O man reikia pagalbos... turiu 3 langus, vieną didelį, kaip bute ir 2 siaurus. Juos reikia kažkaip į vieną temą aprengti, bet funkcionaliai ta "apranga" skiriasi, didžiąjam langui reikia ir apsaugos nuo saulės, mažiukuose tik radiatorius su anga uždengti... nu žodžiu... smegenys ir akys baigia išvarvėti nuo naršymo internete. Gal galite kas parekomenduoti ar pasirekomenduoti man į pagalbą
Sveikos,
O man reikia pagalbos... turiu 3 langus, vieną didelį, kaip bute ir 2 siaurus. Juos reikia kažkaip į vieną temą aprengti, bet funkcionaliai ta "apranga" skiriasi, didžiąjam langui reikia ir apsaugos nuo saulės, mažiukuose tik radiatorius su anga uždengti... nu žodžiu... smegenys ir akys baigia išvarvėti nuo naršymo internete. Gal galite kas parekomenduoti ar pasirekomenduoti man į pagalbą
Palei Kauną mes... AČIŪ
Kur Siauliuose geriausia ir pigiausia galima uzsakyti romanetes? Ar romanetes dedamos, jei yra nisha?
QUOTE(Azija @ 2012 03 10, 15:42)
Kadangi pati dirbu su "langu rubais", papasakosiu kaip as daryciau.
Pasivaiksciociau po ivairiu firmu salonus, issirinkciau sau tinkamiausius audinius, ir kas svarbiausia, graziausius
Butinai reiketu tureti lango matmenis, paprasyti, kad paskaiciuotu kiek kainuotu roletai su issirinkta medziaga, paklausti kokia nuolaida pritaikytu, gal akciju yra. Paskui rinktis pigiausia, labiausiai patikusi varianta
. Neiciau i mazas firmeles, nes nebuciau garantuota, kad ju po pusmecio neliks su visom garantijom, nebus is kur suluzusiu detaliu nusipirkt pakeitimui.
Ir svarbiausia- geriau daugiau dometis, klausineti, nei per mazai
Pasivaiksciociau po ivairiu firmu salonus, issirinkciau sau tinkamiausius audinius, ir kas svarbiausia, graziausius
Ir svarbiausia- geriau daugiau dometis, klausineti, nei per mazai
aciu uz patarima
Gal kas patartų, kur Vilniuje ieškoti roletų vaikų kambariui (su piešinukais ar šiaip gražiais ornamentais)?
Visuomet roletus pirkdavome "Ardenoje", tačiau vaikiškų audinių ten nėra
Būčiau dėkinga
Būčiau dėkinga
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 14, 08:07)
Gal kas patartų, kur Vilniuje ieškoti roletų vaikų kambariui (su piešinukais ar šiaip gražiais ornamentais)?
Būčiau dėkinga
Būčiau dėkinga
Jei nerandat graziu audinuku, tai galit savo susikurt, galima rast visokiu vaikisku paveiksliuku internete arba is jusu nuotraukos pagamintu.
Tik gal kainos nemazos ir del isblukimo reiketu pasiklaust, ar negreit blunka.
Sveiki,
Norejau paklausti, gal zinote kas siuva romanetes pagal invidualu uzsakyma? Esu girdejusi, kad butent cia yra moteris, kuri uzsiema, priema uzsakymus, tik niekaip negaliu rasti jos, gal galetumete padeti? Gal kas zinote?

Norejau paklausti, gal zinote kas siuva romanetes pagal invidualu uzsakyma? Esu girdejusi, kad butent cia yra moteris, kuri uzsiema, priema uzsakymus, tik niekaip negaliu rasti jos, gal galetumete padeti? Gal kas zinote?
O kas Siauliuose siuva?
QUOTE(ssimon @ 2012 03 10, 21:54)
Pasidarėme bute remontą, langus "papuošėm" roletais, galvojome, kad jokių užuolaidų nedėsime. Bet žiūrim, kad bute trūksta jaukumo
Gal kas turėtų pasliūlymų, kaip būtu galima "aprengti" šitokį langą?
http://www.part.lt/i...8ee15a1dd37.JPG
Norėtusi kažko lengvo, nesunkaus
Visas kambarys baltos spalvos, tik viena siena ištapetuota štai tokiais tapetais
http://www.part.lt/i...7d7a6536189.JPG
Gal kas turėtų pasliūlymų, kaip būtu galima "aprengti" šitokį langą?
http://www.part.lt/i...8ee15a1dd37.JPG
Norėtusi kažko lengvo, nesunkaus
Visas kambarys baltos spalvos, tik viena siena ištapetuota štai tokiais tapetais
http://www.part.lt/i...7d7a6536189.JPG
manau reiktu uzuolaidu, kazkokiu sviesiu lengvu
QUOTE(kristilav @ 2012 03 30, 10:00)
Reikia pagalbos.O ka daryti su ilgu langu .Jeina virs laiptu nuo apacios i virsu per 2 austus.2 stiklopaketai (vienas virs kito).Dar toliau yra vitrininis langas su isejimu i terasa 3,5m plocio (cia bus dien. ir nakt.uzuolaidas ant lubiniu karnizu)
fotografuokit ir rodykit, o tada jau patarsim
Sveiki, ieskau kas Vilniuje galetu pasiuti romanetes , po dar reikes vienu romaneciu, veliau - uzuolaidu. Gal kas siuvosi, turite geru atsiliepimu kainos ir darbo kokybes atzvilgiu, parasykite, prasa
u. Aciu