QUOTE(Makleja @ 2012 02 01, 20:44)
Jau praeitoj temoj rasiau, bet dar pasikartosiu GORGULU KLEOPATRA BEACH HOTEL 3+*, 7 nakvynes, geguzes pabaigoje vykstame dviese su vaiku, kaina 3000 Lt. Viesbutis netoli Alanijos, ant juros kranto. Esu suplanavusi 3 ekskursijas, vien prie visbucio sedeti nenorime
QUOTE(Makleja @ 2012 02 02, 14:47)
man tai atrodo normaliai
na nezinau gal kur galima ir pigaiu buvo rasti. 3+* viskas iskaiciuota, keliausime su teztour.
jei per brangiai sumokejau tai paprotinkit mane kur galima butu pigiau rasti, ir kaip ieskoti, nes sese nori tai jai pasakysiu
Kainas ziurejau judek.lt , novaturas.lt
atsiprasau, kad isikisiu, bet pati ieskau dabar kelioniu, ziureineju kur cia geriau butu ir matau, kad jokiu stebuklu nera - nori gerai - kainuos ne maziau 5000 (mes trise)
Kas liecia Gorgulu Kleopatra, tai pati esu jame buvusi - labai labai nerekomenduoju, na nebent niekur dar nesate buvusi ir neturesite su kuo palyginti. Na bet kokiu atveju 3000 jis nevertas. Vienintelis geras dalykas ten - jie tikrai stengiasi aptarnauti ir isspausti is to maziuko viesbutuko su skurdokais kambariais, maziuku baseinuku ir siauruciu papludimiu maximuma, bet.... Na, nebent ruosiates daug keliauti ir nebuti viesbutyje, nes ten visiskai nera kas veikti.
Jei jums paminejo visus siuos dalykus ir jums tiko, tada viskas ok. nes pamenu kai mes skridome, tai pasakem kokiuose viesbuciuose esam buve ir, kad norime, kad sis butu ne prastesnis, bet deja, likom apgauti...