Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

QUOTE(Cobre @ 2012 02 14, 22:16)
cia kuri menesi?  g.gif

birzelio 23 ziurejau
Atsakyti
Nei kiek neperdedu, bent aš esu tos nuomonės, kad jei vyksti į tokį viešbutį ir moki tiek pinigų, tai ir pasinaudok visomis to viešbučio teikiamomis galimybėmis. Dėl savo didžiulės teritorijos bei siūlomų dalykų beveik visos pernai ilsėjusios šeimos teigė, jog savaitės negana, todėl dažniausiai grįždavo dar kartą ilgesniam laikui, o tos, kurios jau buvo buvę ankstesniais metais iškart atvažiuodavo ilgesniam laikui. Žinoma, kaip jau sakiau, buvo šeimų, kurios atvažiuodavo savaitei, tačiau kone visos teigė, jog trūko laiko visko išbandyti, o ne viską ir rado, nes klaidu.

QUOTE(JM @ 2012 02 14, 22:56)
na jau tik nereikia..tai kiek tada reikia laiko vykti,kad nors kazkiek laiko skirtum ekskursijoms... biggrin.gif tos salies g.gif kam perlenkti ..kad viesbuciui pazinti ir apeiti reiktu 2 savaiciu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2012 02 15, 00:32)
birzelio 23 ziurejau

geras uzdarbis organizatoriams smile.gif
Double Economy 1679.00 €
Double Land View 1737.00 €
Family Room Terrace-family-suite 2030.00 €
Double Sea View 2104.00 €
Family Room Family Room-lake 3341.00 €
http://www.clever-ho...e-accommodation

aisku, dar plius bilietai smile.gif bet vistiek tiek nesigauna. Pigiausiais variantas butu apie 10 tukst. brangiausias apie 16. Nemazai, nors ir ne tiek daug, kiek is musu organizatoriu smile.gif o kai pagalvoji, kad keli tukstanciai bet kokiu atveju nesimeto..

cia dar kitame puslapyje
Room Type Occupancy Board Type Details Rooms Total Price ?
DOUBLE PROMO ROOM 4 All Inclusive View 1 £1374.93 Book
FAMILY ROOM - TERRACE 4 All Inclusive View 1 £1395.45 Book
DOUBLE STANDARD ROOM 4 All Inclusive View 1 £1440.62 Book
DOUBLE STANDARD ROOM - SEA VIEW 4 All Inclusive View 1 £1593.88

Nesiulau, siaip tik, labai sudomino skaiciukai smile.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(not_yet @ 2012 02 15, 00:40)
o ne viską ir rado, nes klaidu.

matomoj vietoj teritorijos planas labai padetu pasimetusiems poilsiautojams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 02 14, 19:19)
lotuliukas.gif Visai idomu pasiskaityti kaip lietuvaiciai kiekvienas savaip supranta ta "etiketa". Taip, Turkija - "beveik" ne Europa, ten visokiu vaizdu pamatysi... Bet ar butina mums imti blogiausia pavyzdi? Kazkodel burnojam ant rusu "jie tokie ir anokie", o patys sakom "koks skirtumas KAIP atrodyti". Kazin, ar kur Europoj belei kaip apsirenge galetumet iseiti vakarienes  mirksiukas.gif  Nesvarbu. Kiekvienam - savo. Bet kai kurie tai daro DAR IR DEL SAVES 4u.gif

drinks_cheers.gif
Issipletem gal kiek per daug ir per jautriai "aprangos”tema, bet daug dalyku darom del saves ir pagal savo supratima, skoni. As visgi pasilieku prie tos nuomones-vakarui netinka a la pliazinis derinys. Ir man labai grazu, kai moteris, vyras, nesvarbu kokio amziaus, dailiai apsirenge vakarieniauja, gurksnoja vyna, snekuciuojasi. Taip sakant, vakarieniauja, tegul ir restorane-valgykloje, o ne uzbega su maike ir slepetem biggrin.gif sukirsti, tarkim, makaronu smile.gif Nereikia krastutinumu. Ir ne karta esu pastebejusi perlu verini ant damos, dazniau vakarietes, kaklo toje pacioje valgykloje ir man tai grazu, suprantama.
Del sukneliu kiekvienam patiekalui, nuomones neturiu, bet vyrukui vienu kelniu, tarkime dekadai, mazoka smile.gif bent MB smile.gif nes turint vaiku, daug sansu yra pasipuosti kokia deme.
Ir atostogaujant pasyviai, dar gerai reiktu pagalvoti, ar i lagamina isimesti papildoma suknele ar linines kelnes, ar dienai-dar viena pliazini-baseinini derinuka smile.gif o gal n-taji maudymuka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 02 14, 19:59)
man nei vienas viešbutis nevertas 20000, galima labai gerai ir už mažesne kainą pailsėti. vacation1.gif

