Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

LisJa, stiprybės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano vyrai išvažiavo muzikuoti, o aš sėdžiu apsisnargliavusi doh.gif Jau seniai tokį "džiaugsmą" turėjau doh.gif
Atsakyti
LisJa, o šlapimo tyrimo nedarė? man atrodo šis tyrimas greičiausiai parodytų, ar nėra kenksmingų medžiagų organizme g.gif laikykitės ir greičiau grįžkit sveiki namo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ice @ 2012 02 23, 18:45)
Mano vyrai išvažiavo muzikuoti, o aš sėdžiu apsisnargliavusi

aš irgi tokia pati doh.gif nors šiandien jau geriau...tikiuosi vaikams neprikibs unsure.gif

Dar auklėtoja šiandien išgąsdino truputį...sakė kelis kartus mano vaikas staiga pradėjo labai klykti ir vis už ausies griebdavosi...na bet namuose to nepasikartojo...tikiuosi nebus koks ausų uždegimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scintilla: 23 vasario 2012 - 19:32
QUOTE(Scintilla @ 2012 02 23, 19:31)
LisJa, o šlapimo tyrimo nedarė? man atrodo šis tyrimas greičiausiai parodytų, ar nėra kenksmingų medžiagų organizme  g.gif laikykitės ir greičiau grįžkit sveiki namo  4u.gif  4u.gif  4u.gif
aš irgi tokia pati  doh.gif  nors šiandien jau geriau...tikiuosi vaikams neprikibs  unsure.gif 

Dar auklėtoja šiandien išgąsdino truputį...sakė kelis kartus mano vaikas staiga pradėjo labai klykti ir vis už ausies griebdavosi...na bet namuose to nepasikartojo...tikiuosi nebus koks ausų uždegimas  unsure.gif

Ar jo dar negali paklausti, ar neskauda ausytės?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 02 23, 19:49)
Ar jo dar negali paklausti, ar neskauda ausytės?

Klausiau, ar skauda ausytę...jis pačiupinėjo ausytę ir sako "čia ausis" doh.gif po to dar parodė kur jo nosis ir kur mano biggrin.gif nesusikalbėjom šį kartą...bet gal dėl to, kad neskauda...jei užsigauna, tai parodo kur jam skauda ir kur reikia pūsti...na žiūrėsiu, kaip naktį miegos, nes namuose iki šiol viskas gerai buvo...
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 02 24, 00:22)
Klausiau, ar skauda ausytę...jis pačiupinėjo ausytę ir sako "čia ausis"  doh.gif po to dar parodė kur jo nosis ir kur mano  biggrin.gif nesusikalbėjom šį kartą...bet gal dėl to, kad neskauda...jei užsigauna, tai parodo kur jam skauda ir kur reikia pūsti...na žiūrėsiu, kaip naktį miegos, nes namuose iki šiol viskas gerai buvo...

Labuka. Maniskis parodo jei klausiu: kur tau ajajaj, kur tau skauda. Tuomet parodo. O seniau klausdavau ar skauda gerklyte, tai jis iprato man rodyti kad jam skauda vos tik reikedavo i mokykla.
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(vega2 @ 2012 02 24, 07:51)
Labuka. Maniskis parodo jei klausiu: kur tau ajajaj, kur tau skauda.  Tuomet parodo. O seniau klausdavau ar skauda gerklyte, tai jis iprato man rodyti kad jam skauda vos tik reikedavo i mokykla.

vakare taip klausiau, tai vaikas parodė į tarpuakį unsure.gif tai ir likau nesuspratusi, ar tikrai kažką skaudą...na bet buvo linksmas kaip visada ir miegojo gerai, be prabudimų...tad gal viskas o.k...šiandien nuvedžiau į darželį, tikiuosi tie klykimai nebepasikartos....

LisJa, kai jums šiandien sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 02 24, 10:29)
Labas  4u.gif
vakare taip klausiau, tai vaikas parodė į tarpuakį  unsure.gif  tai ir likau nesuspratusi, ar tikrai kažką skaudą...na bet buvo linksmas kaip visada ir miegojo gerai, be prabudimų...tad gal viskas o.k...šiandien nuvedžiau į darželį, tikiuosi tie klykimai nebepasikartos....

LisJa, kai jums šiandien sekasi? 4u.gif

Jei rimtai skaudetu, manau parodytu... Jo, kai nieko neskauda, Ugnius irgi visur bando rodyti. Bet ka skaudejo tikrai gerkle, tai su asaromis akyse rode i gerklyte, net neprasytas pradejo rodyti.
Atsakyti
[quote=vega2,2012 02 24, 09:36]
Kaip jis tau parodydavo,jei nesuvoke kalbos,nesuprato,ko klausi?Vadinasi suvokdavo tiek:-) O mums nieko-kolkas dauguma tyrimu geri, o vaikas ir toliau sau slitiniuoja kaip apsvaiges:-( Bet dar laukiam kitu atsakymu,o ir EEG kartos,plius apziures oftalmologas ir loras,nu negi taip is niekur jis toks??Vos 2 val istrauke nemiges, ir vel krenta lovon...
Atsakyti
[quote=LisJa,2012 02 24, 12:21]
Kaip jis tau parodydavo,jei nesuvoke kalbos,nesuprato,ko klausi?Vadinasi suvokdavo tiek:-) O mums nieko-kolkas dauguma tyrimu geri, o vaikas ir toliau sau slitiniuoja kaip apsvaiges:-( Bet dar laukiam kitu atsakymu,o ir EEG kartos,plius apziures oftalmologas ir loras,nu negi taip is niekur jis toks??Vos 2 val istrauke nemiges, ir vel krenta lovon...
[/quote]

Oi ne, tai jis dabar parodo. O nuo 6 metu kazkur atsirado toks suvokimas tiktai. Bet, va, Scintillos vaikas gal ir dabar supras ko is jo norima...
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2012 02 24, 09:36)
Jei rimtai skaudetu, manau parodytu... Jo, kai nieko neskauda, Ugnius irgi visur bando rodyti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Na atrodo viskas gerai...darželyje tie klykimai nepasikartojo, o namuose buvo linksmas, žvalus kaip visda thumbup.gif

QUOTE(LisJa @ 2012 02 24, 11:21)
Vos 2 val istrauke nemiges, ir vel krenta lovon...

na bet tas mieguistumas juk niekaip negali su autizmu būti susijęs g.gif o jūs tik tyrimams važiuojat, ar paguldė į ligoninę?
Atsakyti
J pasiliko nakvoti pas senelius. Močiutė pasakojo, kaip J prašė atlikti visus ritualus tongue.gif
"Mociute, jeikia lupytes tepti"
"Mociute, jeikia rankytes tepti"
"Mociute, manyte sake jeikia temperatura matuot" ( blink.gif nematuojam namie mes tos temperatūros g.gif )
Dar sakė "Mociute, kosėsiu". "Jeikia paciulpt" lotuliukas.gif
Dar sakė kažką prašė, kol galiausiai užmigo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(LisJa @ 2012 02 24, 11:21)

Vos 2 val istrauke nemiges, ir vel krenta lovon...

Niu bet tai ligoninėje gulite, turi kažką nustatyti unsure.gif ...

Stiprybės, laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 vasario 2012 - 23:51
[quote=LisJa,2012 02 24, 12:21]
[/quote]

Labai labai keistai cia vskas. Ir baisu. Tikrai, nu koordinacijos nebuvimas tai turi bendro sau autismu, bet mieguistumas g.gif g.gif .
Atsakyti