Įkraunama...
Įkraunama...

Marinistinis interjeras

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

IMG]http://i491.photobucket.com/albums/rr277/JurgitaDecor/1-blue-stripes-bedroom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 21 vasario 2012 - 18:22
Jurgita, ta širdelė iš pagaliukų labai sužavėjo, manau, kad kažką tokio apgyvendinsiu ir savo namuose, ačiū už idėją!
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad apsilankei mano kurtoje temoje, ir kad radai idėją sau smile.gif
Atsakyti
Jurgita Decor ačiū už temutę. wub.gif Traukiu į favorit'us. Jau senokai ieškau idėjų marinistiniam stiliui, mat turime vasarnamį pajūry-pamary, pavasariop planuoju remontuką, tad viskas šia tema labai aktualu. Tų apgludintų medukų ir stikliukų esu prisirinkus, vis negaliu ramiai pro juos praeiti vaikščiodama pajūriu... wub.gif ketinu irgi panaudoti interjero detalėse.
Atsakyti
Daiva, smagu, kad pamažu atsiranda bendraminčių, jei randat kažką įdomaus - kelkit, dalinkimės, tarkimės...
Atsakyti
Pirmiausia, sveikinu su tokia grazia temute! 4u.gif Miela sirdziai-gyvenu prie juros ir be jos negaleciau wub.gif O as svajoju isirengt vonia pajurio stiliumi, kad sienos butu glaistytos nelygiai, dekoruotos kriauklytem, akmenukais, nugludintais pagaliukais... smelio/rusvi atspalviai..Ir kazkur kazkada labai susizavejau grindimis is akmenuku..Cia pamaciau nuotrauka ir taip apsidziaugiau! bigsmile.gif Laaabai tokiu noreciau, tik va kiek tu akmenuku reikes pririnkt, ir idomu, koks darymo principas, ir ar patogu toks pavirsius vaiksciojimui, plovimui..? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikio zmona: 21 vasario 2012 - 23:45
Ačiū, už sveikinimus ir aš Tave sveikinu su prisijungimu prie šios temos smile.gif

Žinai, ir aš apie tokias grindis svajoju, kai tik pamačiau šią foto - bet manau joje - plytelės, panašias berods, esu mačiusi Senukuose, bet tada dar nebuvo aktulu biggrin.gif

Štai prašom - http://www.e-senukai...50941889_2.html

http://www.senukai.l...50881823_4.html

Kainelė nemaža, bet manau ir savo rankomis kažką panašaus būtų galima pasidaryti smile.gif Gal atsiras žinančių, kaip tai padaryti - būčiau dėkinga už informaciją...

Kartą Vokietijoje teko svečiuotis vienos lietuvaitės namuose, ji su savo vyru jau tada (o tai buvo apie 2003 ar 2004 m.) - buvo įsirengę savo rankomis vonią - labai įspūdingai - klijavo ant sienų kriaukles, jūros žvaigždes, akmenukus, grindys buvo plūktos moliu,mat, visas namas buvo pastatytas ekologišku principu, net tualetas ir tas nebuvo mūsų akiai įprastas, gaila, kad tada man tai nerūpėjo ir ta informacija paprasčiausiai galvoje - neužsifiksavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 22 vasario 2012 - 08:41
Va, dar radau www.geistė.lt (Klaipėdoje, Vilniuje) - visą produkciją žiūrėkit ten, kur yra žalvario gaminiai.

Kai kuriuos dalykus galima pritaikyt, tik saikingai, kad nebūt per blizgu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na, tikiuosi, supratot ir atsirinksit, nes nelabai turėjau laiko karpyt foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2012 02 22, 01:43)
Ir kazkur kazkada labai susizavejau grindimis is akmenuku..Cia pamaciau nuotrauka ir taip apsidziaugiau! bigsmile.gif Laaabai tokiu noreciau, tik va kiek tu akmenuku reikes pririnkt, ir idomu, koks darymo principas, ir ar patogu toks pavirsius vaiksciojimui, plovimui..? g.gif
user posted image

Pas mus iš akmeninių plytelių išlipinta tik dušo kabina, labai smagu ant jų basomis kojomis, pėdų masažas gaunasi besimaudant. Visos patalpos nelipinčiau dėl nepraktiškumo.
Atsakyti
Aš irgi galvoju, kad gal nepraktiška, bet labai dailiai atrodo ax.gif blush2.gif

Jau dabar vargstu su vonia, kai reikia nuo plytelių savo plaukus valyt biggrin.gif
Atsakyti
Jurgita Decor, labai grazi tema 4u.gif dar keleta foto:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū, Lana, junkis prie mūsų smile.gif
Atsakyti