Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

QUOTE(hereja @ 2012 02 04, 10:45)
Maciau ta schema. Puse nakties ieskojau info apie si viesbuti biggrin.gif , jis kazkoks nepopuliarus tarp lietuviu smile.gif Man idomu, ar ten uztektinai veiklos vaikams rolleyes.gif

O jus ten su visais 3 vaikuciais vyksit?

Gyventume tuose namukuose, kaip suprantu (2+2), ten du kambariai per 2 aukstus.

Kažkur skaičiau kad anglams jis nepatinka, pagrinde dėl to kad su jais angliškai nieks nešneka, tik rusiškai, o va rusai visi džiaugiasi. Manau lietuviai šio viešbučio dar neatrado mirksiukas.gif Pvz. simena sun club yra žemesnio lygio, nei starlight'as, bet simeną mėgsta lietuviai, dėl to jis brangesnis už starlight'as, nors pastarajame aptarnavimo lygis aušktesnis, daugiau prabangos ir t.t. Radau nemažai viešbučio nuotraukų, iš jų susidarė vaizdas kad vaikams pakankamai veiklos, ir baseinai su kalneliais, ir arkliai, ir žaidimų aikštelė.
Važiuosim su dviem vaikasm, trečias vaikas pas mus labai plaukuota keturkojė ši cu hihihi.gif Važiuosim šešiese. Mano šeimyna, ir vyro sesuo su dukra. Ėmėm du kambarius 2+1, tad gausim paprastus kambarius clubhouse tipo nameliuose.
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2012 02 04, 15:24)
Kažkur skaičiau kad anglams jis nepatinka, pagrinde dėl to kad su jais angliškai nieks nešneka, tik rusiškai, o va rusai visi džiaugiasi. Manau lietuviai šio viešbučio dar neatrado  mirksiukas.gif  Pvz. simena sun club yra žemesnio lygio, nei starlight'as, bet simeną mėgsta lietuviai, dėl to jis brangesnis už starlight'as, nors pastarajame aptarnavimo lygis aušktesnis, daugiau prabangos ir t.t. Radau nemažai viešbučio nuotraukų, iš jų susidarė vaizdas kad vaikams pakankamai veiklos, ir baseinai su kalneliais, ir arkliai, ir žaidimų aikštelė.
Važiuosim su dviem vaikasm, trečias vaikas pas mus labai plaukuota keturkojė ši cu hihihi.gif Važiuosim šešiese. Mano šeimyna, ir vyro sesuo su dukra. Ėmėm du kambarius 2+1, tad gausim paprastus kambarius clubhouse tipo nameliuose.

Kuo daugiau internete narsau, tuo labiau jis man patinka thumbup.gif
Dar sulauksiu vyro nuomones ir manau jamsim bigsmile.gif
Ten kaip suprantu - abieju viesbuciu savininkas tas pats, teritorija bendra, lankytis galima visur, tik miegot savo viesbuty. O kaip su maistu? Galima maitintis ir kaimyniniame viesbutyje? Kiek skaiciau rusu saituose, tai jokiu apyrankiu nededa ten (ar tai abieju viesbuciu jos nesiskiria...kazkas pan.).
Atsakyti
manau Simenos ir kitų panašių viešbučių populiarumą tarp lietuvių nulemia kaina.

nežinau, bet kažkaip, tie animatoriai su nekalbančiais vaikais susitvarko, gestais, judesiais. vaikai kartoja, ką kiti daro, taip jie gaujoj tokioj ir žaidžia.
aišku smagiau, kai kažkas kalba gimtaja kalba.

pernai kur buvom, animatorė buvo latvė, mokanti kažkiek lietuviškai. ale kai grįžus pamačiau, kai kurie neangalkalbiai bazavosi ties linksmesne ir aktyvesne brite animatore.

ir ačiū visiems atsakiusiems dėl kelionės į Sidą ir Alaniją!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 04 vasario 2012 - 17:08
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 04, 18:02)
ir ačiū visiems atsakiusiems dėl kelionės į Sidą ir Alaniją!

Sidė moteriškos giminės biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 02 04, 18:43)
Sidė moteriškos giminės  biggrin.gif  mirksiukas.gif

ne taip sutaipinau sory biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2012 02 04, 16:39)
Kuo daugiau internete narsau, tuo labiau jis man patinka thumbup.gif
Dar sulauksiu vyro nuomones ir manau jamsim bigsmile.gif
Ten kaip suprantu - abieju viesbuciu savininkas tas pats, teritorija bendra, lankytis galima visur, tik miegot savo viesbuty. O kaip su maistu? Galima maitintis ir kaimyniniame viesbutyje? Kiek skaiciau rusu saituose, tai jokiu apyrankiu nededa ten (ar tai abieju viesbuciu jos nesiskiria...kazkas pan.).

Aš tuos pačiuose rusų saituose fotkes žiūrėjau, tai mačiau kad pas vienus ant rankų yra apyrankės pas kitus nėra mirksiukas.gif Valgyt galima kur nori, starlight'e daug a la carte restoranų, kaip supratau nėra ten nesveiko maisto (alia mcdonaldo) tad anglai į sunrise ėjo fritkių su hamburgeriais pavalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2012 02 04, 22:18)
Aš tuos pačiuose rusų saituose fotkes žiūrėjau, tai mačiau kad pas vienus ant rankų yra apyrankės pas kitus nėra  mirksiukas.gif  Valgyt galima kur nori, starlight'e daug a la carte restoranų, kaip supratau nėra ten nesveiko maisto (alia mcdonaldo) tad anglai į sunrise ėjo fritkių su hamburgeriais pavalgyt  lotuliukas.gif

Ta pati perskaiciau, kad kebabu, picu ir frishkiu ejo i Sunrise valgyt.
Vyras palaimino mano sprendima, tai ko gero geguzes 15d. minsim ten su vaikais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 04 vasario 2012 - 22:59
QUOTE(hereja @ 2012 02 04, 22:53)
Vyras palaimino mano sprendima, tai ko gero geguzes 15d. minsim ten su vaikais thumbup.gif

Lauksiu šviežių naujienų. Mes ten tik liepos 15 keliausim doh.gif oi kaip ilgai laukti dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2012 02 04, 23:53)

QUOTE(Baffie @ 2012 02 05, 00:18)
Lauksiu šviežių naujienų. Mes ten tik liepos 15 keliausim  doh.gif  oi kaip ilgai laukti dar lotuliukas.gif

Kokios kainos butu?
Atsakyti
O ką reiškia HV-1 prie viešbučio pavadinimo? Maniau kad priklausymas tam pačiam tinklui, bet žiūriu kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 06, 20:39)
O ką reiškia HV-1 prie viešbučio pavadinimo? Maniau kad priklausymas tam pačiam tinklui, bet žiūriu kad ne  g.gif

Holliday village - atostogų kompleksas. I paprastai reiškia kad ant jūros kranto.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 06, 20:39)
O ką reiškia HV-1 prie viešbučio pavadinimo? Maniau kad priklausymas tam pačiam tinklui, bet žiūriu kad ne  g.gif

tai viesbutis sudarytas is vilu komplekso. zodziu nameliuose apgyvendinimas.
Atsakyti