Norint nesunku rasti ir uz 36tukst savaitei cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 02 14, 21:58)
Kosą vietoj Turkijos rinkčiausi tik tuo atveju, jei pagrindinis atostogų tikslas - bambavartis ir Kosas būtų siūlomas gerokai pigiau. Nereikia pamiršt, kad pigūs lėktuvo bilietai turi vieną trūkumą - tik rankinis ir ne sunkesnis nei dešimt kg bagažas.

Vat ir visa bėda kad dabar kosas yra 30 - 40 proc pigiau nei Turkija. Beje, niekas tau netrukdo nusipirkti papildomų lagaminų, pervežimnas iki viešbučio kainuoja irgi kapeikas - max 40 ltl žmogui i vieną pusę. O ką Turkija? 90 proc žmonių bambavarčio reikia. O jei to reikia, važiuoti į Turkiją dėl to kad ten Turkija ir mokėti žymiai brangiau ?

Beje, net vietiniai nežino gerai Koso istorijos, o gidai tuo labiau... Apie kai kuriuos objektus, esančius Kos saloje lig šiol nerandu info.

Viešbučių kainų palyginimų nededu, bet paieškoję rasite internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 15 vasario 2012 - 06:52
QUOTE(not_yet @ 2012 02 14, 21:40)
Nei kiek neperdedu, bent aš esu tos nuomonės, kad jei vyksti į tokį viešbutį ir moki tiek pinigų, tai ir pasinaudok visomis to viešbučio teikiamomis galimybėmis. Dėl savo didžiulės teritorijos bei siūlomų dalykų beveik visos pernai ilsėjusios šeimos teigė, jog savaitės negana, todėl dažniausiai grįždavo dar kartą ilgesniam laikui, o tos, kurios jau buvo buvę ankstesniais metais iškart atvažiuodavo ilgesniam laikui. Žinoma, kaip jau sakiau, buvo šeimų, kurios atvažiuodavo savaitei, tačiau kone visos teigė, jog trūko laiko visko išbandyti, o ne viską ir rado, nes klaidu.

na mes irgi vykome 2 savaitems,bet ne todel,kad apeiti viesbuti(beje mes ju per tas 2 savaites pravaziavome 3 ir juose pagyvenome ir dar kelis apziurejome biggrin.gif ir laiko uzteko),o todel,kad pailseti,nes musu seimai( asmeniskai) savaites tikrai per mazai.Ir dar i 2 dienu ekskursija i Kapadokija suspejome nuvykti.Ir aisku viesbuciu paslaugomis pasinaudojome.Aisku tu viesbuciu teritorijos tikrai neprilygsta jusu minimam.
O del klaidumo viesbuciuose-juk net kambariuose yra viesbuciu isplanavimai padeti(lankstinukai) ir ju didziulai planai pakabinti prie registraturos(ar kur kitur gerai matomoje vietoje)
Papildyta:
QUOTE(KristinaL @ 2012 02 14, 22:35)
drinks_cheers.gif
Issipletem gal kiek per daug ir per jautriai "aprangos”tema, bet daug dalyku darom del saves ir pagal savo supratima, skoni. As visgi pasilieku prie tos nuomones-vakarui netinka a la pliazinis derinys. Ir man labai grazu, kai moteris, vyras, nesvarbu kokio amziaus, dailiai apsirenge vakarieniauja, gurksnoja vyna, snekuciuojasi. Taip sakant, vakarieniauja, tegul ir restorane-valgykloje, o ne uzbega su maike ir slepetem biggrin.gif sukirsti, tarkim, makaronu smile.gif Nereikia krastutinumu. Ir ne karta esu pastebejusi perlu verini ant damos, dazniau vakarietes, kaklo toje pacioje valgykloje ir man tai grazu, suprantama.
Del sukneliu kiekvienam patiekalui, nuomones neturiu, bet vyrukui vienu kelniu, tarkime dekadai, mazoka smile.gif bent MB smile.gif  nes turint vaiku, daug sansu yra pasipuosti kokia deme.
Ir atostogaujant pasyviai, dar gerai reiktu pagalvoti, ar i lagamina isimesti papildoma suknele ar linines kelnes, ar dienai-dar viena pliazini-baseinini derinuka smile.gif o gal n-taji maudymuka biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
valgymo ir bendravimo kultura susikuriame patys..kaip ir apsirengimo per vakariene.
Ir pasipuosiama ne tiek del aplinkiniu,kiek saves ir savo artimuju.Aisku prisigrusti lagaminus rubu kiekvienam patiekalui irgi perlenkta,bet...kiekvienas turi savo supratima.
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2012 02 15, 00:13)
Norint nesunku rasti ir uz 36tukst savaitei cool.gif  lotuliukas.gif

