Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(jediara @ 2009 04 21, 19:26)
Turiu senovinių baltų pilnavidurių narcizų, bet jie beveik nežydi. Bandžiau ir persodinti ir patręšti - kiti žydi, o jie ne. Išleidia pumpurus ir beveik visi jie sudžiūsta ir neišsiskleidžia. Kas tai galėtų būti? Anksčiau pas močiutę (amžiną jai atilsį) žydėdavo gražiausiai, o pas mane ne.

Turbūt jie serga,nesu girdėjus tokio dalyko,man jie atrodo visiškai nelepūs ir kaime ir sode žydi be problemų smile.gif
Papildyta:
Dabar žyduser posted imagei tokie balti ir geltoni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 04 19, 16:46)
Šiuo metu žydintis:
user posted image

Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs narcizai!
Atsakyti
Nuvažiavau vakar į sodą ir mano 3 narcizai pražydo. Beliko tik trys narcizai Ice King, kur prieš kokius 5 metus buvau iš ,,Florexlit" pirkusi, bet kur kiti maniškiai dingo niekaip negalius suprasti. Dar dviejose vietose po tris lapukus kyšo, bet aš jų turėjau labai daug ir poetinių ir tokių ,,su triubukais'', bet kur jie? Juk net lapų nėra. Gal sušąlo per žiemą g.gif
Atsakyti
stasele, o gal kurmis "padirbėjo", juk nebuvo labai šalta žiema, kad sušaltų g.gif
Atsakyti
Štai dar vienas pilnaviduris pražydo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 04 24, 21:16)
stasele, o gal kurmis "padirbėjo", juk nebuvo labai šalta žiema, kad sušaltų g.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau. Juk jei jau jie neišdygo, tai jau ir nebesulauksiu savo narcizų. Nebent kurmis apkasė ir labai giliai jie paliko, gal dar yra kokia viltis tokiu atveju narcizų bent lapų sulaukti. g.gif
Atsakyti
Mano nauji darželio gyventojai bigsmile.gif
Atsakyti
Spygle, labai gražūs narcizai!
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 04 26, 18:46)
Mano nauji darželio gyventojai bigsmile.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 24, 16:47)
Nuvažiavau vakar į sodą ir mano 3 narcizai pražydo. Beliko tik trys narcizai Ice King, kur prieš kokius 5 metus buvau iš ,,Florexlit" pirkusi, bet kur kiti maniškiai dingo niekaip  negalius suprasti. Dar dviejose vietose po tris lapukus kyšo, bet aš jų turėjau labai daug ir poetinių ir tokių ,,su triubukais'', bet kur jie? Juk net lapų nėra. Gal sušąlo per žiemą g.gif

O as pasiziurciau, ar pas kaimynus panasiu neatsirado... blush2.gif
Atsakyti
Pas mane kol kas žydi paprastučiai narcizai, bet vistiek man jie labai mieli wub.gif
user posted image
Atsakyti
Aderaa kaip grazu wub.gif
Atsakyti