Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 19:40)
Net ir tie, kurie neturi galiojimo termino ?  g.gif  patys pirmieji tokie buvo, Lietuvoj jie dar galioja.

tai as apie Turkija klausiu, ne apie Lietuva lotuliukas.gif Europoje ne visuose valstybese galioja, gal kas Turkijoje turejo tokios patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,as vis mastau apie extream ir pamasciau apie nardyma ax.gif niekad nebandzius,gal kas isbande?kokios kainos mazdaug?ar 8meciui butu leidziama g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2012 02 20, 19:37)
sveiki,as vis mastau apie extream ir pamasciau apie nardyma ax.gif niekad nebandzius,gal kas isbande?kokios kainos mazdaug?ar 8meciui butu  leidziama g.gif

Bodrume buvo apie 40 euru pernai. galima uz 35 rasti buvo, galima ir brangiau - na ten kazko daugiau iskaiciuoja ir panerimai du tada.
Papildyta:
QUOTE(Beti @ 2012 02 20, 19:11)
Sirdingai dekoju  wink.gif

Arbatpinigius pamirsau, dar jei susigundysite oro uoste pavalgyti ar kavos isgerti. Na , galvokite apie ta didesne suma biggrin.gif O ir kainu siumetiniu ekskursijom niekad dar nezino mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Credo @ 2012 02 20, 19:27)
tai as apie Turkija klausiu, ne apie Lietuva  lotuliukas.gif Europoje ne visuose valstybese galioja, gal kas Turkijoje turejo tokios patirties  mirksiukas.gif

Pasikeiciau ir ramu. Galiu vazineti visose salyse ir nekvarsinti galvos. Suprantu, kad ne tokio atsakymo jums reikia, bet ar taip ne paprasciau, jei tikrai norisi sioje ir kitose salyse vazineti be galvos kvarsinimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 02 20, 20:27)
tai as apie Turkija klausiu, ne apie Lietuva  lotuliukas.gif Europoje ne visuose valstybese galioja, gal kas Turkijoje turejo tokios patirties  mirksiukas.gif

kai kurie kai kuriu saliu policininkai nekreipia demesio(is nezinojimo), o kitu saliu policininkai ir i naujausius pazymejimus itariai ziuri:) o kadangi turkijos policininkai kiek girdejau priekabus, tai siulyciau veztis tik naujausio pavyzdzio pazymejimus. tada netursite problemu ir (jei neduok dieve) koks eismo ivykis, del draudimo ir tt. o siaip ir Lietuvoje tie seni pazymejimai jau tuoj nebegalios

http://www.regitra.l...2013_m_pabaigos

http://www.urm.lt/index.php?1010832348
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2012 02 20, 19:37)
sveiki,as vis mastau apie extream ir pamasciau apie nardyma ax.gif niekad nebandzius,gal kas isbande?kokios kainos mazdaug?ar 8meciui butu  leidziama g.gif

As tai kazkaip prisibijau to nardymo(o dar ir plaukike is manes nekokia blush2.gif ).Kazkada,jau buvau pasiryzus Raudonojoje juroje pabandyt,bet ,kai per vakariene Lietuvaiciai pasidalino ispudziais blink.gif blink.gif Tai visas mano pasiryzimas isgaravo schmoll.gif Ta moteriskaite apsipyle kraujais,nes organizmas ten kazkokio slegio neatlaike,o dar kazkaip daug svorio prikabinta buvo,nes Raudonojoje juroje kitaip panerti neina unsure.gif ,tai ir pakilt sudetinga buvo...nu vienu zodziu man vien nuo pasakojimo baimes pilnos kelnes buvo blush2.gif Tai dabar pries Turkija galvoju,gal nueiti i koki Lazdynu baseina pasibandyti nerima,kad bent koki supratima apie tai tureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 02 21, 09:17)
As tai kazkaip prisibijau to nardymo(o dar ir plaukike is manes nekokia blush2.gif ).Kazkada,jau buvau pasiryzus Raudonojoje juroje pabandyt,bet ,kai per vakariene Lietuvaiciai pasidalino ispudziais blink.gif  blink.gif Tai visas mano pasiryzimas isgaravo schmoll.gif Ta moteriskaite apsipyle kraujais,nes organizmas ten kazkokio slegio neatlaike,o dar kazkaip daug svorio prikabinta buvo,nes Raudonojoje juroje kitaip panerti neina unsure.gif ,tai ir pakilt sudetinga buvo...nu vienu zodziu man vien nuo pasakojimo baimes pilnos kelnes buvo blush2.gif Tai dabar pries Turkija galvoju,gal nueiti i koki Lazdynu baseina pasibandyti nerima,kad bent koki supratima apie tai tureti unsure.gif

Nezinau, kaip ten Raudonojoje juroje, bet Bodrume kalbejau su instruktoriumi ir su vaikinais, kurie nere (viesbutyje buvo centriukas nardymo), tai neria tikrai negiliai visai, neilgai ir visa laika salia yra instruktorius - praktiskai uz rankos laiko, nepaleidzia. Niekur ten neplaukioja, jei tai pirmas kartas, tiesiog paneri, zuvytes palesini ir isneri.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 07:52)
Nezinau, kaip ten Raudonojoje juroje, bet Bodrume kalbejau su instruktoriumi ir su vaikinais, kurie nere (viesbutyje buvo centriukas nardymo), tai neria tikrai negiliai visai, neilgai ir visa laika salia yra instruktorius - praktiskai uz rankos laiko, nepaleidzia. Niekur ten neplaukioja, jei tai pirmas kartas, tiesiog paneri, zuvytes palesini ir isneri.

