QUOTE(Pou @ 2012 03 08, 13:36)
Ice, super tavo J viešumoj elgiasi.
Niu kaip čia pasakius, ar labai super

Kol dar mažiukas - gal ir nieko, kad pašūkauja ir elgiasi kaip tikras vaikas. Bet nėra jau toks labai ir mažiukas, jau pradeda "už akių kliūti" taip sakant, kad vaikas "be kompleksų" - šukauja ir bando dėmesį į save atkreipti. O jeigu jis taip ir po kelerių metų elgsis

? Tada tikrai nieko kito neliks, kaip tik autizmo ženklelį įsegti...Ne kartą pastebėjau, kai J sušuko "pažiūrėkite, pažiūrėkite", kai kaimyninio stalelio tėtis net galvą pakėlė ir anam vos kąsnis neiškrito iš burnos, gal net pyktelėjo

Ir esmė ta, kad nesudrausminsi - jis vis tiek savo daro

jei jam patinka. Na, o žmogaus reakcija tai labai normali - juk jo vaikams mūsų vaikas valgyti trukdė...
Papildyta:
P.S. mamukai, su MŪSŲ diena.
MB mano, kad tai tarybinių laikų palikimas šita šventė...todėl niekad nesureikšmina ir nesveikina manęs. Aš jau kažkaip pripratau - man nei šilta, nei šalta nuo to...
Papildyta:
Aš irgi, ir žinau, net jaučiu, kad daugelis sveikatos problemų nuo to
(visokie pcos...). Be to, esu skaičiusi apie vaiko autizmo ir motinos naktinėjimų, t.y. nenuėjimą miegoti iki 22 val, o dar blogiau po 24 val. (nėštumo metu) ryšį, va taip va, ir čia jau būtų akmuo į mano daržą

Tik kiek besiryžčiau eiti anksčiau miegoti - niekaip nesigauna, vis man to laiko pritrūksta

Aišku, jį paėda ir betiksliai pabuvimai internete, ale va kad tas žmogus silpnavalė būtybė