ir cia ne auksciausia virsune biggrin.gif yra ir tribugai brangesniu apartamentu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2012 02 15, 05:25)
O ką Turkija? 90 proc žmonių bambavarčio reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 15 vasario 2012 - 07:28
QUOTE(Udrius @ 2012 02 15, 08:25)
Vat ir visa bėda kad dabar kosas yra 30 - 40 proc pigiau nei Turkija.

Taip, kainos i Kosa nera blogos. PAsakysiu, koks minusas man susirode (gal klystu) lyginant Koso ir Turkijos viesbucius. Tai aplinka. As kiek ziurinejau, tai neradau viesbuciu grazioje vietoje, nykuma. Tai mano nuomone, kitu prioritetai kitokie manau, jie ir Turkijoje ramia dusia Lara renkasi biggrin.gif
Udriau, o kodel, kaip alternatyvos Turkijai nesiulai tarkim Kipro? Sako oras ten puikus, lietingu dienu mazai, yra turkiska Kipro dalis - kuo ne alternatyva ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2012 02 14, 20:45)
pasiziurejau, kad viesbutis super puikus, mums tiktu, jei ne kaina  schmoll.gif  doh.gif  vacation4.gif
mums 3+1 tai gaunasi virs 20000 uz savaite, nevertas tas poilsis tokiu pinigu

cia kazkur perlenket lazda, mums 2+2 rodo 06.23 14naktu 12939Lt Novaturo puslapy, tai dar numestu kiek agentura, ir visai normaliai. balandzio pabaigoj rodo apie 9000. o jei per isankstines butumet uzsakineje, tai isvis..., mes i delphin deluxe balandzio pabaigoje 2+2 ,14 naktu tik 6300 mokejome per isankstinius. dabar nuo 9t tik prasideda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAIKRODUX: 15 vasario 2012 - 10:49
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 12:43)
Taip, kainos i Kosa nera blogos. PAsakysiu, koks minusas man susirode (gal klystu) lyginant Koso ir Turkijos viesbucius. Tai aplinka. As kiek ziurinejau, tai neradau viesbuciu grazioje vietoje, nykuma. Tai mano nuomone, kitu prioritetai kitokie manau, jie ir Turkijoje ramia dusia Lara renkasi  biggrin.gif
Udriau, o kodel, kaip alternatyvos Turkijai nesiulai tarkim Kipro? Sako oras ten puikus, lietingu dienu mazai, yra turkiska Kipro dalis - kuo ne alternatyva ?  smile.gif

Kipro nesiūlau dėl šių priežaščių :
1. Kaina - ji šiek tiek aukštesnė nei Turkija
2. Turkiška dalis - sunkus transferas
3. pliažai - Paphos akmenys, Limasolis - juodas žvyras. Aiya Napa su smėliu - tolimas transferis.

O dėl viešbučių - Kose klysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 10:43)
Taip, kainos i Kosa nera blogos. PAsakysiu, koks minusas man susirode (gal klystu) lyginant Koso ir Turkijos viesbucius. Tai aplinka. As kiek ziurinejau, tai neradau viesbuciu grazioje vietoje, nykuma.

O Mitsiu kalnas per mažai panašus į Kemero ? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mitsių aplinka graži, vaizdas nuo jūros į salas, irgi labai gražu. tik va vienas tas niuansas - visi du medžiai žemesni už mane, jau rašiau biggrin.gif

Papasakokit prašau kas bandėt važiuot savarankiškai po Turkiją automobiliu. Ar tai kažkoks ekstrymas, ar visiškai absoliučiai normalu?
Na, ekstrymu pavadinčiau važiavimą Egipte, o normalu - na kaip kokioj Italijoj ar Ispanijoj.

Tai kaip ten yr?

Ar nuo Bodrumo gali pasivažinėt tik kur nors po aplinkinius kaimelius, ar įmanoma pjaut iki Kapadokijos ir pan? 4u.gif

Atsakyti