Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

QUOTE(KristinaL @ 2012 02 08, 14:47)
Novaturo puslapyje, raso "kambario plotas...". Vadinasi, galima apsigauti.

Apie ką? Apie kurį viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2012 02 08, 14:47)
Novaturo puslapyje, raso "kambario plotas...". Vadinasi, galima apsigauti.

Galima smile.gif Novaturas e-kataloge 12 psl apie kambario plotą aiškina, tik ar kas skaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 08, 15:05)
Galima smile.gif Novaturas e-kataloge 12 psl apie kambario plotą aiškina, tik ar kas skaito  doh.gif

Bet kataloguose ir aprašymuose nurodoma numerio, o ne kambario kvadratūra. Bent jau aš neaptikau kitaip. O kai kalbama apie lovas, tai tada faktas, kad tema apie kambarį, tualete lovos gi nestato
Atsakyti
O apie kokį ten įvažiavimo mokestį iš Koso į Bodrumą buvo kalbėta? Ar aš čia kažką neteisingai supratau? Nes Bodrumas-Kosas_Bodrumas maršrutu praėjusią vasarą kokį dvidešimt kartų plaukiau ir nieko nemokėjau
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 08, 16:05)
Galima smile.gif Novaturas e-kataloge 12 psl apie kambario plotą aiškina, tik ar kas skaito  doh.gif

Tikrai nesu skaiciusi smile.gif Ir jei ne diskusija apie Simenos kambarius, net nepagalvociau, kad gali buti labai mazi kambariukai, nes atkreipdavau demesi i kambario kv. ir aprasa kataloge arba e.puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 02 08, 15:13)
Bet kataloguose ir aprašymuose nurodoma numerio, o ne kambario kvadratūra. Bent jau aš neaptikau kitaip. O kai kalbama apie lovas, tai tada faktas, kad tema apie kambarį, tualete lovos gi nestato

pas Novatura tinklapyje buten prie Simena Sun Club parašyta "Kambario plotas apie 23 kv.m"
Pas Teztura viskas aiskiai ir tvarkingai. Numerio plotas ir max apgyvendinimas 2+1

P.S. Moteriskes, baikit pestis, eikit mustis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 08 vasario 2012 - 15:23
QUOTE(Smurka @ 2012 02 08, 16:13)

Is novaturo psl. aprasu apie hotel. Ne zodzio apie numerio plota. Todel ir sakau, galima apsigauti smile.gif Gerai, kad iskilo toks klausimas, visi busime atidesni ir pasitikslinsime, kai reiks, kur kambario kv.m, o kur numerio.
Simena hotel and villas
Villa Garden room tipo kambarys

Kambario plotas apie 40 kv.m

Botanikas
Kambariai
Standartinis kambarys

Kambario plotas apie 27 kv.m
Kemer resort

Kambariai
Standard Garden View tipo kambarys

Kambario plotas apie 36 kv.m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaL: 08 vasario 2012 - 15:27
QUOTE(KristinaL @ 2012 02 08, 15:23)
Is novaturo psl. aprasu apie hotel. Ne zodzio apie numerio plota. Todel ir sakau, galima apsigauti smile.gif

Marš Novaturo katalogą skaityt nuo A iki Ž biggrin.gif
Iš tikro tas numerio plotas iš viso nieko nepasakantis skaičius, ypač kai į jį įeina balkonas arba terasa. Nes esu matęs ir didelių balkonų ir tokių, kur vos pasisukti yra vietos
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 11 09, 11:22)

* Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė – dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Nevartokite šiurkščių, necenzūrinių pasakymų, įžeidimų. Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

Pagarbiai
Moderatorė AŠA

QUOTE(Cobre @ 2012 02 08, 15:22)
Amzius ir auklejimas ne tie  biggrin.gif
Atsargiai, nes ir tu neistojes i upelio gerbeju kluba  biggrin.gif

O as katalogo ir nemaciusi siumetinio  bigsmile.gif  I Kas siemet veza  bigsmile.gif

Labai gerai veikia, tas "nekreipti dėmesio" ax.gif
Atsakyti
As, matyt, irgi pikta, kad nesutikau, jog Orange County neblizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 08, 17:24)

nuomone ir informacija yra du skirtingi dalykai mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 08, 17:34)
Nes esu matęs ir didelių balkonų ir tokių, kur vos pasisukti yra vietos

Labai gerai veikia, tas "nekreipti dėmesio"  ax.gif

Pernai tokiame viesbutyje buvau - pedos plocio balkonelis biggrin.gif

mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 08, 16:34)
Marš Novaturo katalogą skaityt nuo A iki Ž  biggrin.gif
Iš tikro tas numerio plotas iš viso nieko nepasakantis skaičius, ypač kai į jį įeina balkonas arba terasa. Nes esu matęs ir didelių balkonų ir tokių, kur vos pasisukti yra vietos
Papildyta:
Labai gerai veikia, tas "nekreipti dėmesio"  ax.gif

drinks_cheers.gif
Teks praverst kataloga blush2.gif Lyg, ne pirmi metai, ne pirmas kartas, o neaiskumu vis yra ir yra, ir tokiuose elementariuose dalykuose smile.gif Ech... smile.gif
Nors mums kambarys - paskutinej vietoj, svarbiausia svara jame, o visa kita irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 08, 18:04)
O ko konkreciai reikia? Objektu aprasymo? Ar zemelapiuko kokio?

tiesa pasakius, ieskau bet kokios informacijos, viskas yra idomu ax.gif nieko nezinau apie Side regiona... Ka verta paciam mieste pamatyt, kokios organizuojamos ekskursijos is sio miesto, ka galima pasiekt savarankiskai...
Is anksto dekoju visiems.
Atsakyti