu TVIRTAI zinoti,kad paskui "nelikciau ant ledo"... Labai ACIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 11:00)
iskart galit eiti.

Tik nuo darbdavio taip pat priklauso ar isleis...As norejau iskart pasiimti,kol neprasitesiau iki 3m, tai man ju nedave, argumentavo,kad atostogos skirtos darbuotojams pailseti (mazdaug jau taip augindama vaika prisiilsejai)...ir nesileido i kalbas...Teko apsiforminti iki 3m, nusileidus jiems...
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 02 29, 16:47)
Gal galite nurodyti ta istatyma,kuriuo remiantis mama esanti vaiko prieziuros atostogose iki 3m vienoje imoneje, gali isidarbinti kitoje?Buvau skaiciusi temoje,kad taip galima...Na, norisi tureti garanta, jei kartais naujame darbe nepatiktu,juolab darbas laikinas (kol buvusi darbuotoja bus dekretinese atostogose)...Nes siandien susiduriau su tokia situacija,kad mane naujoji imone priima i darba,taciau, nori,kad iseiciau is senojo,nes tvirtina atseit per du darbus negalima (nors sakiau,kad ten negaunu gi jokiu ismoku),sakiau jiems,kad esu girdejusi,kad sitaip galima, o jie labai nusistebejo,sake,kad toks istatymas tik buvo svarstomas, bet nepriimtas, nes kaip galiu buti dvieju imoniu darbuotoja doh.gif na, zadejo ir jie dar pasidometi,bet as jau noriu TVIRTAI zinoti,kad paskui "nelikciau ant ledo"... Labai ACIU 4u.gif
Papildyta:
Tik nuo darbdavio taip pat priklauso ar isleis...As norejau iskart pasiimti,kol neprasitesiau iki 3m, tai man ju nedave, argumentavo,kad atostogos skirtos darbuotojams pailseti (mazdaug jau taip augindama vaika prisiilsejai)...ir nesileido i kalbas...Teko apsiforminti iki 3m, nusileidus jiems...

http://www.vdi.lt/in...php?-1950470149 cia paziurekit.
Del atostogu,tai darbdavis neturi teises neisleisti,jeigu darbuotojas nori ir turi sukaupes atostogu,tai gali eiti,kada nori,ar pries dekreta,ar po dekreto.
Atsakyti