na nieko sau istorijos blink.gif as dabar visai susibelamutinau del tu extreamu biggrin.gif reikes pasiklausineti vietoj kas ten kaip vyksta tada,jei bus baugu tai liksim be jo blush2.gif tai tuomet gal koki paskraidyma virs vandens reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 02 21, 13:12)
bigsmile.gif Va i toki panerima kur negiliai,negiliai ir uz rankutes palaiko,tai gal ir pasiryzciau ax.gif

Idomu, kaip Marmaryje, nes Bodrume tai yra tu spalvotu zuvyciu kazkiek, tai yra ir ka paziureti. Tik man labai gerai nuo pluduru jos matesi: as nuplaukusi atsisedu ant virviu, kurios pludurus jungia, tai tu grazuoliu zydrai geltonu daug priplaukia pasmalsauti biggrin.gif Keista tik, kad vienais metais kiek maudziausi, tai nei karto nemaciau, o po poros metu tame paciame viesbutyje ilsintis ju ten daugybe plaukiojo. Vyrukai salia kranto narde, tai sake, kad astuonkoju yra - vandenyje jie nemazi atrodo, o kai istraukia, tai visai nedidukai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 13:20)
Idomu, kaip Marmaryje, nes Bodrume tai yra tu spalvotu zuvyciu kazkiek, tai yra ir ka paziureti. Tik man labai gerai nuo pluduru jos matesi: as nuplaukusi atsisedu ant virviu, kurios pludurus jungia, tai tu grazuoliu zydrai geltonu daug priplaukia pasmalsauti  biggrin.gif  Keista tik, kad vienais metais kiek maudziausi, tai nei karto nemaciau, o po poros metu tame paciame viesbutyje ilsintis ju ten daugybe plaukiojo. Vyrukai salia kranto narde, tai sake, kad astuonkoju yra - vandenyje jie nemazi atrodo, o kai istraukia, tai visai nedidukai.

bigsmile.gif o sitas man tinkamiausias "nardymo"variantas!Sedi sau saugiai ir aplink zuviukai spalvoti plaukioja biggrin.gif Nu tu astunkoju,tai nebutina... ax.gif Tik,mes i Kemera vykstam(pirma karta)tai kolkas nelabai dar info turiu ,nei kas nei kur ten yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 02 21, 13:39)
bigsmile.gif o sitas man tinkamiausias "nardymo"variantas!Sedi sau saugiai ir aplink zuviukai spalvoti plaukioja biggrin.gif Nu tu astunkoju,tai nebutina... ax.gif Tik,mes i Kemera vykstam(pirma karta)tai kolkas nelabai dar info turiu ,nei kas nei kur ten yra blush2.gif

Nardymas Bodrume daugiau. Kemere maciau yra kur mokina nardyti, bet pats nardymas nera populiarus.
Atsakyti
Užpernai Amelia Beach resort viešbutyje mačiau: pirma pamokina baseine, kaip elgtis su balionu po vandeniu, o paskui su laivu nugabena pora km (čia "iš akies" nustačiau biggrin.gif ) nuo kranto. Siūlė ir mūsų tuometiniam 14-mečiui, tik nepasirašė vaikas su svetimais dėdėm nardyti ax.gif Kaina už visą malonumą lygtai 50 EUR. Kiek jie ten aiškino, tai galima giliau, galima paviršiuje pabūti. Kai nesudomino, tai labai neišklausėm smulkmenų.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 21, 14:15)
Užpernai Amelia Beach resort viešbutyje mačiau: pirma pamokina baseine, kaip elgtis su balionu po vandeniu, o paskui su laivu nugabena pora km (čia "iš akies" nustačiau biggrin.gif ) nuo kranto. Siūlė ir mūsų tuometiniam 14-mečiui, tik nepasirašė vaikas su svetimais dėdėm nardyti  ax.gif  Kaina už visą malonumą lygtai 50 EUR. Kiek jie ten aiškino, tai galima giliau, galima paviršiuje pabūti. Kai nesudomino, tai labai neišklausėm smulkmenų.

Bodrume gabena kazkur specialiai. Ten daugiau laivuku suplaukia. Gal jei yra nors kazka paziureti, tai ten ir gabena, o jei nera, tai gerai ir tuos pora km. Nors Bodrume maciau bukletuose, kad plukdo ten kazkokiu amforu, lyg ir laivo, lyg kazko panasaus i koralus paziureti, bet kai vaikinuku klausiau, ka jie ten mate (nere pirma karta jie), tai sake, kad panere negiliai (nepasitikslinau, ar tas negiliai, tai tiesiog nedaug panere, ar ten tiesiog negili vieta), pasere tas zuvis, instruktorius ar instruktoriai (irgi nesiaiskinau) uz pakarpos laike, pasifotografavo, tuo ir baigesi. Kas pirko brangesne pramoga kituose laiveliuose, tai jie nere po antra karta, bet vaikiai nesigailejo, nes sake vel ten rengtis is naujo, vel nerti neilgam, kazkaip jau noro nebuvo, juolab, kad ir naujo nieko nebutu isvyde. Labiau patyrusius, turincius sertifikatus, ar koki ten biesa, gal dar kur kitur plukdo, bet man su tokiais bendrauti neteko smile.gif
Atsakyti