Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

QUOTE(Makleja @ 2012 02 02, 14:47)
man tai atrodo normaliai  g.gif
na nezinau gal kur galima ir pigaiu buvo rasti. 3+* viskas iskaiciuota, keliausime su teztour.

jei per brangiai sumokejau tai paprotinkit mane kur galima butu pigiau rasti, ir kaip ieskoti, nes sese nori tai jai pasakysiu  smile.gif

Siaip tai tikrai brangoka ax.gif Vistik 3*. As pries jas nieko neturiu, teisiog brangu, kaip uz tokia kategorija.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 02, 12:50)
Siaip tai tikrai brangoka  ax.gif  Vistik 3*. As pries jas nieko neturiu, teisiog brangu, kaip uz tokia kategorija.

Na is pradziu Delphin Botanik norejau, tai man su vaiku kazkur 4400 gaunasi. Tai nutariau pataupyti viesbucio saskaita, o uz tuos pinigus pasiimti keleta ekskursiju.
Na dar viesbutis viesbuciui nelygus, man patiko kad ant juros kranto, geras papludimys, 2 km iki Alanijos. Na bus matyt, nepatiks tai nevaziuosim daugiau smile.gif Reikia dar nuvaziuoti pirma tada galesiu ivertinti. Kaip pirma karta vykstant bus gerai biggrin.gif

Atsakyti

Aciu visiems uz pagalba,paimem kita agenta ir nupirkom su maziuku i DELPHIN BOTANYK 14 dienom,pailsesim gal kaip zmones.
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 02 02, 14:04)
Na is pradziu Delphin Botanik norejau, tai man su vaiku kazkur 4400 gaunasi.  Tai nutariau pataupyti viesbucio saskaita, o uz tuos pinigus pasiimti keleta ekskursiju.
Na dar viesbutis viesbuciui nelygus, man patiko kad ant juros kranto, geras papludimys, 2 km iki Alanijos. Na bus matyt, nepatiks tai nevaziuosim daugiau  smile.gif  Reikia dar nuvaziuoti pirma tada galesiu ivertinti. Kaip pirma karta vykstant bus gerai  biggrin.gif

o man atrodo labai normali kaina, nes ir viesbutis visai patrauklus, bent mano akimis ir kas , kad tik 3 zvaigzdutes, dabar i ji matau kainos vienam nuo 1800 prasideda, tai manau jums 2 su vaiku labai gerai isejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 02 02, 13:38)
o man atrodo labai normali kaina, nes ir viesbutis visai patrauklus, bent mano akimis ir kas , kad tik 3 zvaigzdutes, dabar i ji matau kainos vienam nuo 1800 prasideda, tai manau jums 2 su vaiku labai gerai isejo  4u.gif

drinks_cheers.gif
as ir taip pagalvojau kad visai gerai... po koko menesio tokiu kainu tikrai nebus.

Siaip mes labai i Egipta norejom, tai sekiau kainas. Kainos tik didejo, tai dabar nelaukiau, uzsisakiau. I Egipta po tokiu ivykiu pabijojau viena su vaiku vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 02 01, 20:44)
Jau praeitoj temoj rasiau, bet dar pasikartosiu GORGULU KLEOPATRA BEACH HOTEL 3+*, 7 nakvynes, geguzes pabaigoje vykstame dviese su vaiku, kaina 3000 Lt. Viesbutis netoli Alanijos, ant juros kranto. Esu suplanavusi 3 ekskursijas, vien prie visbucio sedeti nenorime  smile.gif

QUOTE(Makleja @ 2012 02 02, 14:47)
man tai atrodo normaliai  g.gif
na nezinau gal kur galima ir pigaiu buvo rasti. 3+* viskas iskaiciuota, keliausime su teztour.

jei per brangiai sumokejau tai paprotinkit mane kur galima butu pigiau rasti, ir kaip ieskoti, nes sese nori tai jai pasakysiu  smile.gif

Kainas ziurejau judek.lt , novaturas.lt

atsiprasau, kad isikisiu, bet pati ieskau dabar kelioniu, ziureineju kur cia geriau butu ir matau, kad jokiu stebuklu nera - nori gerai - kainuos ne maziau 5000 (mes trise)

