Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(merga @ 2008 09 12, 09:19)
Nu ot kokios mes maniakes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Rek praeinant pro kaikuriuos skyrius,akis uzsiristi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

deja, taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 09 14, 05:11)
Kai narcizai nužidi juos reikia iškasti?

Narcizų tikrai nereikia kasmet iškasinėti. Vienoje vietoje gali augti 3 -5 metus.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 09 12, 19:14)
po kiek mazdaug svoguniuku man idomu isaugina kasmet  ax.gif  ir kitais metais jau tuos isaugintus irgi gamalia sodint?  rolleyes.gif

Priklauso nuo zemes strukturos,nuo veisles smile.gif
Atsakyti
O tai ką daryti kai jie jau nužydi ir lieka nebegražūs lapai? Ir man tik vieta užima, o norėtusi kitokių pasisodinti gėlyčių, bet ir jų neišrauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 09 15, 18:36)
O tai ką daryti kai jie jau nužydi ir lieka nebegražūs lapai? Ir man tik vieta užima, o norėtusi kitokių  pasisodinti gėlyčių, bet ir jų neišrauti  doh.gif

Nukirpk.Visvien gi zinai kur jie pasodinti,o jei abejosi tai pazymek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 14, 22:37)
Narcizų tikrai nereikia kasmet iškasinėti. Vienoje vietoje gali augti 3 -5 metus.

mano žiniomis blush2.gif , 5-6 metus gali augti neiškasinėjami.

QUOTE(Diglė @ 2008 09 15, 17:36)
O tai ką daryti kai jie jau nužydi ir lieka nebegražūs lapai? Ir man tik vieta užima, o norėtusi kitokių  pasisodinti gėlyčių, bet ir jų neišrauti  doh.gif

prieš nukerpant lapus, vis dėl to reikia laiko jiems pagelsti, nes tai reikalinga svogūnėlio vegetacijai. O prieš tai, nužydėjus kiekvienam žiedui, nuskinti viršūnėlę, kad nebręstų sėklos.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 10, 17:18)
Sveiki.Cia mano siandieninis grobis lotuliukas.gif
http://public.fotki....dcf/dsc294.html
O dar kiek nooorisi smile.gif blush2.gif

turiu visus šiuos gražuolius plačiakarūnius wub.gif

Štai trys rūšys jų matyti:
user posted image

Iš jų ypač puošnūs vešlesne karūnėle wub.gif
user posted image

Vis ne pakuočių vaizdeliai.. blush2.gif blush2.gif

Na man asmeniškai baltas ciklameninis dar rolleyes.gif toks lakoniškas grožis
user posted image

Atsakyti
turiu visus šiuos gražuolius plačiakarūnius wub.gif

Štai trys rūšys jų matyti:
user posted image

Iš jų ypač puošnūs vešlesne karūnėle wub.gif
user posted image

Vis ne pakuočių vaizdeliai.. blush2.gif blush2.gif

Na man asmeniškai baltas ciklameninis dar rolleyes.gif toks lakoniškas grožis
user posted image
[/quote]

wub.gif wub.gif wub.gif .Pavasari kai zydejo,nepagalvojau fotosesijos padaryti blush2.gif .Labai megstu kvepianciuosius narcizus wub.gif
Atsakyti
TIE nuostabūs narcizų žiedai priminė pavasarį. O mano dirvoj narcizams, matyt, nelabai patinka, nes mažai žydi, kitų iš viso po žiemos nebesimatė. Nors tulpės puikiai auga. Galvoju gal narcizai yra lepesni? g.gif
Atsakyti
Aš tai šiemet rudenį prisipirkau daug ir narcizų ir tulpių svogūnėių, pasodinau ir lauksiu pavasarį žiedų. Taip noriu kad žydėtų man taip gražu. Tikiuosi sodybos kiemas pavasarį pasipuoš smile.gif : smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2008 11 14, 15:45)
Aš tai šiemet rudenį prisipirkau daug ir narcizų ir tulpių svogūnėių, pasodinau ir lauksiu pavasarį žiedų. Taip noriu kad žydėtų man taip gražu. Tikiuosi sodybos kiemas pavasarį pasipuoš smile.gif  : smile.gif  smile.gif  smile.gif

Žinoma, pasipuoš. Ypač gražu, kai vienu metu žydi daug narcizų.
Atsakyti
Laba diena narcizines ligoniukes biggrin.gif ,

bevartydamas "Floros" prisimiau, kad ir as nuo pavasarios balkone turiu narcizu vazoneli. Vakar juos issitraukiau is dideles spintos tamsaus kampo ir susimasciau ka su jais toliau daryti. g.gif
Kazkuri minejo, kad geriau i nauja zemele persodinti, dar supratau, kad sodinti taip, kad uzkastu juos pilnai 10-20 cm gilyje. tik va kyla klausimas, kaip ti su ju mirkymu kalio permanganate ir laistymu. ax.gif
Gal kuri patarsit blush2.gif
Atsakyti