Kas liecia Gorgulu Kleopatra, tai pati esu jame buvusi - labai labai nerekomenduoju, na nebent niekur dar nesate buvusi ir neturesite su kuo palyginti. Na bet kokiu atveju 3000 jis nevertas. Vienintelis geras dalykas ten - jie tikrai stengiasi aptarnauti ir isspausti is to maziuko viesbutuko su skurdokais kambariais, maziuku baseinuku ir siauruciu papludimiu maximuma, bet.... Na, nebent ruosiates daug keliauti ir nebuti viesbutyje, nes ten visiskai nera kas veikti.
Jei jums paminejo visus siuos dalykus ir jums tiko, tada viskas ok. nes pamenu kai mes skridome, tai pasakem kokiuose viesbuciuose esam buve ir, kad norime, kad sis butu ne prastesnis, bet deja, likom apgauti...
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2012 02 02, 15:14)
atsiprasau, kad isikisiu, bet pati ieskau dabar kelioniu, ziureineju kur cia geriau butu ir matau, kad jokiu stebuklu nera - nori gerai - kainuos ne maziau 5000 (mes trise)
Kas liecia  Gorgulu Kleopatra, tai pati esu jame buvusi - labai labai nerekomenduoju, na nebent niekur dar nesate buvusi ir neturesite su kuo palyginti. Na bet kokiu atveju 3000 jis nevertas. Vienintelis geras dalykas ten - jie tikrai stengiasi aptarnauti ir isspausti is to maziuko viesbutuko su skurdokais kambariais, maziuku baseinuku ir siauruciu papludimiu maximuma, bet.... Na, nebent ruosiates daug keliauti ir nebuti viesbutyje, nes ten visiskai nera kas veikti.
Jei jums paminejo visus siuos dalykus ir jums tiko, tada viskas ok. nes pamenu kai mes skridome, tai pasakem kokiuose viesbuciuose esam buve ir, kad norime, kad sis butu ne prastesnis, bet deja, likom apgauti...

uoj kaip aciu uz toki komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 02 02, 14:09)
Aciu visiems uz pagalba,paimem kita agenta ir nupirkom  su maziuku i DELPHIN BOTANYK 14 dienom,pailsesim gal kaip zmones.

kiek asmenu, kada ir kokia kaina butu idomu?
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2012 02 02, 14:14)
Kas liecia  Gorgulu Kleopatra, tai pati esu jame buvusi - labai labai nerekomenduoju, na nebent niekur dar nesate buvusi ir neturesite su kuo palyginti. Na bet kokiu atveju 3000 jis nevertas. Vienintelis geras dalykas ten - jie tikrai stengiasi aptarnauti ir isspausti is to maziuko viesbutuko su skurdokais kambariais, maziuku baseinuku ir siauruciu papludimiu maximuma, bet.... Na, nebent ruosiates daug keliauti ir nebuti viesbutyje, nes ten visiskai nera kas veikti.

Aciu kad parasete. Didelio komforto viesbutyje as ir nesitikiu, praktiskai reikalingas tik pernakvoti ir maistas kad valgomas butu. I papludymi gal kaip nors itilpsime biggrin.gif
Jei su maziukiu vaikuciu tai sito viesbucio gal ir nesirinkciau, na maniskis jau nebetoks ir mazas ir nori daug keliauti.
O ka daugiau uz 3000 issirinkti? pasirinkimo nelabai yra.

Sakykit o kaip maistas ten?

Atsakyti
nu man irgi labai smalsu , ka galima rast gero dviems uz 3000 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 02 02, 16:36)
Aciu kad parasete. Didelio komforto viesbutyje as ir nesitikiu, praktiskai reikalingas tik pernakvoti ir maistas kad valgomas butu. I papludymi gal kaip nors itilpsime  biggrin.gif
Jei su maziukiu vaikuciu tai sito viesbucio gal ir nesirinkciau, na maniskis jau nebetoks ir mazas ir nori daug keliauti.
O ka daugiau uz 3000 issirinkti? pasirinkimo nelabai yra.

Sakykit o kaip maistas ten?

as nesu isranki, tai man normaliai buvo, siaip visada vienodas, nieko labai ipatingo, bet, kad blogas negaleciau pasakyti, ypac man labai skanu buvo tokie turkiski blynai, kur moteris kieme kepdavo su visokiais idarais smile.gif

O del to kur pigiau tai as ko gero si karta rinksiuosi kosa graikijoj vistik, ten 5 zvaigzdes 12 dienu mums kainuos siek tiek virs 4000
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2012 02 02, 15:19)
as nesu isranki, tai man normaliai buvo, siaip visada vienodas, nieko labai ipatingo, bet, kad blogas negaleciau pasakyti, ypac man labai skanu buvo tokie turkiski blynai, kur moteris kieme kepdavo su visokiais idarais smile.gif

O del to kur pigiau tai as ko gero si karta rinksiuosi kosa graikijoj vistik, ten 5 zvaigzdes 12 dienu mums kainuos siek tiek virs 4000

O kokiai datai jus renkates? Mes irgi ieskom sau keliones, gero viesbucio ir nedideles kainos. Zodziu, stebuklo smile.gif Jei Graikijoj pigiau, tai gal irgi nieko butu. Gal galit atsiust nuoroda, koki varianta jus cia ziurit?
Atsakyti